Haven (Městečko Haven)
88/100 - 53×

Haven(Městečko Haven)

Haven je seriál od stanice Syfy, založený na románu The Colorado Kid od známého autora Stephena Kinga. Seriál sleduje agentku Audrey Parkerovou, která přijíždí do malého městečka Haven za běžným případem. Z obyčejného případu se však stává něco jiného a Audrey je vtažena do středu prapodivného dění, za které mohou obyvatelé Havenu. Haven totiž už dlouhá léta slouží jako útočiště lidem s nadpřirozenými schopnostmi.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Syfy | 43 minut
žánr
Detektivní, Mysteriózní, Romantický
hrají
Emily Rose (Audrey Parker), John Dunsworth (Dave Teagues), Eric Balfour (Duke Crocker), Lucas Bryant (Nathan Wuornos), Richard Donat (Vince Teagues)

První informace o čtvrté řadě Havenu

První informace o čtvrté řadě Havenu

Natáčení čtvrté řady Havenu by mělo začít někdy v průběhu května a vysílání, které nás čeká na podzim, je ještě skutečně daleko, ale přesto vám přinášíme pár informací.

0 0
5.5.2013

Známe názvy prvních dvou epizod čtvrté řady:

Epizoda první se bude jmenovat „Fallout“ (“Následek“, nebo také “Důsledek“), byla napsána Gabrielle Stanton a režírovat ji bude Shawn Piller.

Epizoda druhá se bude jmenovat „Survivors“(“Pře­živší“, “Ti, kdo přežili“), napsali ji Nora Zuckerman & Lilla Zuckerman a režírovat ji bude taktéž Shawn Piller.


Ve čtvrté řadě se také můžeme těšit na nové postavy:

Earla Crockera, Dukeova polovičního bratra, který asi bude pěkné kvítko, protože zatímco bude Duke v Bostonu, prodá jeho loď.

Jennifer, což je bývalá schizofrenička, která si vybuduje s Dukem romantický vztah. Ti dva se setkají v nemocnici v Bostonu a zjistí, že hlasy, které Jennifer slýchá, nejsou halucinace, ale hlasy skutečných problémových lidí v Havenu.

A poslední postavou, kterou vám dnes přinášíme je William, který si začne budovat vztah s Audrey, ale jeho úmysly nebudou čisté.


Jak se těšíte na čtvrtou řadu?

Zdroj: Syfy

Diskuze /9

Marketka

Já se rozhodně těším :-)

čestný člen redakce
5.5.2013 | 21:00:31
HermiJ

Nemám seriál v oblíbených, a tak jsem se dostala náhodou. Viděla jsem asi jen prvních 5 epizod, které stihly naprosto odradit, a tak teď když vidím plány na 4. sérii, tak se musím smát. Skutečně jsem viděla jen těch 5 nejhorších a pak už je to super seriál?

čestný člen redakce
6.5.2013 | 8:04:08
Milenka

To je strašně relativní, co je a co neni super seriál. Záleží, co koho baví, pro každýho je super seriál něco jinýho. Já osobně třeba nechápu, jak se může True Blood chystat už na šestou sérii. Nevydržela jsem ani jeden díl, považuju to snad za to nejhorší, co jsem kdy viděla. Mam na to asi stejnej názor, jako ty na Haven, přesto to lidi žerou a maj na to právo. A zase naopak třeba Torchwood, tam je prvnich pár dílu poměrně nudných, ale potom.. Třetí a čtvrtá série je jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy viděla a za tim si budu stát, i kdyby cokoli.. Je to fakt všechno o věci názoru.. Někomu se líbí tohle a jinýmu zase něco jinýho.. A proto buďme rádi, že je těch seriálů tolik a můžeme si vybrat :)

#4 KevSpa
6.5.2013 | 9:48:02
KevSpa

#3 Milenka: True Blood je holt pro dospělý…

#5 Milenka
webmaster
6.5.2013 | 12:41:33
Milenka

#4 KevSpa: Já myslím, že to je trošku subjektivní, ale samozřejmě každý má právo na svůj názor.

#6 KevSpa
6.5.2013 | 16:32:59
KevSpa

#5 Milenka: Názor je vždy subjektivní, liší se jen míra ovlivnění tohoto názoru zkušenostmi a znalostmi.

webmaster
6.5.2013 | 16:42:06
trixi

já se těším hodně :) mám tenle seriál ráda

18.5.2013 | 22:33:12
earnshaw

Já si seriál také velmi oblíbila.Dostala jsem se k němu úplnou náhodou,ale to tak obvykle asi bývá.Teď jsem v polovině třetí série a už se moc těším na čtvrtou.Pro mě je to super seriál.

5.7.2013 | 9:57:38
earnshaw

Já si seriál také velmi oblíbila.Dostala jsem se k němu úplnou náhodou,ale to tak obvykle asi bývá.Teď jsem v polovině třetí série a už se moc těším na čtvrtou.Pro mě je to super seriál.

5.7.2013 | 9:57:38
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Haven řekl poslední sbohem

Pátá řada seriálu Haven byla poslední a seriál byl ukončen. Dalších epizod se již tedy nedočkáme.

Viděli jste...

Viděli jste...

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama