Gilmore Girls (Gilmorova děvčata)
92/100 - 211×

Gilmore Girls(Gilmorova děvčata)

Příběh svobodné matky a její dcery, ale zároveň příběh dvou nejlepších kamarádek, odehrávající se v trochu bláznivém městečku Stars Hollow. Skvělé dialogy, ulítlé nápady, komplikované vztahy a spousta kofeinu, to jsou Lorelai a Rory.

USA | 2000 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW, The WB, Netflix | 42 minut
žánr
Komedie, Rodinný, Romantický
hrají
Lauren Graham (Lorelai Gilmore), Alexis Bledel (Rory Gilmore), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Edward Herrmann (Richard Gilmore), Scott Patterson (Luke Danes), Matt Czuchry (Logan Huntzberger), Melissa McCarthy (Sookie St. James), David Sutcliffe (Christopher Hayden), Sean Gunn (Kirk Gleason), Keiko Agena (Lane Kim), Liza Weil (Paris Geller),

3 tajemné postavy, které bychom v Gilmorových děvčatech chtěli poznat

3 tajemné postavy, které bychom v Gilmorových děvčatech chtěli poznat

V seriálu se o nich často mluví, ale vůbec nevíme, jak vypadají a co jsou zač. Jsou to tři tajemné postavy, které jednoznačně musí existovat, ale jejich tvář zůstává schválně zahalena.

7 0
14.11.2016

Pan Kim

Víme, že pan Kim existuje, zmiňuje se o něm jak paní Kimová, tak i její dcera Lane. Podle všeho žije v Koreji, nikdy se ale nedozvíme, proč s ním paní Kimová nežije, zda se s ním stýká nebo jestli někdy přijíždí do Stars Hollow. Možná ho paní Kimová opustila a odjela za lepším životem hned poté, co s ním měla svůj první a poslední sex, za což je velmi vděčná.

Kirkova matka

Paní Gleasonová je skoro jako paní Colombová. Kirk o ní velmi často mluví, o jejich zvláštním vztahu, o jejích potřebách nebo o tom, jak společně žijí v jednom domě. Právě Kirkova matka je jedním z důvodů, proč je Kirk takový, jaký je, a zároveň mu nejspíš brání v tom, aby se dokázal více realizovat. Což je vlastně možná jenom dobře. Spatříme někdy tuhle legendární ženu, která musí být obdařena neuvěřitelnou trpělivostí a shovívavostí?

Al z palačinkového světa

Alův palačinkový svět je oblíbený podnik řady obyvatel Stars Hollow, včetně Lorelai a Rory, ale nikdy jsme v celém seriálu neviděli, že by v něm někdo nakupoval, jedl nebo si u pultu objednával jídlo. Al umí zásobovat všechny svou průměrně chutnou krmí (Lukovi se prostě nevyrovná), ale kdo je ten báječný muž, to se asi nikdy nedozvíme.

Jakou postavu byste v seriálu chtěli vidět vy? Napsat nám to můžete do komentářů.

Foto: The WB/CW

Diskuze /2

Yuu Mitsuko

Mám dojem že v prvním díle první série Lane přišla domů a volala na tátu, nebo se o něm bavila s mámou nebo tak něco. Takže by ve Stars Hollow měl být aspoň tehdy.

15.11.2016 | 9:15:56
fanta2pomeranc

Kirkovu matku chci vidět od doby, kdy Rory na tanečním maratonu řekla: „Kirk toho má v životě moc málo. Nemá práci, nemá ženu, žije se svou matkou a ta mu nedovolí mít ani vlastní klíč…“ … :D

16.11.2016 | 11:14:52
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S08E04: A Year in the Life: Fall

cz100%
DOKONČENO

Titulky přeložil @iHyi.

Návod: České titulky v Netflixu

Fotky z pokračování

Fotky z pokračování

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Sledujte nás

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama