Haven (Městečko Haven)
88/100 - 53×

Haven(Městečko Haven)

Haven je seriál od stanice Syfy, založený na románu The Colorado Kid od známého autora Stephena Kinga. Seriál sleduje agentku Audrey Parkerovou, která přijíždí do malého městečka Haven za běžným případem. Z obyčejného případu se však stává něco jiného a Audrey je vtažena do středu prapodivného dění, za které mohou obyvatelé Havenu. Haven totiž už dlouhá léta slouží jako útočiště lidem s nadpřirozenými schopnostmi.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Syfy | 43 minut
žánr
Detektivní, Mysteriózní, Romantický
hrají
Emily Rose (Audrey Parker), John Dunsworth (Dave Teagues), Eric Balfour (Duke Crocker), Lucas Bryant (Nathan Wuornos), Richard Donat (Vince Teagues)

Otázky a odpovědi s Emily Rose

Otázky a odpovědi s Emily Rose

Jaké bylo pro Emily hrát Sarah a Lexie? Co inspiruje její hraní? Jaké scény jsou pro ni nejtěžší? A jak podle ní celý seriál skončí? To vše si můžete přečíst v rozhovoru, který vyšel při začátku čtvrté řady, jejíž první díl jsme mohli vidět již včera.

0 0
15.9.2013

Jaké scény je pro vás nejtěžší hrát a proč?
Nejtěžší jsou pro mě emocionální scény. Když se s někým loučím, když někdo mně blízký umírá, nebo cokoli, co je velmi emocionální… Většinou jsem schopná se nad to povznést, ale poté, co jsem to dělala několikrát, jsem musela ze scény vážně odejít. Prostě jsem potřebovala chvilku, protože vaše tělo zažívá, jaké je to dívat se na někoho blízkého, jak umírá přímo před vámi. Nebo jak mizí, nebo jak musíte říct sbohem svým přátelům. A dramata jsou tak dramatická a je zábavné být schopný dělat dramatický příběh se smrtí, ale vždy to shledávám fyzicky náročné jít po tomhle domů. Pak jsem doma vážně velmi smutná.

Jaké to bylo hrát Lexie a v čem je odlišná od Audrey?
Tahle postava, kterou letos hraji, je velmi zábavná. Mám kroužek v nose, hodně make-upu a hodně prstýnků. Takže hrát pro mě tuhle novou postavu je vzrušující, protože můžu použít tyhle nové doplňky a ty věci, co nosí. Lexie více mluví rukama, mám nohem více prstýnků a šperků. Zatímco Audrey se drží při zemi a je silná a věci tak nějak pozoruje a drží se stranou, Lexie je prostě nová tvář.

Kdyby se Audrey mohla vrátit zpět a zachránit jednu osobu, kdo by to byl a proč?
Myslím, že osoba, kterou by se vrátila zachránit, by byla doktorka Carrová. Byla jednou z mých nejoblíbenějších postav první řady a měly jsme spolu velmi zábavný vztah. A také bych řekla, že z první řady by to byl Nathanův otec, náčelník. Měli jsme spolu vážně velmi výjimečný vztah. Takže kdyby se mohly kterékoli dvě postavy vrátit a mohla jsem se s nimi potloukat a zahrát si s nimi, byli by to tihle dva. Byli úžasní.

Jaké to bylo hrát Sarah ve třetí řadě?
Bylo to úžasné, byla to báječná zkušenost hrát Sarah. Opět se mi líbilo mít všechny ty věci na sobě – jako červené vlasy, to oblečení. Způsob, jakým vystupovala, který byl velmi ovlivněný tím, kým byla. A taky ta scéna na pláži.

Co inspiruje vaše hraní?
To je velmi dobrá otázka. Myslím, že to, co mě pohání, je být schopná vás přesvědčit. Přetransformovat se do těch různých časů a míst. Být schopná pravdivě zahrát tu postavu a být věrná příběhu. Myslím, že každý den, když přijdu do práce, snažím se si přečíst scénář a ujistit se, že to dává smysl a vše sedí a je to skutečné a pravdivé. Ujistit se, že to dokážu pro naše fanoušky zahrát.

Myslíte si, že si víc srandy užijí blondýnky, nebo zrzky? Sarah dostala toho chlapa…
Velmi dobrá připomínka. Myslím si, že si obě dost užívají. Musím přiznat, že bylo velmi složité vrátit se zpět ke svým kořenům a být brunetka, protože jsem na to prostě nebyla zvyklá. Nebyla jsem brunetkou tak dlouho a je toho tolik, co se mi líbilo na tom být tmavovláskou. Jak by řekli moji přátelé: brunetky můžete brát mnohem vážněji. Ale musím přiznat, že mi chybí být blond. Myslím, že si užijí víc srandy. Obzvlášť v létě. Je zábavné být blondýnka v létě, buďme upřímní, je. Takže ano, blondýnky si víc užijí.

Jak myslíte, že šou skončí?
Nemám nejmenší tušení. Nikdy by mě ani nenapadlo, že budeme tam, kde jsme teď. Že budeme točit scénu, kterou točíme dnes. Takže netuším, jak to skončí. Ale ať to skončí jakkoli, vážně doufám, že Audrey bude spokojená a šťastná. A že konečně najde svůj domov, protože byla tak dlouho bez domova a sirotek a bez rodiny. Takže já vážně doufám, že dokáže najít rodinu a tu osobu, kterou hledá.

Kdo je podle vás tou osobou, kterou Audrey hledá?

Zdroj: Syfy

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Haven řekl poslední sbohem

Pátá řada seriálu Haven byla poslední a seriál byl ukončen. Dalších epizod se již tedy nedočkáme.

Viděli jste...

Viděli jste...

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama