Kolik svateb nás v sobotu vlastně čeká?

Kolik svateb nás v sobotu vlastně čeká?

Není žádným tajemstvím, že právě v noci na sobotu si své „ano“ slíbí Brittany S. Pierce a Santana Lopez. Většina z vás jistě ví, že také dojde k usmíření Kurta s Blainem a tudíž i dvojité svatbě. Co když je tady ale ještě někdo, kdo by se chtěl vdávat či ženit?

6 0
19.2.2015

Jak starší tak i noví členové Glee se sejdou v Limě, aby oslavili svatbu svých kamarádek Santany a Brittany. Dvě nevěsty ovšem na poslední chvíli řeší jeden zásadní problém, pozvat či nepozvat ředitelku Sue?

Thumbnail Play icon

Brittany, která v prvé řadě přisuzuje Sue, že je dala se Santanou dohromady, je pro. Naopak její druhá polovička Santana s tímto nápadem nesouhlasí.

Thumbnail Play icon

K tomu je tady ta nepříjemná událost, kdy Santana uvidí nevěstu den před svatbou a rovnou ve svatebních šatech…

A jak dopadla taktika Sue ohledně Blaine romance? Velmi dobře. Konečně se totiž náš oblíbený pár opět dá dohromady a rovnou do toho praští.

Thumbnail Play icon

Na závěr nás čeká i jedno překvapení. Tina oznámí své náhlé rozhodnutí požádat svého bývalého přítele Mika Changa o ruku… Její přátelé s tímto plánem souhlasí, ale je tady někdo, komu se tento nápad až tolik nezamlouvá. Že by Artie opět zahořel láskou k Tině?

Zdroj: FOX

Diskuze /8

Peth

Its Klaine bitch!

19.2.2015 | 15:59:02
veronika1804

Konečne nejaka časť na ktorú sa naozaj teším :D

20.2.2015 | 13:56:52
gleek.žanda

To zas bude katastrofa. Tina by už mohla táhnout k čertu. A ta děsivá romance mezi Rachel a Samem je odporná. Zvláště pak, když Sam měl Quinn, Santanu, Britanny, Tinu, Mercedes a bůh ví koho ještě. Měli by už přestat párovat v tom upadajícím Glee klubu, začíná to být nechutný grupáč. Rovnou se místo New Directions můžou přejmenovat na New Swingers Party Glee Club…

#4 Lukii95 #6 SaDiablo
20.2.2015 | 21:05:12
Lukii95

#3 gleek.žanda: Nechceš třeba změnit seriál? :D Tak nějak nechápu proč se lidi jako ty na Glee stále dívají, když se jim to tak nelíbí… když se mi něco nelíbí tak se na to nedívám ne? Nebo tě snad někdo nutí? To by bylo přece nezákonné… KÁÁÁMO!

#5 gleek.žanda #6 SaDiablo
21.2.2015 | 10:42:19
gleek.žanda

#4 Lukii95: Asi jsem masochista a ráda se týrám. :) A proč lidi jako ty, chodí na veřejné diskuze, když nesnesou negativní názory ostatních? Nemusíš si nic co napíšu číst. :) Toto je prostě už ze zvyku, sleduji to od začátku a dokoukám to do konce, i když je to vždy má poslední možnost na co se podívat. Na prvním místě mám The Walking Dead…

21.2.2015 | 12:02:28
SaDiablo

#4 Lukii95: Když se mi něco nelíbí, tak se na to nedívám… Nikdo tě nenutí… Lidi jako ty mi vážně zvedají mandle. Jako bys mi po 9 letech sledování HIMYM v poslední sérii (a nejlépe ještě po předposledním díle celého seriálu) napsal, ať se na to nedívám, když se mi to nelíbí. :D Trochu nad podobným komentářem příště zauvažuj, než ho napíšeš.

#3 gleek.žanda: S tím střídáním s tebou naprosto souhlasím, přesně to mi vytanulo na mysl, když jsem zjistila, že tvůrci si se Samchel (?!) nedělají prdel. Ale ono co už po Murphym chtít, když to tak všechno pěkně zvoral, že,

#7 gleek.žanda
23.2.2015 | 1:00:12
gleek.žanda

#6 SaDiablo: Konečně někdo normální. ^^

23.2.2015 | 18:44:36
Aleais

Chcem, aby Rachel bola šťastná… ak to má byť so Samom, tak budiš, radšej on, ako niekto nový koho nepozná… áno Finn bol len jeden, a áno Sam strieda každú babu v seriáli, ale pokiaľ by bola Rachel posledná, tak im to kvitujem. Ak nie, tak zbytočná a sprostá zápletka. Hmm k tomu komentu, že keď sa mi niečo nepáči, nebudem to pozerať. Myslím si, že človek sleduje seriál preto, že sa mu komplexne páči, ale neznamená to, že sa mu musí páčiť úplne všetko čo scenáristi napíšu. Treba uznať že najmenej prvé 3.série boli veľmi dobré, nebyť toho, že oddelili Finchel a mali iné plány a život im prešiel cez rozpočet Coryho smrťou, tak by mohli byť aj ďalšie série také skvelé. Bohužiaľ, prinajmenšom posledné dve série píšu len preto, aby boli a FOX z toho vytrieskal maximum. Nerobia to pre fanúšikov, len pre ratingy a peniaze.

3.3.2015 | 16:52:03
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejoblíbenější píseň Glee

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Všichni jsme to věděli. Každý čtenář tohoto webu tušil, že i ve finální anketě opět uspěje hymna seriálu Glee Don't Stop Believin'. Překvapivě jí téměř celou dobu šlapal na paty song s názvem The Scientist. A jak tedy dopadly výsledky finální ankety o Nejlepší píseň Glee? To se dozvíte níže. Prosíme, zanechte nám zde své komentáře. Jak se vám líbila soutěž? Jste spokojeni s celkovými výsledky?

Hlídejte si nás

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Partneři

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama