Heroes (Hrdinové)
83/100 - 168×

Heroes(Hrdinové)

Mysleli si, že jsou jako ostatní, dokud v sobě neobjevili nadpřirozené schopnosti. Hrdinové se vracejí s novou řadou.

USA | 2006 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | NBC | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Komiksový, Sci-fi
hrají
Pruitt Taylor Vince (Caspar Abraham), Dylan Bruce (James Dearing), Clé Bennett (M. F. Harris), Aislinn Paul (Phoebe Frady), Toru Uchikado (Ren Shimosawa), Eve Harlow (Taylor Kravid), Zachary Levi (Luke Collins), Kiki Sukezane (Miko Otomo), Robbie Kay (Tommy Clarke), Danika Yarosh (Malina), Ryan Guzman (Carlos Gutierrez), Judith Shekoni (Joanne Collins), Rya Kihlstedt (Erica Kravid), Gatlin Green (Emily Duval)

Micah se vrací, Hiro bude tvrďák a Zachary Levi záporák

Micah se vrací, Hiro bude tvrďák a Zachary Levi záporák

Dnes tu máme tři bleskové zprávy. Návratům není konec a postavy dostávají jasnější obrysy.

12 0
6.6.2015

Pamatujete si ještě na Micaha, dospívajícího syna Niki Sanders a D.L. Hawkinse? Tak z tohoto klučiny už je téměř dvacetiletý chlap a ukáže se nám v Heroes Reborn. Jak velkou roli dostane a jestli bude pravidelnou postavou zatím nevíme, vzhledem k pozdnímu oznámení a již pokročilejšímu průběhu natáčení to ale bude spíše epizodní role. Micah Sanders si rozumí s elektrickými přístroji a dokáže je dotykem dostat pod svou kontrolu.

Herec Noah Gray-Cabey, který se naposledy objevil na konci třetí série – ve čtvrté už obsazen nebyl, toho od skončení Heroes odehrál naprosté minimum. Jsme tedy zvědaví, jak se mu herecký comeback podaří. V současné době se věnuje spíše hudební kariéře a hře na piano.

Cestovatel časem Hiro se vrátí jako velký drsňák. Herec Masi Oka je samozřejmě o něco starší, než když hrál svou postavu naposledy, ale i tak bude patrná jeho stylizace do většího tvrďáka. Dočkáme se tedy Hira z budoucnosti? Podle posledních zpráv by měl mít opět vlasy česané dozadu, takže je to možné.

A nakonec zpráva o nové postavě Luka Collinse, kterou bude hrát Zachary Levi. Jak se již dříve spekulovalo, bude se skutečně jednat o záporáka. Máme tu tedy nového Sylara?

Foto: NBC, IMDB

Diskuze /8

Lucifrid

Za Hira budu ráda, ale nerada bych, aby skončil v Hawaii 5–0. Na Noaha jsem zvědavá, jak se popere s hraním, Micah byl fajn postava :)

webmaster
6.6.2015 | 14:24:48
Aprok

Tak to jsem velice zvědavej na Zacharyho mohl by bejt dobrej záporák !!!

6.6.2015 | 16:55:01
Kafka Tamura

Zachary se bude muset setsakra snažit, abych v něm neviděl toho přitroublého nerda. No rozhodně může jen překvapit, ne zklamat.

6.6.2015 | 17:45:20
Lubasek86

Škoda že už tam nebude Zachary Quinto-dodnes se směji,když si vzpomenu na scénu z výtahu,když tam stál celý od krve a pískal si jakoby se nic nestalo :D

6.6.2015 | 22:45:14
Misso

ale inak ked sa zamyslím nad takými schopnotami tak je to niečo take akože človek dokáže ovládať nejaké elementárne prvky ale ta schopnosť ovladať elektricke pristroje mi prišla odveci :D Predstavte si ze to ludia objavia v praveku :D ja viem hbat vecami ja stvorit ohen :D ja ovladam elektroniku čo je to ? neviem :D

6.6.2015 | 23:28:29
Bruncla

tak v heroes bylo takových schopností více vím že jedna snad měla schopnost tvořit wifi síť

6.6.2015 | 23:57:49
lexikk

Sem zvědavá na Zachariho, pač ho též znám jako Nerda :D na záporáka u něj se moc netěšim :D

9.6.2015 | 17:49:22
jasonpileek

Já jsem rád za Hira :D „mista Izák“ :D

24.6.2015 | 23:17:52
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Hlídejte si nás

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama