Heroes (Hrdinové)
83/100 - 168×

Heroes(Hrdinové)

Mysleli si, že jsou jako ostatní, dokud v sobě neobjevili nadpřirozené schopnosti. Hrdinové se vracejí s novou řadou.

USA | 2006 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | NBC | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Komiksový, Sci-fi
hrají
Pruitt Taylor Vince (Caspar Abraham), Dylan Bruce (James Dearing), Clé Bennett (M. F. Harris), Aislinn Paul (Phoebe Frady), Toru Uchikado (Ren Shimosawa), Eve Harlow (Taylor Kravid), Zachary Levi (Luke Collins), Kiki Sukezane (Miko Otomo), Robbie Kay (Tommy Clarke), Danika Yarosh (Malina), Ryan Guzman (Carlos Gutierrez), Judith Shekoni (Joanne Collins), Rya Kihlstedt (Erica Kravid), Gatlin Green (Emily Duval)

Muž s hranatými brýlemi se vrací

Muž s hranatými brýlemi se vrací

Oficiálně byl oznámen první návrat postavy, která se pravidelně objevovala v předchozích řadách. Jack Coleman se vrací do seriálu. Dalo se to očekávat, nebo je to překvapení?

4 0
17.6.2014

Ohledně nové mini-série „Heroes:Reborn“ toho zase moc nevíme. Zatímco většina hlavních herců oznámila, že se vrátit nechce, a původní tým se nám tak trochu začal rozpadat jako domeček z karet, nyní přinášíme první dobrou zprávu.

Jack Coleman, který si zahrál v seriálu Noaha Bennetta, se vrací do seriálu. Noah je starostlivým otcem Claire, zároveň kdysi pracoval pro tajemnou Společnost, která chtěla mít dohled nad lidmi se schopnostmi.

Jste rádi, že se Noah vrátí do sériálu, čekali jste to vůbec? Nebo byste radši upřednostnili místo jiné postavě?

Zdroj: NBC

Diskuze /11

Lucifrid

Mam z toho radost :). Jsem na to zvedava, ale priznam se, ze nejradsi bych byla, kdyby to pojali jako X-Men First Class :D.

webmaster
17.6.2014 | 9:56:25
Kamylko

urcite by bolo velmi divne, keby serial po tom ako znovu „ozije“, tak ze by tam nebola ziadna povodna postava. „Hrdinov“ so schopnostami bolo zrejme vela, takze je dost dolezite pozriet sa na tych co stali prave na strane tej organizacie. Mozno to bude pribehovo este pred pribehom povodnych Heroes, alebo aj nie ? Uvidime … dam tomu sancu, i ked bez niektorych hrdinov si to neviem uplne predstavit

#3 barahir
17.6.2014 | 10:17:59
barahir

No Noaha jsem si přál skoro nejmíň, snad přibude ještě někdo další.
#2 Kamylko: Ale taky mě napadlo, že by to mohl nakonec být prequel, když se tolik touží vrátit do kolejí první řady. Jenže to by tam zase musela být ta strašná Společnost, které jsem myslel, že se chtějí naopak vyhnout. Stejně si ale myslím, že by byl docela dobrý nápad.

čestný člen redakce
17.6.2014 | 10:54:32
Big_Boss

No Noah byl tak trochu jasná volba. I když je to postava bez schopností, sami víme, že si vždycky umí poradit a tako postav je zde po celý seriál a hlavně se nějakým způsobem střets se všemi hlavními postavami seriálu. Noah je něco jako takový Fox Malder z Akt X. Upřímně jsem tipoval, že pokud se někdo vrátí tak to bude právě Noah, jelikož jeho představit momentálně nikde jinde nehraje. I proto mi bylo jasné, že se nesetkáme s mojí oblíbenou postavou Sylarem, jelikož Quinto má momentálně velice slušně nakoplou kariéru (Stra Trek). Za mě tipuji, že by se ještě mohl objevit Haiťan, Matt Parkman nebo třeba Mohinder. A i když si myslím, že postava Hira (a k němu parťák Ando) je oblíbená postava a Masi Oka také už asi nevystoupí ze své nejslavnější role, myslím, že se v nové sérii neobjeví, jelikož už podle mého nemá co nabídnout. Další věcí je, že s jeho schopností se ze seriálu ztrácí všehcno napětí. Někdo umřel? Neva, vrátim se v čase a vše napravím, žádnej stres (a nechoďte na mě prosím s kodexem nebo se ztrátou shcopností, nebo paměti – to už tu mockrát bylo). Pokud ovšem tvůrci vymyslí nějaký nový způsob jak postavu opět udělat zajímavou, beru ho všemi deseti.

17.6.2014 | 11:17:36
DixiePixie

tak zrovna Hoaha fakt nemusím. Takže pro mě spíš blbá zpráva, ale zase dobré pojítko mezi Reborn a předchozíma sériema

17.6.2014 | 11:35:38
benjaminlose

Zrovna ten by mi opravdu taky nechyběl :D

17.6.2014 | 12:45:07
dextermorgan08

Jasné Noah nikdy nepatril medzi najoblúbenejšie postavy ale som rád že sa objaví nejaká postava. Na Heroes: Reborn som sa od ohlásenia začal neskutočne tešiť no postupne sa ma zmocnila obava ked začali hlavné hviezdy odmietať návrat. Ale teraz sa znovu neskutočne teším. Len ešte Hira poprosím :-)

17.6.2014 | 14:46:33
Kamylko

ale ako tak nad tym rozmyslam, tak mi neda a proste podtitul „Reborn“ mi tak nejak vravi, ze by o prequel nemalo ist, ale tak uvidime ktorym smerom sa to nakoniec bude uberat, skor si ale myslim, ze to bude sucasnost a cele to na novo restartuju a pripade divackeho zaujmu to bude mat niekolko dalsich serii, ako pri povodnych hrdinoch

17.6.2014 | 16:43:43
Aprok

http://www.imdb.com/…/ni57372821/?… tohle pisou na IMDB. o Heroes :D

17.6.2014 | 16:46:35
Allien9

Kotel.XD Do ankety vpravo nahoře jsem zaškrtla 1. Noaha, 2. Hira a 3. Někoho jiného a zatím mi to vychází. Jen škoda, že jsem schválně zaškrtla ty, co tam nechci, a o kterých se domnívám, že tvůrci ano… XD

Allien9
17.6.2014 | 22:29:02
Kafka Tamura

Tak já mu dal hlas i ve zdejší anketě navrátilců, takže pro mě očekávané. No s Knepperem už jsem se bohužel netrefil.

17.6.2014 | 22:52:31
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Hlídejte si nás

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama