Heroes (Hrdinové)
83/100 - 168×

Heroes(Hrdinové)

Mysleli si, že jsou jako ostatní, dokud v sobě neobjevili nadpřirozené schopnosti. Hrdinové se vracejí s novou řadou.

USA | 2006 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | NBC | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Komiksový, Sci-fi
hrají
Pruitt Taylor Vince (Caspar Abraham), Dylan Bruce (James Dearing), Clé Bennett (M. F. Harris), Aislinn Paul (Phoebe Frady), Toru Uchikado (Ren Shimosawa), Eve Harlow (Taylor Kravid), Zachary Levi (Luke Collins), Kiki Sukezane (Miko Otomo), Robbie Kay (Tommy Clarke), Danika Yarosh (Malina), Ryan Guzman (Carlos Gutierrez), Judith Shekoni (Joanne Collins), Rya Kihlstedt (Erica Kravid), Gatlin Green (Emily Duval)

Telepat Matt Parkman se opět hlásí do služby!

Telepat Matt Parkman se opět hlásí do služby!

Dnes se objevila nečekaná novinka, že Greg Grungberg se vrací do seriálu a zopakuje si roli Matta Parkmana.

24 0
21.5.2015

Ano, je tomu skutečně tak. Greg Grungberg si zopakuje jednu ze svých nejslavnějších rolí – detektiva Matta Parkmana s telepatickými schopnostmi. Matt se objevil ve všech řadách Hrdinů a nyní tedy nebude chybět ani u jejich Znovuzrození. Greg v nové řadě nebude hlavní postavou, ale pouze hostující hvězdou.

Minulý rok Grungberg tvrdil, že Tim Kring (hlavní tvůrce seriálu) plánuje představit nový příběh s zcela novými postavami bez původního obsazení. Greg přesto prohlásil, že by si roli Matta rád zopakoval. Nyní se mu vyplnilo přání a Grungberg je již čtvrtým hercem z původního obsazení (Po Hirovi, Noahovi a Haiťanovi), který se objeví v Heroes: Reborn.


(Matt Parkman a jeho telepatické schopnosti se hlásí opět do služby. Foto: NBC)

Kdo další se z původního obsazení vrátí? Je možný návrat Roberta Kneppera, který již dříve prohlásil, že by si roli Samuela zopakoval? Nebo přehodnotí svůj názor někdo ze silné trojice (Peter, Sylar, Claire), co myslíte? Někdy se stává, že herec se do původního projektu nechce vracet a až když jeho kolegové změní názor, přehodnotí své stanovisko. Uvidíme, zda to bude i případ Hrdinů, protože dejme ruku na srdce – před rokem to vypadalo, že se neobjeví žádný hrdina z původního obsazení v novém pokračování a nyní tady máme rovnou čtyři navrátilce.

Diskuze /9

tomsn40

Tak to je nejlepší zpráva den! :)

21.5.2015 | 19:15:21
LadyJ

Paráda, vždy ráda uvidím známou tvář.

21.5.2015 | 19:24:25
barahir

Pokud bude seriál úspěšný a bude druhá řada, ještě budou všichni prosit! :-)

#4 Kafka Tamura #7 Yontalcar
čestný člen redakce
21.5.2015 | 19:42:43
Kafka Tamura

#3 barahir: Věřím, že jestli bude víc řad, tak pár starých známých potkáme.

21.5.2015 | 21:59:33
Allien9

Proč. Vždyť už ve 4. sérii poslal Petera s Gabrielem do p*dele a odmítl jim jakkoli pomáhat. Najednou zase přijde k rozumu, jo? Tak koho to tam máme… Noah. Dvě série se točil v kruhu, protože neměli, co dalšího k němu vymyslet. Haiťan. Noahova pravá ruka, o které tam toho sice moc nebylo, ale nemůžu říct, že by mi to vadilo. Hiro. Totéž, co Noah. Jen „Charlie, Charlie“ nebo „nesmím nic měnit, ale když změním tohle, nic se nestane“. Matt. Totéž, co ti dva předtím, nehledě na to, že už se na záchranu světa chtěl vykašlat. Teď už chybí jen Mohinder se svým „na čí stranu se mám přidat“ a další sestra Niki / Jess / Tracey (nebo jak se to píše), protože tu si tam taky drželi až do konce, bůh ví proč. Aby se občas objevila v prádle, asi.

Pardon za ten negativismus, ale přijde mi, že se vrátí jen ti nejhorší.XD

#8 Yontalcar
Allien9
25.5.2015 | 16:29:16
Yontalcar

Nezaskočilo by mě, kdyby se Sylar projížděl na ohnivé motorce. Nezaskočilo by mě, kdyby Claire spolkla vodovodní trubku a vyfoukla ji nosní dírkou ven. Nezaskočilo by mě ani to, kdyby se Peter přidal na temnou stranu síly a způsobil by zombie apokalypsu. Ale tohle jsem prostě nečekal! :-D Jsem z té dobré zprávy úplně vedle :-) A ještě víc mě udivuje, že z Mattova návratu mám takovou radost :-) Opravdu jsem to nečekal. Já snad začnu věřit na zázraky :-D

26.5.2015 | 2:54:37
Yontalcar

#3 barahir: Jestli se Hrdinům podaří zmrtvýchvstání se vší parádou, tak se možná ještě dočkáme tak velkých comebacků, až nám z toho půjde hlava kolem. A ano, narážím tím na Petera, Claire a Sylara. Od srdce se pak zasměji, pokud se objeví v případné druhé řadě Heroes Reborn :-)

26.5.2015 | 3:00:21
Yontalcar

#5 Allien9: To chce klid a nohy v teple ;-) Nic není tak, jak se to může zpočátku zdát. Myslím si, že Heroes Reborn pojedou trošku jiný level než ti v předchozích sériích. Alespoň v to doufám…

26.5.2015 | 3:05:27
Allien9

Měla bych držet hubu, toho Mohindera jsem přivolala.XD

Allien9
2.6.2015 | 13:14:32
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Hlídejte si nás

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama