Heroes (Hrdinové)
83/100 - 168×

Heroes(Hrdinové)

Mysleli si, že jsou jako ostatní, dokud v sobě neobjevili nadpřirozené schopnosti. Hrdinové se vracejí s novou řadou.

USA | 2006 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | NBC | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Komiksový, Sci-fi
hrají
Pruitt Taylor Vince (Caspar Abraham), Dylan Bruce (James Dearing), Clé Bennett (M. F. Harris), Aislinn Paul (Phoebe Frady), Toru Uchikado (Ren Shimosawa), Eve Harlow (Taylor Kravid), Zachary Levi (Luke Collins), Kiki Sukezane (Miko Otomo), Robbie Kay (Tommy Clarke), Danika Yarosh (Malina), Ryan Guzman (Carlos Gutierrez), Judith Shekoni (Joanne Collins), Rya Kihlstedt (Erica Kravid), Gatlin Green (Emily Duval)

Obnovení nebo zrušení? S Hrdiny to znovu nevypadá dobře

Obnovení nebo zrušení? S Hrdiny to znovu nevypadá dobře

Obnovení Hrdinů byl pokus o návrat do slavných časů této značky, nicméně, podle řeči čísel pokus nikterak úspěšný. Otázkou nyní je: Bude to stačit na na druhou sérii?

10 0
4.1.2016

Jsme jen tři epizody od finále první řady a až do tohoto okamžiku nejsou známy žádné zprávy, zda NBC Hrdiny obnoví, nebo ne.

Na základě klesajícího ratingu a sledovanosti se zdá být čím dál více pravděpodobné, že Hrdinové obnoveni nebudou. Při své premiéře měl seriál poměrně hodně diváků – 6,5 milionu, avšak rating spíše průměrných 2,1.

Následující epizody si vedly ještě o poznání hůře a seriál svou podzimní pouť zakončil s ratingem 1,1, to znamená ztrátu téměř poloviny publika. Dle hodnocení fanoušků navíc seriál zůstává i kvalitativně za svým starším předchůdcem.

Tim Kring, hlavní scénárista Heroes. Foto: NBC

Problémem také může být, že někteří herci, například Zachary Levi, mají podepsanou smlouvu pouze na jednu sérii.

Nicméně scénárista Tim Kring zůstává poměrně pozitivní a věří, že značka je dost silná na to, aby si udržela dostatek fanoušků. Situace tak zůstává více než nejistá a nám nezbývá než čekat, jaký ortel vynese NBC.

TIP REDAKCE

barahir: Myslím si, že seriál obnoven nebude. Dosavadní průběh hodnotím spíše průměrně. Je to taková typická jednohubka, neurazí, ale že bych se k seriálu po letech s nostalgií vracel, jako ke starým Hrdinům, to neočekávám.

tom99: Na seriál se skvěle kouká a každá epizoda mě baví. Nicméně Kring nasliboval jablka, ale dává nám opět hrušky, což beru od něj jako podraz na fanoušky. Sledovanost není sluníčková a ačkoliv mi to láme srdce, myslím si, že další řady se nedočkáme.

Lucifrid: Návrat Hrdinů jsem uvítala, je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, můžu se na něj dívat znovu a znovu. Myslím, že nová sezóna se povedla tak napůl. Jako velký fanoušek jsem nadšená, ale když se to pokusím vzít trochu objektivně, tak to je chvílemi rozpačité a něco tomu sem tam chybí. Na druhou stranu mi to nebránilo si seriál skvěle užít, ale v obnovení nevěřím, sledovanost zas tak zázračná nebyla. Ale přesto maličko doufám.

A jak to s Hrdiny vidíte vy?

Diskuze /23

gladiator992

Musím súhlasiť s adminom a jeho názorom ( @tom99 ) „Nicméně Kring nasliboval jablka, ale dává nám opět hrušky, což beru od něj jako podraz na fanoušky.“ – PRAVDA!!

4.1.2016 | 19:25:05
Menec

Podle mě by seriál teoreticky mohli obnovit, jen pokud se jim podaří zajistit návrat Petera Petrelliho a Sylara (to by se hned zvýšila sledovanost)… nové postavy zatím pro mě nic moc, oblíbence jsem si mezi nimi nevybral (a to už je skoro konec)

4.1.2016 | 19:56:25
Adys888

Já si myslím, že se to bude odvíjet jak dopadnou ty 3 epizody a jestli by vyšli výsledkově tak na rating 1,6 tak by se ta váha mohla naklonit, že bude druhá řada, ale uvidíme jak to dopadne :D

4.1.2016 | 20:01:01
hpStoryteller

Suhlasim s nazorom Lucifrid až na to že ja v novu seriu nedufam. Po rokoch sa mi dočkalo naviazania na ten nechutný cliffhanger zo 4.serie a uzavretie pribehov mojich oblubencov. Nove postavy ma neoslovili až tak aby som tužil ich znovu vidieť. Pokial bude mať Reborn dobrý a hlavne uzavretý záver budem spokojný :-).

#5 Lucifrid
4.1.2016 | 20:04:43
Lucifrid

#4 hpStoryteller: No, ja jsem tak na 49 %, ze bych brala ukoncenou radu a pekne slus, ale 51 % procent ve mne doufa, ze by treba druha rada mohla byt lepsi a vratit Heroes na vrchol. Ja vim, po tom, co jsme ted videli, tezko :D

webmaster
4.1.2016 | 20:19:59
Angi

Klidně by mohli zrušit i zbývající tři epizody a bylo by mi to fuk..

#8 JoeySid
4.1.2016 | 20:34:54
Kafka Tamura

Tentokrát by mě zrušení nijak nezasáhlo. Na seriál koukám, řadu dokoukám, kdyby byla další, tak bych (asi) taky koukal, ale že bych byl z Rebornu nějak nadšený, se rozhodně říct nedá. Se spoustou nezajímavých postav a bez jediné, kterou bych si oblíbil, které bych fandil, u které by mi nebylo jedno, kdyby pošla, a s příběhem, který jakobych už několikrát v Heroes viděl, o nějakém fandění seriálu těžko mluvit.

4.1.2016 | 21:10:45
JoeySid

#6 Angi: Asi tak nějak. Místo toho aby dramaticky vyvrcholili během prosince a odešli se ctí, přesunuli poslední tři díly kamsi do ledna, kde seriál už nikoho nezajímá. Bravo NBC, zbohem.

4.1.2016 | 22:26:07
karlospajdos

Já teď zkouknul všechny série a nejlepší je za mě první a druhá, pak už mě to moc nebavilo, ale Reborn jsou docela v klidu, a když nebude další série tak mi to zas tolik vadit nebude, jako ukončení jiných dobrých seriálů.

4.1.2016 | 23:12:58
veba

Osobne bych tomu dal sanci. Realita je ze serialy se rusi ve velkem jen aby byl uvolnen prostor pro vlastne uplne to same v jinem kabate. Hadam ze se mozna ani nikdo nebude obtezovat nejak ukoncit dej.

4.1.2016 | 23:17:30
IR7

No, abych pravdu řekl, jsem ve stavu, kdy je mi vlastně úplně jedno, jestli seriál zruší nebo ne. Děj (který sám o sobě není nějakou hitparádou) se vleče jak smrad, noví hrdinové jsou nudní, a že by tu byl někdo komu bych fandil? – to fakt ne. Teď po pauze se budu hodně přemlouvat, abych dokoukal i ty zbylé 3 díly, přeci jen, je to 120 minut života který jde strávit i jinak.

5.1.2016 | 0:33:40
Alchymista

ONo to proste nema uš štavu ti oriiginal heroes mali preste všetko lepšie iskru dej a hlavne sympaticke postavy.

5.1.2016 | 1:53:25
scorpio

Je to naprd. Já za sebe mohu říci, že mě ten seriál upřímně (jakožto velikého fanouška původních řad) baví. Ale pravda je taková že to prostě není úplně dotažené a nezbývá nic jiného než doufat, že nám Kring v těch posledních pár epizodách naservíruje něco, z čeho nám všem bouchnou varlata a vaječníky. ( :D ) Jinak to (ač se špetkou naděje) vidím dost bledě.

5.1.2016 | 9:17:27
Big_Boss

Seriál nemá šanci na obnovení, to je jisné. Porblém vidím hlavně v tom dementním rozhodnutí přesunou poslední tři díly na leden kdy už každý na seriál po zimní pauze zapomněl. Nechápu proč si nevzali příklad z Ash vs Evil Dead a nejeli na plnej plyn až do konce, aspoň to mohli zakončit se ctí. Takhle si ty poslední 3 díly zkouknu naráz možná někdy v únoru nebo březnu a bude mi to stejně putna.

#17 Kafka Tamura
5.1.2016 | 10:08:29
Hero_one

Přidám se na stranu spíše skeptiků, a ač mám seriál už od začátku v oblibě, současné dění na obrazovce bohužel nenasvědčuje tomu, že po dlouhé odmlce by se k nám vrátila stejná kvalita jako kdysi. Nezbývá než popřát v těch třech dílech alespoň uspokojivé výsledky a zakončení série se ctí. A samozřejmě budu tajně doufat, že se někde za velkou louží třeba zrodí v něčí hlavě lepší scénář plný zvratů a napětí a dobrého příběhu. A my budeme mít zase někdy co obdivovat na obrazovkách ;-)

5.1.2016 | 11:11:49
Biki

Hlavně ať to zase nemá otevřenej konec

5.1.2016 | 12:41:38
Kafka Tamura

#14 Big_Boss: „každý na seriál po zimní pauze zapomněl.“ Takže většina vysílaných seriálů je s touto logikou v haj*lu. Proč jen si nevzali příklad z AvED :)

5.1.2016 | 13:22:31
komja

Seriálu chybí takový padouch typu Sylar nebo nějaký hrdina typu Peter. Klidně bych i uvítal kdyby se Peter vrátil jako padouch :D vůbec by mi to nevadilo. Něco tomu prostě chybí a Noah to sám neutáhne :/ A ty scény s Japonkou většinou přetáčím :/

5.1.2016 | 19:19:58
VampKošilka

Já bych chtěla, aby to pokračovalo. Je to jiné než původní seriál, ale mě se i přesto líbí. Taky tam nemám oblíbence, ale to neznamená, že mi nejsou sympatičtí(teda až na tu vyumělkovanou japonku). Pořád je co zlepšovat a rozvíjet, dala bych tomu šanci.

6.1.2016 | 14:34:45
mrco1991

Je takmer isté že touto sériou to končí, musel by sa stať zázrak v posledných pár epizódach čo je ale málo pravdepodobné. Podľa mňa mohol postavu Petera kľudne nahradiť Zachary, problém ale je, že jeho postava je totálne debilne napísaná a jeho dejová linka je zbytočná. Nedali nám možnosť obľúbiť si postavy kvôli ich nedostačujúcim a slabým príbehom. Úplne ma dostalo dievča čo vie ovládať tú temnotu, tá si podľa mňa splietla seriál, tokio dejovú linku radšej ani nehodnotím…

6.1.2016 | 21:32:06
Orie88

Ať už to týrání od Kringa skončí ! Nedá se na to koukat… je to plný zbytečností a toho co člověka zajímá je po-skromnu…

Takže je mi upřímně jedno jestli dostanou další serii nebo ne :-D Já už na to nehodlám koukat :-D O starost méně :o)

6.1.2016 | 21:35:42
Allien9

Já bych neobnovovala. Sice to šlo od flashbackového dílu nahoru, ale genialitě (původních) dílů se to ani nepřiblížilo. Pokus hezký, v kampani se snažili, ale dopadlo to, jak jsem čekala.

Allien9
6.1.2016 | 23:26:07
jasonpileek

Já nevim, ale názory jsou očividně zase dost rozpačité :-D Já osobně bych seriál obnovil. Mně se to celkově moc líbí. Já mám rád sci-fi seriály, kde se děje napínavě akce za akcí a není to zdlouhavé :) Pro mě osobně vidím ale i bez tak zásadní problém ve stopáži epizod. 13 epizod je ok, ale dle mého názoru by místo 40 minut potřebovali 90 minut minimálně, aby se Kring mohl se vším vůbec realizovat. Takhle jsou epizody nadupaný a přijde mi, že z toho přímo srší, že neměl prostor nám toho o všem povědět víc. Věřím tomu, že kdyby měl více prostoru, tak příběh bude dramatičtější a epičtější.. Ale za mě ať ho obnoví a rychle natočí :D

8.1.2016 | 12:19:17
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Hlídejte si nás

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama