Haven (Městečko Haven)
88/100 - 53×

Haven(Městečko Haven)

Haven je seriál od stanice Syfy, založený na románu The Colorado Kid od známého autora Stephena Kinga. Seriál sleduje agentku Audrey Parkerovou, která přijíždí do malého městečka Haven za běžným případem. Z obyčejného případu se však stává něco jiného a Audrey je vtažena do středu prapodivného dění, za které mohou obyvatelé Havenu. Haven totiž už dlouhá léta slouží jako útočiště lidem s nadpřirozenými schopnostmi.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Syfy | 43 minut
žánr
Detektivní, Mysteriózní, Romantický
hrají
Emily Rose (Audrey Parker), John Dunsworth (Dave Teagues), Eric Balfour (Duke Crocker), Lucas Bryant (Nathan Wuornos), Richard Donat (Vince Teagues)

Můj názor na třetí díl? No jistě, ten tu nemůže chybět..

Můj názor na třetí díl? No jistě, ten tu nemůže chybět..

Co říkám na třetí díl čtvrté řady?

No jednoduše „Wow“ a „Co to sakra?“.

0 0
29.9.2013

Zvrat, který v téhle epizodě přišel, jsem fakt vůbec nečekala. Snad neprozradím moc, když řeknu, že se jedná o zvrat kolem Audrey, respektive Lexie. Vy všichni, kdo jste viděli promo k téhle epizodě, pamatujete si, jak se tam Lexie ptá, jestli je mrtvá? Za sebe říkám, že bych byla míň překvapená, kdyby byla, než kdyby se to vyvíjelo tak, jak se to vyvinulo. Prostě zvrat, který jsem fakt neviděla přicházet, jak se často používá v angličtině.

Takže jsem hodně příjemně překvapená, ale současně se trochu bojím vývoje Lexiiny/Audreyiny postavy. Jak jste si vy, a že vás není moc, kdo tyhle moje slátaniny čtete, přečetli, nejsem zrovna největším fanouškem Audrey, spíš mě dostala Lexie, takže by se to pro mě mohlo vyvíjet ne zrovna tou vytouženou cestou. Ale tak uvidíme.

Zatím mě čtvrtá řada prostě nezačala nudit a pořád čekám, co bude dál, což je přesně ten pocit, který z toho seriálu chci mít.

Opět mě bavil Duke s Jennifer. Erica fakt zbožňuju a spolu s ní je docela kouzelný.

A docela příjemně mi to tam doplňuje i Jordan. Je tak správně na pěst :).

A co dílu říkáte vy?

Zdroj: Syfy

Diskuze /1

13579246

zatím nic......hledám, kde je online.....a čekám…a jsem napjatá jako kšandy PS: duke je opravdu nejlepší postava…charak­terově

1.10.2013 | 14:39:29
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Haven řekl poslední sbohem

Pátá řada seriálu Haven byla poslední a seriál byl ukončen. Dalších epizod se již tedy nedočkáme.

Viděli jste...

Viděli jste...

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama