Haven (Městečko Haven)
88/100 - 53×

Haven(Městečko Haven)

Haven je seriál od stanice Syfy, založený na románu The Colorado Kid od známého autora Stephena Kinga. Seriál sleduje agentku Audrey Parkerovou, která přijíždí do malého městečka Haven za běžným případem. Z obyčejného případu se však stává něco jiného a Audrey je vtažena do středu prapodivného dění, za které mohou obyvatelé Havenu. Haven totiž už dlouhá léta slouží jako útočiště lidem s nadpřirozenými schopnostmi.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Syfy | 43 minut
žánr
Detektivní, Mysteriózní, Romantický
hrají
Emily Rose (Audrey Parker), John Dunsworth (Dave Teagues), Eric Balfour (Duke Crocker), Lucas Bryant (Nathan Wuornos), Richard Donat (Vince Teagues)

Ovlivní to, že Nathan už Audrey necítí, jejich vztah?

Ovlivní to, že Nathan už Audrey necítí, jejich vztah?

Zajímá vás, co prozradila Laura Mennel o své postavě doktorky Charlotte Crossové? Zda to, že už Audrey není imunní vůči potížím a Nathan už tudíž necítí její dotyky, ovlivní jejich vztah? A jste zvědaví, zda scénáristé píší závěr páté řady jako závěr seriálu nebo zda plánují otevřený konec? Pak si přečtěte rozhovor s autory a Laurou, který vám dnes přinášíme.

0 0
12.11.2014

Myslíte, že Charlotte postavy dokážou věřit? Že se jí nakonec dokážou svěřit s tím, co se děje?
Laura Mennel: Myslím, že to je na uvedení této nové postavy to zábavné. Charlotte je epidemoložkou pracující pro Centrum kontroly nemocí. Obecně řečeno, ano, představuje hrozbu a její příchod do Havenu je zajímavý. Do Havenu přichází nejen jako člověk zvenčí, ale jako tahle žena pracující pro Centrum kontroly nemocí, kdy mohou být tajemství Havenu odhalena té nejhorší možné osobě. Ale ano, během této řady uvidíte, zda je, nebo není hrozba, či by dokonce mohla pomoct. Myslím, že to je součástí zábavy.
Matt McGuinness: Pokud je otázkou, zda jí mohou věřit, odpověď je, že někteří budou a někteří ne a to, myslím si, vytvoří pěkný konflikt. Někteří lidé budou mít Charlotte za potencionální hrozbu a jiní ji začnou vidět jako někoho, kdo by mohl být pro město prospěšný. A tito lidé na ni samozřejmě budou mít odlišný úhel pohledu a dostanou se do sporu ohledně toho, co s touto lékařkou udělat.

Můžete nám prozradit něco o tom, co se dozvíme o Charlotte?
Matt McGuinness: Centrum pro kontrolu nemocí tam má centrum a ze začátku máme pocit, že zakopává a je v obtížné situaci, protože většina lidí, co přijde do Havenu, se začne ptát sama sebe. Začnou si říkat: Zbláznil jsem se? Budu se schopen vrátit zpět a někomu tuto informaci sdělit? Co s touto informací mohu dělat? A s tím zápolí i ona.
Ale pak, jak se věci pohnou kupředu, vidíme, jak začíná shromažďovat informace, přičemž nám neříká, že je shromažďuje a vidíme, že má data o potížích, která nám neříká, že má a nevíme, jak k nim přišla. A začínáme spekulovat, pro koho by mohla pracovat.

Nyní, když už Audrey není imunní vůči potížím a Nathan ji nemůže cítit, ovlivní to jejich vztah?
Gabrielle Stanton: Myslím, že to jejich vztah neovlivní. Víte, to na jejich vztahu je to, že jej vidíme jakou skutečnou lásku. Vždyť lidé už mu i říkali, že ji miluje jen proto, že je jediná, koho může cítit a on říkal ne. A myslím, že v průběhu této sezóny uvidíme, že je to pravda, že jejich láska zcela přesahuje jeho schopnost cítit nebo ne.

Vzhledem k tomu, že teď píšete, nebo točíte konec páté řady, píšete to s tím, že to bude finále řady nebo to necháváte otevřené pro možnost, že byste mohli dostat řadu šestou nebo dokonce sedmou?
Gabrielle Stanton: Píšeme to s myšlenkou, že to bude obrovské úžasné finále a pokud nedostaneme další řadu, fanoušci budou spokojení a budou mít pocit, že to bylo skvělé zakončení seriálu. Ale pokud budeme mít to štěstí a budeme moci pokračovat, pak to bude jen další z našich úžasných chvílí napětí a budeme to moci opět rozjet pro další řadu.

Jak by podle vás mohl tento konec vypadat?

Zdroj: Syfy

Diskuze /1

Kris23

A to jsem spekulovala, že to bude mezi Audrey a Nathanem skřípat, když už ji necítí a dá tak šanci Audrey a Dukovi a vida, scénáristé mi to vyvrací…škoda…tak to vypadá, že si Duke začne s Marou či co… a ve finále budou chodit na dvojité rande! Uvidíme…těším se!

13.11.2014 | 20:16:01
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Haven řekl poslední sbohem

Pátá řada seriálu Haven byla poslední a seriál byl ukončen. Dalších epizod se již tedy nedočkáme.

Viděli jste...

Viděli jste...

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama