Grimm
95/100 - 808×

Grimm

Potomek rodu Grimmů bojuje proti mýtickým přízrakům. Myslíte si, že příběhy o perníkové chaloupce a Rampelníkovi jsou jen pohádky? Seriál Grimm vás vyvede z omylu.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | NBC | 44 minut
žánr
Fantasy, Hororový, Krimi
hrají
David Giuntoli (Nick Burkhardt), Sasha Roiz (Sean Renard), Russell Hornsby (Hank Griffin), Silas Weir Mitchell (Monroe), Bree Turner (Rosalee Calvertová), Claire Coffee (Adalind Schadeová), Elizabeth Tulloch (Juliette Silvertonová), Jacqueline Toboni (Theresa Trubel Rubelová), Reggie Lee (Drew Wu), James Frain (Eric Renard), Danny Bruno (Bud Wurstner), Mary Elizabeth Mastrantonio (Kelly Burkhardt), Nico Evers-Swindell (Kenneth), Philip Anthony-Rodriguez (Marcus Rispoli), Louise Lombard (Elizabeth Lascellesová)

Třetí sezóna opět v pátek

Třetí sezóna opět v pátek

Od nové sezóny se Grimm nejspíš vrátí zpátky do svého starého vysílacího času a dostane dva nové seriálové parťáky.

2 0
13.5.2013

Konec letošní sezóny se blíží a americké stanice začínají představovat své vysílací schémata na příští sezónu.

I přesto že se Grimmovi v úterý vede ještě o něco lépe než v pátek, tak se stanice NBC rozhodla přesunout jej zpátky na pátek.

Krok je to zcela logický, protože hned po Grimmovi NBC bude vysílat dvě ze svých novinek. Od nové sezóny po Grimmovi od 22:00 půjde seriál Dracula, na jehož trailer se můžete podívat:



V midseason pak Draculu vystřídají piráti v seriálu Crossbones.

Jste rádi, že se Grimm vrací na pátek a bude nám tak opět zpříjemňovat víkendy? A co říkáte na dva nové seriálové parťáky, myslíte, že jim starší brácha Grimm pomůže a uspějí?

Zdroj: NBC

Diskuze /8

dada108

Tak to se těším velice, Dracula vypadá výborně a když tu tak kuká John Malkovich tak se těším i na piráty!! Grimm je v pátek lepší :D samé dobré zprávy!

13.5.2013 | 19:58:33
SilviSaleva

JJ Draculka vypadá velmi zajímavě, ale koukat na něj nebudu, neboť nesleduju televizi a zda se přesune na pátek je pro mě tak nějak jedno. Sleduju ttiž ještě Arrow a Game of Thrones, které tedy doporučuji pokud neznáte. A nezáleží mi proto zase tak na dni kdy bude Grimm neboť se to krásně střídají tyto 3 seriály.

Jinak jsem samozřejmě potěšen velmi, že Grimm bude pokračovat třetí serií a doufám, že nejenom tou. Na 2 nové parťáky jsem též zvědavý a doufám, že budou zajímaví a budou stát za to. Mohl by se tam oběvit někdo jako Nickova matka, ale ne Grimm, což možné podle fotky v pravo co píšu tento komentář, bude velmi zajímavou postavou i Baron Samedi a tento Wesen také co je vyobrazen :-)

Těším se moc :-)

13.5.2013 | 21:20:58
Em

Ač už mám plnou prdel upírů a mánie kolem nich musím uznat že stará anglie a Jonathan Rhys Meyers zní moc dobře ......

14.5.2013 | 11:30:43
hyndas

nooo.. vypadá to dobře ;) ten Dracula … určitě to bude stát za shlédnutí. Každopádně našemu milovanému Grimmovi se to nevyrovná… kdopak budou ti noví přátelé? .. že by wesens, nebo Grimmové, případně někdo další z odboje? :) Nechám se překvapit a věřím, že to bude příjemné překvapení ;)

#5 1Bobesh1 #7 hyndas
14.5.2013 | 14:53:01
1Bobesh1

#4 hyndas: Seriálové parťáky = Dracula a Crossbones :) Ale nové postavy v Grimmovi se snad taky objeví, ale o tom zatím žádné info. ;)

admin
14.5.2013 | 17:02:57
Jero

Nechci vyvolávat nějaký dohady, ale pokud dobře chápu tento článěk, tak ti 2 noví partáci maj bejt přávě seriály Dracula a Crossbones, ale možná jsem to jen špatně pochopil :)

14.5.2013 | 17:03:39
hyndas

#4 hyndas: ou … aha :) tak to se omlouvám za šíření falešných informací :)

14.5.2013 | 19:13:04
yugi8867

Nevypadal náhodou v té upoutávce ten, který měl v ruce ten kříž trochu jako Monrou?

29.5.2013 | 20:13:14
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zahrajte si na Grimma

Zahrajte si na Grimma

Zahrajte si na Grimma

Zalíbil se vám Grimm, tak si na něj zahrajte v několika hrách, které jsou volně dostupné.

Momentka

Momentka

Reklama

Grimm získává finálovou řadu

Grimm se vrátí s šestou řadou

Grimm se vrátí s šestou řadou

Na stanici NBC padlo rozhodnutí ohledně budoucnosti Grimma, ten se na podzim vrátí už pošesté.

Nejoblíbenější postavy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama