Heroes (Hrdinové)
83/100 - 168×

Heroes(Hrdinové)

Mysleli si, že jsou jako ostatní, dokud v sobě neobjevili nadpřirozené schopnosti. Hrdinové se vracejí s novou řadou.

USA | 2006 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | NBC | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Komiksový, Sci-fi
hrají
Pruitt Taylor Vince (Caspar Abraham), Dylan Bruce (James Dearing), Clé Bennett (M. F. Harris), Aislinn Paul (Phoebe Frady), Toru Uchikado (Ren Shimosawa), Eve Harlow (Taylor Kravid), Zachary Levi (Luke Collins), Kiki Sukezane (Miko Otomo), Robbie Kay (Tommy Clarke), Danika Yarosh (Malina), Ryan Guzman (Carlos Gutierrez), Judith Shekoni (Joanne Collins), Rya Kihlstedt (Erica Kravid), Gatlin Green (Emily Duval)

Kring s Heroes Reborn opět kopíruje první řadu

Kring s Heroes Reborn opět kopíruje první řadu

Tim Kring tvrdil, že s Heroes Reborn přinese něco originálního a nového. Částečně měl pravdu, ale čím víc se seriál blíží ke svému finále, tím je víc cítit podobnost s první řadou. Tahá nás tedy opět Kring za nos?

10 0
15.1.2016

Heroes Reborn mají za sebou jedenáct epizod a blíží se do svého finále. Před sezónou Tim Kring poskytoval jeden rozhovor za druhým, kde opakovaně říkal, že noví Hrdinové budou zcela novým příběhem, který nebude až tak vázaný na staré díly. Pár epizod jsme mohli dávat Kringovi za pravdu, ale s ubíhajícím časem je podobnost s první řadou původních Hrdinů znát na každém kroku.

Tim Kring si zkrátka potrpí na záchranu světa, i když nám před sezónou říkal, že se tentokrát bude držet při zemi. Asi se pak většina diváků uprostřed sezóny divila, když zjistila, že tentokrát půjde (nečekaně) opět o záchranu světa a vyhubení lidstva. Obdobné to je s cestování časem. I tam nás Kring opět tahal za nos.

(Tim Kring s herci Heroes Reborn. Foto: NBC)

Už to vypadalo, že tentokrát se podíváme do minulosti jen z toho důvodu, abychom se dozvěděli, co se stalo 13. června. Bohužel Noah Bennet zasáhl do dění a minulost změnil, což je něco, co bylo Kringovi neustále vyčítáno v původních Hrdinech. Quentin Frady, vtipný chlapík, který měl skončit mrtvý v epizodě Game Over, nás tak v seriálu straší doteď, přitom jeho smysl v seriálu už úplně ztrácí význam.

Obdobné to je i s propojováním jednotlivých Hrdinů. Ať už se jednalo o původní Heroes nebo Touch, Kring vždy musí ve svém seriálu „něco“ propojovat. Heroes Reborn tak směřují k finále, kde se všechny postavy setkají v Odesse a násilně jsou tlačeny na jedno místo, i když někdy ani nechápete, proč tomu tak je. Skvělý příklad je Miko Otomo, která po zachránění Hira Nakamury pevnosti Věčnosti se pro účely příběhu „náhodně“ objeví v budoucnosti bez jakéhokoliv vysvětlení, aby zasáhla do děje a pomohla Tommymu.

Čekají nás už jen dvě epizody, tak uvidíme, zda se Kringovi podaří sérii ukončit důstojně. Sám předem avizoval, že nás čeká uzavřený konec. Ale znáte Kringa. Kdo se vsadí, že na konci finále bude „Volume 2“ s novou otevírací scénou?

Diskuze /3

Hero_one

Smutný příběh stárnoucího muže, který uvěřil tomu co říká a stvořil něco, co mělo zůstat jen v jeho vyprávěních někde u piva v kruhu přátel a známých. Je to tak, lidé měli občas trochu zvrácený smysl pro humor a jeho interpretaci. Tohle by mohl být jeden z těch případů.

15.1.2016 | 10:20:08
Kafka Tamura

Že půjde opět o záchranu světa, bylo očividné už v první epizodě (možná v druhé, ale myslím, že to byl závěr první) a ne až v půli řady.

15.1.2016 | 17:55:34
reihsik

Mě se tahle řada hodně líbí :) Škoda že jich víc neuvidím..

16.1.2016 | 11:43:12
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Hlídejte si nás

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama