Harry Potter
93/100 - 57×

Harry Potter

Harry Potter, který celý svůj život vyrůstal u nudných Dursleyů, zjišťuje, že je slavný čaroděj, kterého zná celý kouzelnický svět. Harry za sebou nechává svět mudlů a vydává se do školy čar a kouzel v Bradavicích, kde čelí své nelítostné minulosti. Zjišťuje pravdu o smrti svých rodičů a dozvídá se o tajemném Vy-víte-kom.

VB | 2001 | Vysílá se
vysílání
9 sezón | | 120 minut
žánr
Dobrodružný, Drama, Fantasy
hrají
Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermiona Grangerová), Rupert Grint (Ron Weasley), Michael Gambon (starší Albus Brumbál), Ralph Fiennes (Tom Raddle), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Alan Rickman (Severus Snape), Eddie Redmayne (Mlok Scamander), Jude Law (mladší Albus Brumbál), Johnny Depp (první Gellert Grindelwald), Mads Mikkelsen (druhý Gellert Grindelwald), Ezra Miller (Credence Holokost), Maggie Smith (Minerva McGonagallová), Tom Felton (Draco Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black)

Šílené spekulace hlásí, že bychom se mohli dočkat trilogie mapující příběh Prokletého dítěte

Šílené spekulace hlásí, že bychom se mohli dočkat trilogie mapující příběh Prokletého dítěte

Kouzelnický svět v kinech budeme určitě navštěvovat až do roku 2024, ale existují i různě nepravděpodobné zprávy, které hovoří, že se v budoucnu dočkáme dalších filmů o Harrym Potterovi, které budou mapovat události divadelní hry Harry Potter a Prokleté dítě. Co na to říkáte?

28 7
3.5.2017

Ne, toto opravdu není aprílový žertík, ale i tak je nutno brát celou zprávu s patřičnou rezervu. Studio Warner Bros. chce pochopitelně ze světa Harryho Pottera vytěžit co nejvíce. Po osmi filmech o brýlatém chlapci studio opět našlo cestu a uvedlo do kin film Fantastická zvířata a kde je najít. Původně jsme se měli dočkat trilogie, jenže spisovatelce a zároveň scenáristce filmu J. K. Rowlingové se příběh natáhl, a proto uvidíme v kinech rovnou filmů pět.

Následně by se nabízelo, že by se kouzelnický svět měl zase na nějaký čas opustit. Nenasytné studio Warner Bros. by ale rádo ždímalo dál z kouzelnických peněz diváků. A jeden nezfilmovaný příběh tu k mání je. Divadelní hra a následně i kniha Harry Potter a Prokleté dítě sklidila průměrné ohlasy, ale to studio příliš netrápí. Nebránilo by se samostatného filmu, který by příběh o brýlatém chlapci uzavřel.

(Uvidíme tyto hrdiny ještě jednou? Foto: Warner Bros.)

Rowlingová oznámila, že Prokleté dítě je skutečně poslední knihou o Harrym, v budoucnu se už žádné dočkat nemáme. Dále razantně odmítla, že bychom se někdy v budoucnu měli dočkat samostatného filmu. Jenže zákulisní informace hovoří jinak. Údajně bychom se měli dočkat rovnou trilogie, která bude mapovat události knihy Prokleté dítě. Warner Bros. již dle určitých zpráv jednali s Danielem Radcliffem, Rupertem Grintem a Emmou Watson o případném účinkování ve filmu. Poslední jmenovaná dokonce nepřímo naznačila, že by se do role Hermiony ráda vrátila.

Nicméně je důležité zdůraznit, že celá tato zpráva je značně přitažená za vlasy a nejspíše se jedná o pořádnou novinářskou kachnu, přesto jsme se ale rozhodli o těchto spekulacích napsat, kdyby se v budoucnu objevila další obdobná a hlavně nečekaná zpráva. Jedno je jasné – Warner Bros. určitě bude chtít po Fantastických zvířatech najít další cestu, jak dolovat galeony z Gringottovy banky. Teď záleží jenom na tom jak.

Chtěli byste, aby Prokleté dítě bylo jednou zfilmováno? Jak se stavíte k této nečekané zprávě?

Diskuze /13

227petr

Sice to není nijak velký spoiler, ale pro ty, kteří ještě prokleté dítě nečetli a rádi by tak učinili, tak tento názor skryji. :)

super by to rozhodně bylo, akorát by mě zajímalo, jak by si poradili se Snapem, když jeho představitel bohužel zemřel. Zda by se tvůrci nedrželi knihy a Severuse z příběhu tak odstranili nebo zda by jej přeobsadili…

#2 Stardos
3.5.2017 | 19:59:18
Stardos

#1 227petr: Mě ještě napadlo

Že byse udělal nějak přes CGI? Vím, že u Lei ze Star Wars se o tomto uvažovalo vzhledem ke smrti představitelky, ale na přání pozůstalých se tak nestalo. Takže možná by se tohle nabízelo, pokud teda budou pozůstalí souhlasit

3.5.2017 | 20:06:12
Lex Luthor

Mohli by první natočit minulost Severuse Snapea jeho studium v bradavicích a pak jak se stal Smrtijedem a později přešel na stranu řádu. Přeobsadit ho jiným hercem a jeho pak dát do filmu. Rád bych viděl minulost prince dvojí krve.

#11 ShadowKittyGirl #13 Tatar
3.5.2017 | 21:37:10
DikZa2Ban

Ví se kolik bylo Snapeovy když zemřel ?

#5 Lex Luthor #6 KlárkaP #8 novoten
3.5.2017 | 21:42:37
Lex Luthor

#4 DikZa2Ban: Asi ne, ale postava byla dobrá. RIP Severus Snape alias Princ Dvojí Krve.

3.5.2017 | 22:24:46
KlárkaP

#4 DikZa2Ban: Jelikož byl starý jako Harryho matka, tak něco kolem 45?

3.5.2017 | 22:49:29
DikZa2Ban

Jo a ještě jakej je rok :D HP 7

3.5.2017 | 23:47:33
4.5.2017 | 8:51:23
SaDiablo

Bez Alana bych určitě nechtěla…

A taky ty plot holes a „těhotná“ Bellatrix. :D Jinak mi to přišlo celkem v pohodě, ale tohle jsem jim prostě nikdy nesežrala.

4.5.2017 | 13:16:40
mima33

Tak Prekliate dieťa bolo riadne pritiahnuté za vlasy, ale neverím, že po skončení Zverou neprídu s niečím novým zo sveta HP. A Prekliate dieťa by bolo najlogickejšou voľbou. Z divadelnej hry boli ľudia nadšení a vraj bola čarovná. Ak by urobili menšie úpravy, ani film by nemusel byť zlý. A ak by sa vrátili starí herci, bolo by to úžasné. Akurát ten Snape… ale keď sa chce, všetko sa dá.

4.5.2017 | 17:21:13
ShadowKittyGirl

Tak ono jich tu do pěti let, nebo kdy by se to jako mělo točit, umře asi víc těch herců :-( Holt mnozí z nich už nejsou nejmladší, no… :-/

#3 Lex Luthor: jj to by bylo hodně zajímavé a navíc je propojen s rodiči Harryho a tou jejich partou, to by nemuselo být vůbec špatný :-)

#13 Tatar
6.5.2017 | 15:34:55
TheJacobCZ

Na jednu stranu jako kniha no nenadchla. Nadruhou stranu film, popřípadě filmy mají přepracovaný scénář a tudíž může JKR dostat šnaci ten přběh udělat lépe. Je to kachna, ale kdo by nechtěl vidět Harryho, Rona a Hermionu ještě znovu po letech. Těžké odolat tomuto pokušení.

25.7.2017 | 14:16:01
Tatar

#3 Lex Luthor: #11 ShadowKittyGirl: Tak o Pobertech a Snapeovi filmík už přeci je pokud vám stačí fanouškovský a 25 minutový :D https://www.youtube.com/watch?…

redaktor
3.9.2017 | 17:23:02
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Premiéra: 6. dubna 2022
Režisér: David Yates
Scénář: J. K. Rowling, Steve Kloves
Hudba: James Newton Howard

Do světa Harryho Pottera se po více jak čtyřech letech opět vracíme. J. K. Rowlingová připravila scénář na celkem pět filmů Fantastických zvířat, které budou mapovat příběh Mloka Scamandera, který bude prozkoumávat svět, hledat skvělá stvoření z kouzelnického světa a taktéž bojovat proti Grindelwaldovi

PROFIL FILMU
RECENZE FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY

Reklama

Filmy

Předchozí film

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

Premiéra: 15. listopadu 2018
Režisér: David Yates
Scénář: J. K. Rowling
Hudba: James Newton Howard

Do světa Harryho Pottera se po dvou letech opět vracíme. J. K. Rowlingová připravila scénář na celkem pět filmů Fantastických zvířat, které budou mapovat příběh Mloka Scamandera, který bude prozkoumávat svět a hledat skvělá stvoření z kouzelnické­ho světa.

PROFIL FILMU
RECENZE FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY

Fotografie

Fotografie

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama