Harry Potter
93/100 - 57×

Harry Potter

Harry Potter, který celý svůj život vyrůstal u nudných Dursleyů, zjišťuje, že je slavný čaroděj, kterého zná celý kouzelnický svět. Harry za sebou nechává svět mudlů a vydává se do školy čar a kouzel v Bradavicích, kde čelí své nelítostné minulosti. Zjišťuje pravdu o smrti svých rodičů a dozvídá se o tajemném Vy-víte-kom.

VB | 2001 | Vysílá se
vysílání
9 sezón | | 120 minut
žánr
Dobrodružný, Drama, Fantasy
hrají
Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermiona Grangerová), Rupert Grint (Ron Weasley), Michael Gambon (starší Albus Brumbál), Ralph Fiennes (Tom Raddle), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Alan Rickman (Severus Snape), Eddie Redmayne (Mlok Scamander), Jude Law (mladší Albus Brumbál), Johnny Depp (první Gellert Grindelwald), Mads Mikkelsen (druhý Gellert Grindelwald), Ezra Miller (Credence Holokost), Maggie Smith (Minerva McGonagallová), Tom Felton (Draco Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black)

Fantastická zvířata získala Oscara za nejlepší kostýmy

Fantastická zvířata získala Oscara za nejlepší kostýmy

I film Fantastická zvířata a kde je najít se dočkal svého Oscara. Snímek byl nominovaný ve dvou kategoriích a hned v jedné dokázal uspět a ostatní filmy porazit. Film 28. března 2017 vychází na DVD a Blu-ray, takže si budete moci jízdu s Mlokem a jeho zvířaty už brzy zopakovat.

34 1
28.2.2017

Fantastická zvířata a kde je najít byla nominována v kategoriích Nejlepší kostýmy a Nejlepší výprava. V první kategorii se snímek utkal s filmy Allied, La La Land, Florence Foster Jenkins a Jackie. Zde zvířata uspěla a dokázala získat zlatou sošku. Za kostýmy byl zodpovědná návrhářka Colleen Atwood. Ve druhé kategorii film bojoval po boku těchto filmů: Hail, Caesar!, La La Land, Arrival a Passengers. Zde už Mlok Scamander bohužel nedokázal žádného Oscara vyčarovat.

Kromě této radostné události ještě zmiňme, že už tento měsíc vychází Fantastická zvířata a kde je najít na DVD a Blu-ray, takže pokud si chcete zopakovat zážitek z kouzelnického světa, na konci měsíce budete mít možnost. Připomínáme, že film celosvětově vydělal 811 milionů dolarů, z toho 233 milionů dolarů padlo v Americe, 578 milionů dolarů ve zbytku světa. V České republice film vydělal něco málo přes 2 a půl milionu dolarů.

Pokračování se dočkáme na podzim roku 2018. Režírovat bude opět David Yates, který má dle plánu studia natáčet všech pět filmů o zvířatech. V hlavní roli se opět představí Eddie Redmayne, asistovat mu bude Ezra Miller, Zoë Kravitz a také Johnny Depp. O hudbu se opět postará James Newton Howard. Zatím nebylo rozhodnuto o názvu filmu, je možné, že film ze svého názvu časem úplně vypustí podtitul Fantastická zvířata.

Diskuze /2

Lex Luthor

Mělo by to vyvrcholit soubojem Brumbála a Grindevalda.

28.2.2017 | 20:47:08
Lex Luthor

pokud dají pět filmů tak v závěru pátého filmu by mohl brumbál Grindevalda zatknout a mohl by nastoupit Voldemort. Mezitím v průběhu děje by se Grindevald mohl pokusit vyvolat válku mezi čaroději a lidmi teda mudly a nečary. Uvidíme kolik bude stát DVD.

28.2.2017 | 21:26:10
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Premiéra: 6. dubna 2022
Režisér: David Yates
Scénář: J. K. Rowling, Steve Kloves
Hudba: James Newton Howard

Do světa Harryho Pottera se po více jak čtyřech letech opět vracíme. J. K. Rowlingová připravila scénář na celkem pět filmů Fantastických zvířat, které budou mapovat příběh Mloka Scamandera, který bude prozkoumávat svět, hledat skvělá stvoření z kouzelnického světa a taktéž bojovat proti Grindelwaldovi

PROFIL FILMU
RECENZE FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY

Reklama

Filmy

Předchozí film

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

Premiéra: 15. listopadu 2018
Režisér: David Yates
Scénář: J. K. Rowling
Hudba: James Newton Howard

Do světa Harryho Pottera se po dvou letech opět vracíme. J. K. Rowlingová připravila scénář na celkem pět filmů Fantastických zvířat, které budou mapovat příběh Mloka Scamandera, který bude prozkoumávat svět a hledat skvělá stvoření z kouzelnické­ho světa.

PROFIL FILMU
RECENZE FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY

Fotografie

Fotografie

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama