Hemlock Grove
76/100 - 49×

Hemlock Grove

Milujete Alexandra Skarsgårda jako upíra v True Blood? Tak vás jistě potěší, že upírem je teď i jeho mladší brácha Bill Skarsgård. A také to není žádný slušňáček. S matkou (Famke Jenssen!) a velmi zvláštní sestrou si žije v Hemlock Grove, kde upíři zdaleka nejsou ta nejpodivnější stvoření a mladičké dívky ošklivě umírají minimálně každý úplněk. Seriál patří do stáje Netflixu, celá série je tedy dostupná najednou.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | Netflix | 50 minut
žánr
Drama, Hororový, Mysteriózní
hrají
Joel de la Fuente (Johann Pryce), Penelope Mitchell (Letha Godfrey), Dougray Scott (Norman Godfrey), Landon Liboiron (Peter Rumancek),

Představení seriálu

Představení seriálu

Představení nového hororového seriálu z dílny Netflixu.

1 0
8.6.2013

Hemlock Grove je nový hororový seriál, pod taktovkou scenáristů Lee Shipmana a Briana McGreevyho, který je současně autorem knižního románu, který posloužil jako předloha. Role výkonného producenta a režiséra pilotního dílu se ujal Eli Roth. Hemlock Grove měl premiéru 19. dubna a všech třináct dílů první série je dostupných na stránkách Netflixu. Seriál se soustřeďuje na záhadné události ve fiktivním městě Hemlock Grove, které leží někde v Pensylvánii a v krátké době se tam stalo několik brutálních vražd. Hlavními hrdiny příběhu jsou Peter Rumancek (Landon Liboiron), kterého můžeme znát třeba z Terra Novy a tady si zahraje vlkodlaka. Jeho parťákem je Roman Godfrey (Bill Skarsgård), mladý a myšlený dědic Godfreyho institutu a náhodou je také upír. V seriálu potkáme samozřejmě i další zajímavé postavy a to jak kladné, tak záporné.

Zdroj: Netflix

Diskuze /2

simusilka97

jak se jmenuje ten román?

#2 Gorgolus
1.7.2013 | 9:08:45
Gorgolus

Hemlock Grove :)
#1 simusilka97:

4.9.2013 | 21:18:09
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S01E13: Birth

Reklama

Filtr seriálů








Reklama