Lea Michele vydává sólové album

Lea Michele vydává sólové album

Jak jistě každý správný fanoušek seriálu Glee již dávno ví, herečka a zpěvačka Lea Michele se vydala na sólovou dráhu a svým věrným přináší první album. Deska s názvem Louder pronikne na světlo světa 28. února 2014.

Bude obsahovat celkem 11 singlů (+ 3 další na speciální deluxe edici), přičemž jeden z nich ponese název „If You Say So“ – což jsou údajně poslední slova, které Lei řekl zesnulý Cory Monteith.

2 0
16.1.2014

I když celá deska bude uveřejněna až za více než měsíc, již dnes se můžete podívat na video k písni „Cannonball“.

Thumbnail Play icon

A též si můžete poslechnout audio verzi písně „Battlefield“.

Thumbnail Play icon

Jak jste spokojeni s prvním sólovým počinem této zpěvačky?

Zdroj: FOX

Diskuze /6

LeaM

Je fakt skvělá:) Hrozně jí obdivuju, za tu sílu a za všechno čím si musela a dokázala projít..:) JInak už si můžete poslechnou i její 3. písnišku LOUDER:) tady je: http://www.karaoketexty.cz/…ouder-564206 , http://www.youtube.com/watch?… :)

16.1.2014 | 22:34:04
bibinka007

Battlefield je úplne krásna pesnička, oveľa lepšia než Canonball (čo je obrovská škoda, že začala práve Canonball). Ale veľmi jej to prajem a cením si, že nekalkulovala (mohla začať s pesničkou ,,If you say so") a tak si zarobiť a upútať viac. To je skutočná hviezda! :)

17.1.2014 | 0:40:28
TerezV

je skvělá a silná! všechny její písničky na tom albu jsou pro Coryho.. a jak bibinka007 říká , já myslím že právě chtěla upoutat jinýma a nechat nás se těšit :) je to naprosto úžasná zpěvačka! všechno jak zvládá… velmi ji obdivuju..:) je to můj idol!

17.1.2014 | 16:39:52
zv

Osobně si myslím, že Glee této zpěvačce na jednu stranu velmi pomohlo v kareiéře, ale na druhou stranu ji zaškatulkovalo. A pro mne je těžké ji z této škatulky dostat; pořád vidím, jak mhouří oči při dotahování tónů, zatíná pěsti apod. :-D A to mě vrací k době, kdy Glee začínalo a ona tam byla jako šprtka. Často mi nesedí song a jeho klip s touto představou.. Ale to je jen můj názor…

17.1.2014 | 23:47:21
kac99

Je úžasná, skvělá, silná, krásná.. Je tak hrozně talentovaná! Přímo miluju její hlas. Má co ukázat a ví jak na to. Lea to dotáhne ještě hodně daleko, bude patřit k hudebním legendám :)

22.1.2014 | 22:11:31
guestka

Koukám, že i edna už zapomíná na coryho… fotky jsou pryč… už je to přes měsíc a kašleme na něj… neříkám, že si to musíme pořád připomínat, ale taková malá pocta na pořád by nezaškodila… třeba právě na tom pozadí, které se přece nemusí pořád měnit.

3.2.2014 | 1:32:35
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejoblíbenější píseň Glee

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Všichni jsme to věděli. Každý čtenář tohoto webu tušil, že i ve finální anketě opět uspěje hymna seriálu Glee Don't Stop Believin'. Překvapivě jí téměř celou dobu šlapal na paty song s názvem The Scientist. A jak tedy dopadly výsledky finální ankety o Nejlepší píseň Glee? To se dozvíte níže. Prosíme, zanechte nám zde své komentáře. Jak se vám líbila soutěž? Jste spokojeni s celkovými výsledky?

Hlídejte si nás

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Partneři

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama