Dvouhodinové finále ukončí již tuto sobotu éru Glee

Dvouhodinové finále ukončí již tuto sobotu éru Glee

Již tuto sobotu 21. března ukončí poslední dva díly šesté řady éru vysílání amerického hudebního seriálu Glee. Na co se můžeme těšit? Pozor, SPOILER!

7 0
16.3.2015

V pořadí již dvanáctý díl ponese název „2009“ a vrátíme se v něm zpět v čase.

Na koho se můžeme těšit: Emma Pillsbury-Schuester, Terri Schuester, Principal Figgins, Noah ‘Puck’ Puckerman, Burt Hummel, Tina Cohen-Chang, Dave Karofsky, Matt Rutherford, Howard Bamboo

Uvidíme vlastně takové prodloužení pilotního dílu, některé scény se dokonce budou prolínat s těmi již publikovanými. Například epizoda „2009“ skončí stejně jako „Pilot“ číslem Don´t Stop Believin.

Emma zavolá Burtu Hummelovi, protože uvidí Kurta číst si její letáček o sebevraždě. Burt ale Kurta přesvědčí, aby se připojil k nějakému klubu, nejlépe sportovně zaměřenému.

Uvidíme konkurz Tiny a Artieho, tudíž i uslyšíme píseň I Kissed A Girl a Pony.

Emma jde za Figginsem žádat o více peněz, aby mohla zůstat a učit. Ten ovšem její žádost zamítne a dá jí video, ve kterém Will jako náctiletý (1993) vyhrává soutěž. Jedná se o video, které poté Emma ukázala Willovi a přesvědčila jej tak, že nemá odcházet pracovat jako účetní.

Členové Glee klubu se scházejí, aby diskutovali o tom, zda dovolit Finnovi připojit se ke sboru. Hlasují a Kurt jako poslední zvedá ruku pro souhlas.

Uvidíme rovněž scénu, kdy se Kurt a Blaine fakticky poprvé setkali (nepohlédnou si ovšem do očí). Kurt a Mercedes navštíví Lima Bean, v tu samou chvíli zde bude i Blaine s jedním členem Slavíků.

Bude rovněž vysvětleno, proč zpočátku nemají Kurt a Mercedes rádi Rachel.

Seznam písní:

  • I Kissed a Girl (Katy Perry) – Tina
  • I’m His Child (Zella Jackson Price) – Mercedes
  • Pony (Ginuwine) – Artie
  • Popular (Wicked) – Rachel and Kurt

Poslední epizoda seriálu Glee ponese název „DREAMS COME TRUE“.

Všechna Willova těžká práce, oddanost Glee klubu, vedení k dosažení snů se mu nyní vrací. Každý sdílí tento pocit, jenž se pronikavě šíří mezi studenty a učiteli. Staré rozepře a zranění jsou zažehnány, je zde nová zářivá budoucnost. Zdá se, že každý dosáhl přesně to, co si představoval, patří tam, kam si přál, a ještě mnohem více.

Na koho se můžeme těšit: Geraldo Rivera (osobně), Jesse St. James, Emma Pillsbury-Schuester, Terri Schuester, Principal Figgins, Tina Cohen-Chang, Noah ‘Puck’ Puckerman, Quinn Fabray, Brittany S. Pierce, Santana Lopez, Kitty Wilde, Matt Rutherford, Sugar Motta, Lauren Zizes, Joe Hart, Rory Flanagan, Jake Puckerman, Wade ‘Unique’ Adams, Marley Rose, Ryder Lynn, Becky Jackson, Superintendent Bob Harris, Jane Hayward, Spencer Porter, Roderick, Mason McCarthy, Madison McCarthy

Děj začne v přítomnosti, poté se přesuneme do roku 2020.

Rachel obnoví svůj vztah s Jessem St. Jamesem, vezmou se. V roce 2020 bude Rachel těhotná. Jsou zde spekulace, že dítě nosí pro Blaina a Kurta. Více pravděpodobná je ovšem verze, že si své první miminko ponechá.

Ve stejném roce Rachel vyhraje i Tony Award, uvidíme i záznam ze slavnostního udělování (natáčelo se v Los Angeles Theatre). Členové Glee se sejdou v domě Rachel a společně zde sledují udělování.

V roce 2020 budou mít Emma s Willem více dětí – dvojčátka. Uvidíme sedmiletého Daniela a jeho sourozence.

Setkáme se rovněž s Glee klubem roku 2020. Bude mít 15 členů a budou jej vést Will.

Ze současného dění uvidíme letošní Národní kolo, účastní se jej Rachel, Blaine, Kurt a Will. Neuslyšíme žádné písně, zato se setkáme s konkurenčními sbory: Harmony Busters a Sopranogasms. Dozvíme se, kdo zvítězil.

Uslyšíme Willa zpívat píseň Teach Your Children Well za přítomnosti současných i bývalých členů Glee. Poslední píseň, která zazní z úst Rachel Berry ponese název This Time. Zazpívá ji v auditoriu před scénou s udělováním Tony Awards. Autorem této písně je Darren Criss, představitel Blaina Andersona.

Díl, sérii a celý seriál ukončí velké muzikálové číslo, kde se sejdou prakticky všechny tváře seriálu. Bude se jednat vlastně o takovou „děkovačku“ hercům i seriálu. Pro tuto příležitost byla zvolena píseň I Lived.

Seznam písní:

  • Teach Your Children (Crosby Stills & Nash) – Will
  • Someday We’ll Be Together (Dianna Ross and the Supremes) – Mercedes
  • Daydream Believer (The Monkees)
  • The Winner Takes It All (Abba) – Will a Sue
  • This Time (Darren Criss) – Rachel
  • I Lived (OneRepublic) – každý člen seriálu
Thumbnail Play icon

Zdroj: FOX

Diskuze /22

jajush

Říkejte si, co chcete, ale v 0:24 je Rachel s Jessem, tak jim to moc sluší a přeju jim to :-)

16.3.2015 | 7:30:25
miswik

Také si to myslím :) Víc mi sedí s Jessem než se Samem.

16.3.2015 | 9:39:03
Ivčí

Mněje prostě jen divný, že se ji snažili dát dohromady se Samem, pak to vyšlo, na svatbě měla strach, co tomu řekne Finnova máma, která to pak se vší slávou schválila a ihned v dalším díle už Rachel pokukuje po jiným a ani nám jakoby nedají ten rozchod, neříkám, že ho potřebuju, jen by bylo fajn to zmínit…

#5 tylichova1
16.3.2015 | 10:51:11
Bedys

Kazdopadne by bylo moc fajn, kdyby v tomto dvojdile uzili tvurci zabery Coryho… do dilu „2009“ se primo vybizi uzit jeho neodvysilane sceny… urcite nejake jsou. Porad se ve vsech clancich tvurci i herci odkazovali na to, ze posledni dil bude pocta Corymu/Finnovi… tak jsem na to zvedav. To ze Rachel bude znovu spolu s Jessiem moc pocta Finnovi neni, ten ho nesnasel.

#20 Aleais
16.3.2015 | 12:02:18
tylichova1

#3 Ivčí: Naprosto s tebou souhlasím..je se Samem a najednou má zájem o Jessieho. A stejně mi to přijde divný, dát je dohromady..Jessie se vždycky choval jako vůl a najednou se změnil..

16.3.2015 | 14:10:31
miswik

Také nechápu proč udělali zápletku mezi Rachel a Samem a pak ji takto zazdili, pokud už věděli, že skončí s Jessem, neměli to tam vůbec dávat, měl se radši vrátit k Mercedes. Tak jako tak ti dva mi k sobě vůbec nešli Sam je velice hodný, ale né moc cílevědomý, vystačí si jako zástupce trenéra školního týmu a to mu ke štěstí stačí. Neříkám, že je to špatně, ale Rachel by to určitě nestačilo. Ona míří a vždy mířila vysoko a její sny a touhy pochopí lépe Jesse, protože to cítí stejně. Doufám, že rok 2020 nám neukáže jen Rachel a Willa,ale třeba i to jak žije Puck a Quinn a nebo Santana s Brittany. A to jak nejlíp uctít památku Finna fakt netuším, prostě to asi stejně pořádně nepůjde, ten kdo si přál, že seriál skončí svatbou Finna a Rachel bude tak jako tak zklamaný.

#13 jajush
16.3.2015 | 15:54:32
Lukii95

Řešit Rachel a její muže i nemá cenu, ať je s kým chce… GLEE KONČÍ :'( Nevím co budu dělat… u žádného seriálu jsem nevydržel od začátku do konce, a to jsem načal spoustu seriálů (pokud nepočítám HIMYM, Chůvu k pohledání, Přítelé apod.) Už teď mi Glee chybí, a zrovna když jsou noví členové tak dobří, tak to ukončí… ať udělají aspoň nějaký spin-off s nováčkama na FX nebo některé z těch vedlejších televizí :(

16.3.2015 | 19:31:18
Lukii95

PS Těším se na písničku kterou pro Rachel (Leu) napsal Darren Criss

16.3.2015 | 19:33:52
Bedys

Tady jsou další spoilery (v EN) k epizodě „2009“, která již byla odvysílána pro pár stovek vyvolených před PaleyFestem v LA. Tak tady to shrnul jeden z diváků: :)

http://lettersfromtitan.tumblr.com/…s-about-2009

16.3.2015 | 19:34:08
gleek.žanda

„Bude rovněž vysvětleno, proč zpočátku nemají Kurt a Mercedes rádi Rachel.“ To mě opravdu pobavilo. :D Jako kdyby někdo potřeboval vysvětlovat proč jí zpočátku nemají rádi. :D :D :D

#17 Ojika
16.3.2015 | 19:56:17
TerezV

písnička kterou pro Leu (Rachel) napsal Darren Criss (Blaine) je naprosto překrásná! :)

k poslechnutí zde: http://www.ew.com/…eries-finale?…

#12 Bedys
16.3.2015 | 20:38:36
Bedys

#11 TerezV: Povedly se mu obě, jak „Rise“, tak „This Time“ :)

16.3.2015 | 20:50:20
jajush

#6 miswik: Je to pravda, já osobně si pořád pousštím staré scény a songy s Finnem. Občas si říkám, že jeho a Rachel příběh končí s písničkou We've Got Tonite, kdy Rachel ještě nestihne odejít. Moc mi jeho postava chybí, byla jsem skalní fanoušek Finna od první minuty seriálu, dřív než si mě získala Rachel. A pořád mám slzy na krajíčku při písních jako Make You Feel Me Love, Scientist nebo I Still Haven't Found What I'm Looking For. Samozřejmě bych nejradši viděla Rachel s Finnem, ale Jesse mi po něm přijde nejlepší volba (Sama mám ráda, ale není pro Rachel dostatečně ambiciózní). Chápu, že ho Finn nesnášel. Ale Lea a Jonathan jsou nejlepší přátele, to je hned vidět, jejich respekt jeden k druhému a láska. Přesto- FINCHEL 4EVER <3

#14 miswik #21 Aleais
16.3.2015 | 21:15:51
miswik

#13 jajush: Tak to cítíme úplně stejně :) Myslím, že i pro Leu jako herečku je to nejpřijatelnější nahradit Coryho Jonathanem.

16.3.2015 | 21:45:41
Mival

Písnička „This Time“ je naprosto úžasná!! <3

16.3.2015 | 22:00:00
Ivčí

Pro Leu je to sice nejpřijatelnější volba, ale přijde mi, že Rachel by se takhle nerozhodla.. Navíc Jesse tam teď x dílů nebyl a mě si teda ničím nezískal.. Snad jen je opravdu fajn, že jsou ve skutečnosti nejlepší přátelé a pro Leu to bylo snadnější točit..

17.3.2015 | 10:57:47
Ojika

#10 gleek.žanda: To jsem se vážně zasmála. :D

17.3.2015 | 13:20:58
papaya

no já jsem ráda že to už končí, milovala jsem tenhle seriál celé první tři řady, ale od čtvrté to šlo rapidně dolů a pátá a tahle šestá je naprostý odpad :-( mrzí mě to, protože si myslím, že tenhle seriál byl prostě skvělej, ironickej a nadupanej dobrou muzikou, ale teď zůstala jenom ta muzika

17.3.2015 | 13:26:35
TerezV

a BTW. i když mám Leu hrozně ráda, v tom flashback díle vypadá naprosto slizky.. teda aji Chris, jak se je snažili namaskovat do starých rolí,, fujky :D

17.3.2015 | 19:57:28
Aleais

#4 Bedys: Súhlasím. Mali by použiť neodvysielané zábery a tiež by som ju nedávala s Jessiem dokopy. Nech s hovorí kto chce, čo chce, ale proste Rachel a Jessie. Nie, nikdy viac, už jej ublížil dosť. Ako beriem, že Lea s Jonathanom sú v realite priatelia. Ale ako píšeš, Finn nemal rád Jessieho, to veru pocta Finnovi nie je. Osobne, nechala by som Rachel so Samom, mne sa páčili spolu už predtým, všimla som si, že už v nejakom staršom dieli, buď v 4. alebo 5.epizóde to medzi nimi iskrilo.

18.3.2015 | 2:15:40
Aleais

#13 jajush: Mne to naopak vadí, že ho chcú nahradiť práve Jessiem. V láske sa medze nekladú, snažili sa ju dať dokopy s Brodym, ambicióznym a talentovaným starším študentom z NYADA. A ako to dopadlo. Neverím Jessiemu, že sa až tak polepšil, podstata ostáva rovnaká, nemení sa. Sam je možno menej cieľavedomý a menej rozhľadený… ale aký bol Finn? Rovnaký! A Rachel ho milovala. Nie preto, že by niečo veľké dokázal, ale preto, že sa pri ňom cítila šťastná. Tiež nemal až tak veľké ambície. Áno, išiel na vysokú školu po tom, ako ho k tomu v podstate presvedčil Will, lebo tak mohol robiť učiteľa Glee zboru. To teda veľká ambícia nie je, byť len učiteľom glee zboru, napriek tomu pre istú skupinku študentov to mohlo znamenať veľa. A pamätám si, že bolo obdobie, kedy Rachel aj tak chcela po čase sa vrátiť po tej svojej hviezdnej kariére domov a založiť si s Finnom v Lime rodinu.

18.3.2015 | 2:21:58
LindaPinda

Glee mi bude hodně chybět, každý nový díl byl vždy odměna na konci týdne. Jsem spokojená, že se Klaine vzali a jsem ráda, že Rachel bude s Jessiem, pokud už nemůže být s Finnem. Jde poznat, že se milují, ať už jsou v reálu přátelé nebo ne. Se Samem to nebylo patrné vůbec, taková nouzovka, že si zbyli. V žádném případě bych Jessiemu neměla za zlé, že byl trochu ambiciózní, většinou byl k Rachel galantní. A pokud nemáte rádi Jessieho, podívejte na Looking (HBO), Jonathan je naprosto sladký a zamilujete si ho.

18.3.2015 | 22:54:59
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejoblíbenější píseň Glee

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Všichni jsme to věděli. Každý čtenář tohoto webu tušil, že i ve finální anketě opět uspěje hymna seriálu Glee Don't Stop Believin'. Překvapivě jí téměř celou dobu šlapal na paty song s názvem The Scientist. A jak tedy dopadly výsledky finální ankety o Nejlepší píseň Glee? To se dozvíte níže. Prosíme, zanechte nám zde své komentáře. Jak se vám líbila soutěž? Jste spokojeni s celkovými výsledky?

Hlídejte si nás

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Partneři

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama