Heroes (Hrdinové)
83/100 - 168×

Heroes(Hrdinové)

Mysleli si, že jsou jako ostatní, dokud v sobě neobjevili nadpřirozené schopnosti. Hrdinové se vracejí s novou řadou.

USA | 2006 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | NBC | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Komiksový, Sci-fi
hrají
Pruitt Taylor Vince (Caspar Abraham), Dylan Bruce (James Dearing), Clé Bennett (M. F. Harris), Aislinn Paul (Phoebe Frady), Toru Uchikado (Ren Shimosawa), Eve Harlow (Taylor Kravid), Zachary Levi (Luke Collins), Kiki Sukezane (Miko Otomo), Robbie Kay (Tommy Clarke), Danika Yarosh (Malina), Ryan Guzman (Carlos Gutierrez), Judith Shekoni (Joanne Collins), Rya Kihlstedt (Erica Kravid), Gatlin Green (Emily Duval)

Poslední díl Volume 6 až za týden

Poslední díl Volume 6 až za týden

Dnes se poslední výprava našich hrdinů nekoná, to až příští týden. Nenechte si tedy pouť vašich oblíbenců ujít a prožijte s nimi naposledy jejich osudy!

0 0
28.2.2011

Dnes 28. 2. 2011 se nedočkáme žádné epizody (Poslední epizoda je tedy zatím toto. Tento týden je pauza a příští pondělí (6. 3. 2010) se dočkáme posledního dvojdílu Volume 6 s názvem „U konce“. Celý příběh se nám tedy uzavře a naše imaginární řada skončí. Jelikož je pouze ve psané podobě a spoustu toho jste už zapomněli, tak vám doporučuji si epizody přečíst znova a možná v nich (aspoň trochu) uvidíte tu promyšlenost dopředu.

Před posledním dílem by vás ještě mohli zajímat novinky, které jsem naposledy aktualizoval. A protentokrát je k dispozici i malé nalákání na finále a to ve formě psaného spoileru. Najdete ho normálně v epizodě pro finále, jinak tady. Ten, kdo si nechce kazit překvapení, ať tedy nečte.

Po několika strávených nocí náš příběh konečně dobíhá do konce a jsem rád, že si od toho psaní trošku odpočinu. Přesto jsem rád, že se vytvořila aspoň malá skupina lidí, která četla mé příběhy, hodnotila a komentovala a vám všem patří obrovský dík, že jste vydrželi až do konce. Vaše podpora mě poháněla dál v psaní.

Zdroj: NBC

Diskuze /2

virus10

Skvělý, už se těšim. A velký díky za to, že si to tak hezky napsal.

28.2.2011 | 23:28:54
Frutnt

Jj velký dík, ale škoda že to končí.

5.3.2011 | 19:45:50
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Hlídejte si nás

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama