Olivia Munn

Olivia Munn

Celé jméno: Olivia Munn
Místo narození: Oklahoma, USA
Známé projekty: Newsroom, X-men: Apocalypse, Ten největší

Datum narození: 3.7.1980 (37 let)

Americká herečka s korejskými kořeny, která od roku 2006 zapustila svoje kořeny do herecké kariéry. Ještě předtím v roce 2004 začala pracovat ve Fox News, kde informovala o ženském basketbale a univerzitním americkém fotbale. Často se objevuje v řebříčku nejvíce sexy žen světa (v roce 2011 se dostala na 2. místo). Zajímavostí je, že se zúčastnila „Kámen, Nůžky, Papír“ turnaje. Je taktéž velmi angažovaná v charitě.

Výběr z filmografie:


2007 – Big Stan

2010 – Iron Man 2

2010 – Perfect Couples

2011 – I Dont Know How She Does It

2012 – Magic Mike

2012 – The Babymakers


Hraje v