Co přinese třetí epizoda šesté série?

Co přinese třetí epizoda šesté série?

Úvodní epizody máme již za sebou. Vrátily se staré tváře, poznali jsme nové, Rachel obnovila Glee a Sue se zachovala… no jako Sue. Co nás tedy čeká v pořadí již třetí epizodě s názvem „Jagged Little Tapestry“?

3 0
14.1.2015

[SPOILERY !]

Původní členové Glee se rozhodli zůstat i další týden, aby pomohli novým koučům New Directions. Můžeme se tedy těšit na Quinn, Pucka, Brittany, Santanu a Tinu. Mercedes a Artie však v epizodě nevystupují.

Rachel a Kurt přicházejí s nápadem na Alanis Morissette / Carole King mash-up týden. Kurt chtěl totiž vyzkoušet něco klasického, Rachel zase chtěla jít s modernou. Udělali kompromis, avšak jejich neustále rozpory pokračují. Rachel vyčítá Kurtovi, že jeho zlomené srdce ovlivňuje jeho práci, a zdá se, že Rachel se nemýlí.

Můžeme se těšit také na dějovou linku s Becky Jackson. Ta, jak jinak, hledá přítele. Tentokrát má ovšem pomoc v podání Tiny a Quinn. Sue a Roz Washington mají ovšem obavy, jelikož potencionální přítel není stejně postižený jako Becky.

Trenérka Beiste nás jistě všechny překvapí. Ukrývá totiž tajemství, něco ji trápí. Toho si členové jejího týmu včetně Sama a Spencera nemohou nevšimnout. Chce se stát mužem. A jak už to bývá v Glee dobrým zvykem, všichni, dokonce i Sue, jí slíbí podporu.

Jak už naznačilo promo video, čeká nás již několikátá žádost o ruku. Tentokráte v podání Santany a Brittany. Santana si poklekne před zraky všech členů Glee a Brittany odpoví své „ano“. Protestů se samozřejmě dočkáme. Zlomený Kurt argumentuje, že jsou na manželství příliš mladé, ale to by to nemohla být Santana, aby jej neodpálkovala.

Když se Kurt rozhodne navštívit obchod s hudebninami, nenarazí zde na nikoho jiného než Blaina a Karofskyho. Čeká nás trapná konverzace a také píseň It´s Too Late.

V závěru se Kurt omlouvá Brittany za své předešlé chování. Ta prozradí, že se Blaine a Karofsky nastěhovali k sobě. Ví to, protože ji požádali o dekoraci jejich nového bytu. Brittany nakonec dá Kurtovi hodnotnou radu: odstěhovat se a začít randit.

Zdroj: FOX

Diskuze /4

Anne397

To vypadá slibně :)

14.1.2015 | 19:21:49
TerezV

co to je?.. trenérka se chce stát mužem? o.O to už je moc teda…

#3 LadyKatharina
14.1.2015 | 21:07:34
LadyKatharina

#2 TerezV: Taky jsem si říkala. Hlavně že Willovi říkala, že není lesbička.

14.1.2015 | 21:18:14
Dany96

Už se nemůžu dočkat, nejvíce se asi těším na trenérku Beiste, podle mě je dobře, že tam bude další trans* člověk.

15.1.2015 | 17:04:29
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejoblíbenější píseň Glee

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Všichni jsme to věděli. Každý čtenář tohoto webu tušil, že i ve finální anketě opět uspěje hymna seriálu Glee Don't Stop Believin'. Překvapivě jí téměř celou dobu šlapal na paty song s názvem The Scientist. A jak tedy dopadly výsledky finální ankety o Nejlepší píseň Glee? To se dozvíte níže. Prosíme, zanechte nám zde své komentáře. Jak se vám líbila soutěž? Jste spokojeni s celkovými výsledky?

Hlídejte si nás

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Partneři

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama