Haven (Městečko Haven)
88/100 - 53×

Haven(Městečko Haven)

Haven je seriál od stanice Syfy, založený na románu The Colorado Kid od známého autora Stephena Kinga. Seriál sleduje agentku Audrey Parkerovou, která přijíždí do malého městečka Haven za běžným případem. Z obyčejného případu se však stává něco jiného a Audrey je vtažena do středu prapodivného dění, za které mohou obyvatelé Havenu. Haven totiž už dlouhá léta slouží jako útočiště lidem s nadpřirozenými schopnostmi.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Syfy | 43 minut
žánr
Detektivní, Mysteriózní, Romantický
hrají
Emily Rose (Audrey Parker), John Dunsworth (Dave Teagues), Eric Balfour (Duke Crocker), Lucas Bryant (Nathan Wuornos), Richard Donat (Vince Teagues)

Známe názvy a obsah prvních epizod čtvrté řady

Známe názvy a obsah prvních epizod čtvrté řady

Budeme po tom všem, co se stalo ve finálové epizodě, vídat stále stejný Haven, nebo se bude jednat o zcela nové město? Bude se příběh stále točit kolem Audrey?

To si můžete přečíst uvnitř článku, stejně jako popisy prvních tří epizod čtvrté řady.

1 0
26.8.2013

„V úvodní epizodě čtvrté série bude město procházet velmi závažnými porodními bolestmi,“ prozradili výkonní producenti Matt McGuinness a Gabrielle Stanton. „Samozřejmě, že zde Audrey stále bude – Haven a Audrey jsou neúprosně spjati – ale je to složité spojení. Skutečnou otázkou je: Kdo je Audrey? Odkud přišla? Koho skutečně miluje? A tímto se budeme zabývat většinu čtvrté řady!“


A co nás čeká v jednotlivých epizodách?

1. epizoda „Fallout“
Šest měsíců po konci minulé řady je Duke vyhozen ze stodoly – bez Audrey a je zachráněn Jennifer, mladou ženou se záhadným spojením s tímto městem, ve kterém nikdy nebyla, s Havenem.
Jak jsme vás již informovali, Jennifer, kterou si zahraje Emma Lahana, je bývalá schizofrenička, kterou do Havenu přivede to, že začne slyšet divné hlasy, které se ukáží býti hlasy skutečných problémových lidí v Havenu. Jennifer a Duke se spolu také romanticky zapletou.

2. epizoda „Survivors“
Jak jsou po Havenu odkrývána ohořelá těla, Duke musí přimět Nathana, aby se, místo na hledání Audrey, zaměřil na vyřešení tohoto případu. Audreyin osud mezitím spočívá v Jenniferiných rukách a tom, jak se vyrovná se svými vlastními potížemi.

3. epizoda „Bad Blood“
Nathan a Dwight se snaží najít potíž, která stojí za sérií mrtvol, předtím, než bude prolita další krev. Mezitím musí Duke přesvědčit svého nevlastního bratra, aby opustil Haven dřív, než se dozví o potíži jejich rodiny.
Jak jsme vás již informovali, Dukova odcizeného bratra Wada si zahraje Christian Camargo a Wade je okouzlující, prohnaný a lehce nevyzpytatelný, úspěšný a dobrácký obchodník, který je ve své oblasti na vrcholu. Nicméně je Crocker skrz na skrz a mohl by se nechat strhnout rodinným tajemstvím, které by mohlo být jeho zkázou.

4. epizoda se bude jmenovat Lost and Found – Mohlo by se možná jednat o epizodu, kde se Audrey vrátí?

7. epizoda se bude jmenovat Lay Me Down.

Tak co tomu říkáte? Nějaké konspirační teorie? Podělte se s námi o své názory..

Zdroj: Syfy

Diskuze /2

RoseBlaken

No, tak jsem na to zvědavá :D

1.9.2013 | 18:03:43
Bernea

Už se těším :)

3.9.2013 | 15:23:50
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Haven řekl poslední sbohem

Pátá řada seriálu Haven byla poslední a seriál byl ukončen. Dalších epizod se již tedy nedočkáme.

Viděli jste...

Viděli jste...

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama