Heroes (Hrdinové)
83/100 - 168×

Heroes(Hrdinové)

Mysleli si, že jsou jako ostatní, dokud v sobě neobjevili nadpřirozené schopnosti. Hrdinové se vracejí s novou řadou.

USA | 2006 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | NBC | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Komiksový, Sci-fi
hrají
Pruitt Taylor Vince (Caspar Abraham), Dylan Bruce (James Dearing), Clé Bennett (M. F. Harris), Aislinn Paul (Phoebe Frady), Toru Uchikado (Ren Shimosawa), Eve Harlow (Taylor Kravid), Zachary Levi (Luke Collins), Kiki Sukezane (Miko Otomo), Robbie Kay (Tommy Clarke), Danika Yarosh (Malina), Ryan Guzman (Carlos Gutierrez), Judith Shekoni (Joanne Collins), Rya Kihlstedt (Erica Kravid), Gatlin Green (Emily Duval)

Velké shrnutí: Vše, co potřebujete vědět před začátkem Heroes Reborn

Velké shrnutí: Vše, co potřebujete vědět před začátkem Heroes Reborn

Už v pátek tu máme premiéru znovuzrozených Hrdinů, pokud vám nějaké články na našem webu unikly, teď je ten pravý čas připomenout si informace, které jsou o páté řadě k dispozici.

14 0
22.9.2015

Věděli jste, že Hrdinové jsou v pořadí sedmý seriál, který se objevil na Edně? Jsou tu s námi od samotného začátku fanwebů v roce 2009, jenže zatímco Edna se rozjížděla, Hrdinové v té době dojížděli čtvrtou sérii, posléze byli zrušeni a postupně upadali v zapomnění.

Jenže není všem dnům konec a parta kolem scénáristy Tima Kringa se pokusí o velký návrat.

Vše odstartovalo v únoru loňského roku, kdy se zcela nečekaně objevila při ostře sledovaném finále amerického Super Bowlu kratičká upoutávka na Heroes Reborn.

Ihned se začali rojit spekulace, kdo všechno se vrátí nebo nevrátí ze staré party. Nejprve se zdálo, že staré Hrdiny hodíme za hlavu a půjde víceméně o restart seriálu, s postupem času se ale začali objevovat staří známí. Tim Kring uvedl, že seriál bude volně navazovat na čtvrtou řadu a postupně se do něj vrátili Noah Bennet jako stálá postava a v menších rolí také Hiro, Haitian, Matt Parkman, Molly Walker, Angela Petrelli, Mohinder Suresh a nakonec i Micah. Nováčky a zapomnětlivce ale můžeme uklidnit, znalost předchozích sérií nebudete ke sledování potřebovat.

Obejít se naopak musíme bez tří hlavních protagonistů minulých řad: Petera, Sylara a Claire.

Ovšem jak bylo zvykem, Hrdinové budou mít opět velké množství hlavních postav, jednou z nich bude Zachary Levi, známý ze seriálu Chuck. Dále se v hlavních rolích objeví Robbie Kay a Danika Yarosh, Judith Shekoni, Rya Kihlstedt, Ryan Guzman a Kiki Sukezane.

Dlouhou dobu jsme čekali na plnohodnotný trailer, ale po první a druhé kratší ochutnávce se nakonec celý trailer objevil až na letošním Comic Conu v San Diegu. Na samotném Comic Conu měli Hrdinové velký panel a zůčastnily se ho všechny hvězdy seriálu.

NBC letos na propagaci nešetřila a kromě povedených promo materiálů vydala k seriálu komiksy a dokonce i PC hry. To ale ještě není vše, o prázdninách vyšel také prequel ve formě šestidílné série webepizod, přečtěte si o ní více a podívejte se na všechny díly s českými titulky.

A to jsou asi všechny hlavní události ze světa Heroes za poslední rok a půl, abyste se naladili na novou sérii, odkážeme vás nakonec na oficiální synopsi jejího děje a v pátek se budeme těšit.

Foto: NBC

Diskuze /6

Lord Hell

nechci být rejpal ale proč je u článku datum 22.9.2015?

#2 barahir
20.9.2015 | 19:09:30
barahir

#1 Lord Hell: Článek vyjde na hlavní stránce až v úterý, ale když jsem měl ty ikonky hotové, tak jsem do pravého boxu ten odkaz už dal. Alespoň takhle otestuju jednu věc.

čestný člen redakce
20.9.2015 | 23:57:41
LuciusSVK

Zdravím prosím Vás , neviete kde by som si mohol pozrieť ten miniseriál čo sa stalo medzi 4tou a touto sériou ? Lebo na Slovensku sú všetky časti blokované , ďakujem.

#4 barahir
22.9.2015 | 19:55:50
barahir

#3 LuciusSVK: U nás už taky, musíš si to někde stáhnout a titulky zvlášť.

čestný člen redakce
22.9.2015 | 20:07:36
Zdenny7

Ahoj, nebyl by nějaký článek co by shrnoval po sériích předchozí děj. Hrdiny jsem sledoval, ale už to přeci jen bude nějaký ten rok, takže jsme většinu pozapomínal. Vím, že to k nové řadě nebude až tak důležité, ale rád bych si to znovu oživil, ale dívat se na to znovu nechci (i když Lost, Prison Break a Heroes byli první seriáli co jsem začal sledovat a stahovat). Zejména moc nechápu ty „Volume“ o kterých se často zmiňujete v článcích, to bych taky potřeboval spešl vysvětlit. Jestli Volume = jedna serie nebo ne. Dik

#6 tom99
23.9.2015 | 10:44:41
tom99

#5 Zdenny7: Pokud navštívíš naši sekci Extra, tak tam jsou rekapitulace a shrnutí k dané řadě. Ještě se můžeš podívat do infa seriálu, kde jsou jednotlivé řady taky popsané. Podrobnější popis zatím neplánujeme, ale pokud by sis chtěl dát slušné opáčko, navštiv profily jednotlivých epizod. Celkem podrobně se věnujeme každé epizodě…

webmaster
23.9.2015 | 18:33:47
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Hlídejte si nás

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama