Heroes (Hrdinové)
83/100 - 168×

Heroes(Hrdinové)

Mysleli si, že jsou jako ostatní, dokud v sobě neobjevili nadpřirozené schopnosti. Hrdinové se vracejí s novou řadou.

USA | 2006 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | NBC | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Komiksový, Sci-fi
hrají
Pruitt Taylor Vince (Caspar Abraham), Dylan Bruce (James Dearing), Clé Bennett (M. F. Harris), Aislinn Paul (Phoebe Frady), Toru Uchikado (Ren Shimosawa), Eve Harlow (Taylor Kravid), Zachary Levi (Luke Collins), Kiki Sukezane (Miko Otomo), Robbie Kay (Tommy Clarke), Danika Yarosh (Malina), Ryan Guzman (Carlos Gutierrez), Judith Shekoni (Joanne Collins), Rya Kihlstedt (Erica Kravid), Gatlin Green (Emily Duval)

Výskyt Hira, Mohindera a Angely bude mít své opodstatnění

Výskyt Hira, Mohindera a Angely bude mít své opodstatnění

Tim Kring se v současné době snaží propagovat Heroes: Reborn, kde se dá. Znovu se rozmluvil o navrátilcích do seriálu a odhalil dějovou linku Noaha Benneta.

15 0
16.8.2015

Tim Kring, hlavní tvůrce seriálu, se nyní opravdu snaží o Heroes mluvit snad všude, kde to jen jde. Neustále každého ujišťuje, že půjde o veliký zážitek pro fanoušky původních Hrdinů, ale rozhodně si seriál najde i nové diváky. Kring pořád mluví o tom, že Heroes: Reborn se budou přibližovat žánrově první sezóně. Na nový příběh měli dostatek času a omezený počet epizod jim pomohl vytvořit uzavřenou dějovou linku.

Kring také dodal, že výskyt všech hrdinů, kteří se do seriálu vrací, bude mít vždy své opodstatnění. Schopnosti všech budou využity a budou mít své místo v příběhu. Ať už se jedná o věštecké sny Angely Petrelliové, nebo cestování časem Hira Nakamury. S Hirovo schopností ale chtěl být Kring napodruhé více opatrnější. Je si vědom, že neustálé opravování minulosti unavilo diváky původních Hrdinů, proto v nové sezóně máme spíš čekat Hira, který se pouze teleportuje z místa na místo, zastaví čas, ale rozhodně se nebude vydávat na daleké výlety do minulosti/budou­cnosti.

(Hiro nebude už tak bláznivě cestovat časem jako dříve. Foto: NBC)

Kring velice usilovně stál o návrat Sylara. Ale Zachary Quinto se s Timem přátelsky dohodl, že se do seriálu nevrátí. Kring se poté rozhodl, že v nové řadě o Sylarovi nebude žádná zmínka, nedozvíme se nic o jeho osudu po čtvrté řadě. Mohinder Suresh, jak jsme vás nedávno informovali, se objeví zhruba v polovině řady a jeho výskyt bude asi nejdůležitějším ze všech. Pokud jste viděli trailer, tak dobře víte, že Mohinder je označen za teroristu, který pomáhá lidem se schopnostmi.

Na závěr máme pár potencionálních spoilerů o Noahovi a jeho dceři Claire. Pokud si nechcete kazit překvapení, dál nečtěte.

Claire Bennetová bude rovněž velice důležitou postavou v novém příběhu. Jelikož to byla právě ona, která na konci čtvrté série odhalila světu, že existují lidé se schopnostmi, její činy a smrt se bude v nové řadě hodně řešit. Sám Noah se bude chtít dopátrat, jak je možné, že Claire zemřela, když se uměla vyléčit z jakéhokoliv zranění (správní fanoušci seriálu dobře vědí, že člověk s regeneračními schopnostmi může zemřít, viz. Adam Monroe). Tim Kring se také zmínil, že Noah si z neznámého důvodu nebude pamatovat některé události, které se staly v minulosti. Už nějakou dobu víme, že se v seriálu objeví i Haiťan, muž, který dokáže mazat paměť. Je celkem dost možné, že Noah si nechal vymazat paměť po smrti Claire, která pro něj musela být velice bolestivou. S Noahem tedy budeme díl po díle odkrývat pravdu, co se stalo tenkrát v Odesse Claire.

Diskuze /15

Henry812

Mam pocit že ten Sylar sa tam objavi :D docvala do finale na cameo. Dufam v to. Kring môže zavadzať a urobit nam prekvapko. On nehovoril Zachary niečo že cameo by si určite dal ? To priatelske dohodnutie sa mi v tom pripade nejak nezda :)

#2 tom99
16.8.2015 | 21:46:47
tom99

#1 Henry812: Těžko říct. Já si myslím, že se fakt neobjeví. Ale zhruba rok starý článek říká, že by si roli rád zopakoval, tak kde bude pravda? http://www.edna.cz/…-pro-sylara/

#3 Henry812 #9 Erichan
webmaster
16.8.2015 | 21:58:31
Henry812

#2 tom99: Ved toto. On po tom rozhovore s Kringom akoze prestal chciet ? V tom niečo bude. Ale ako ono by uplne stačilo keby vo finale dajme tomu dosiel niekto za hlavnym zaporakom, telkineziou ho hodil o stenu, nasledne by sa mu rozrezala lebka a do toho by Zachary povedal jednu-dve vety :D.

16.8.2015 | 22:43:53
barahir

Podle mě to ani není tak, že by Quinto alespoň to cameo nechtěl, hrál v několika seriálech i po Heroes. Spíš si myslím, že čeká, jaká bude kvalita seriálu, nebo má plnej diář.

čestný člen redakce
16.8.2015 | 23:14:39
tomsn40

NO, já si myslím, že spíše nemá čas.. A Star Trek, mu vydělává dost. Tak proč se vracet do TV? :D Jako, buďme realisti :) :(

#7 Engeneer
16.8.2015 | 23:43:07
luciusvorenus2510

no je má nejoblíbenější postava spolu s Peatrem tak doufám ,že je zas uvidím ..:)

16.8.2015 | 23:45:56
Engeneer

#5 tomsn40: Zachary se v této sezoně objevil na jednu scénu v Hannibalovi, nevidím důvod, proč by si nemohl vynahradit jeden den a natočit cameo v seriálu, díky kterému prorazil…věřím, že jenom mlží a aspoň na chvilku se objeví:-)

17.8.2015 | 6:31:46
tom99

Těžko říct. Já jsem si skoro 100 %, že neuvidíme Claire. Hayden se prostě totálně změnil život o 360 stupňů a tu bych nečekal. To samé s Peterem. Pokud by seriál dostal druhou sérii a první by byla dobře přijatá kritiky, tak šance je. Podle mě, i když z té trojice je nejslavnější, je nejreálnější právě Sylar, ale asi bohužel ne pro tuto sezónu…

webmaster
17.8.2015 | 9:17:11
Erichan

#2 tom99: Potitulkova scena ala Marvel, mozna? To je tak maximum co bych ocekavala, ze se jim podari vyjednat. (Btw. potencialni, ne potencionalni. Grammar nazi ve mne se nemohl udrzet, promin :-( )

17.8.2015 | 10:07:35
lopee

Na Mohindera jsem zvědav. Přijde mi, že ten člověk úspěšně zlikviduje každý seriál, kde se objeví. Nějak mu zkrátka nevěřím jeho hraní. Jsem docela zvědav, jak si povede teď.

17.8.2015 | 10:08:10
Allien9

Jestli Kring fakt hodlá ignorovat osud poloviny postav (a tajně doufat, že budou diváci chtít další řadu), tak je blbec. :-/

#12 Starfish
Allien9
17.8.2015 | 20:34:16
Starfish

#11 Allien9: Kring je neignoruje, herci přímo odmítli nebo nemají čas. A aby po pěti letech čekal až se někomu možná uvolní místečko v diáři to si prostě nemůže dovolit, protože by to mohlo zazdít celý seriál. Vzhledem k tomu jaký byl Sylar tajnůstkář se není proč divit, že nikdo nebude vědět co se s ním stalo a to sedí i na další postavy. Pokud se Sylar vrátí tak až on sám bude chtít, pravděpodobně nějakým způsobem oslabený jako Peter do druhé série (a snad to nebude stávkou scénáristů ;)

#13 téčko171 #15 Allien9
19.8.2015 | 17:54:41
téčko171

#12 Starfish: Mohlo by to být třeba…stávkou dýdžejů! ba-dum-tss

#14 Starfish
webmaster
19.8.2015 | 18:10:57
Starfish

#13 téčko171: První a poslední superstár, která mě zastihla v tom správném věku abych to už nenáviděl a ještě úplně neignoroval. :D Je hodně divný, že si pamatuju první verš? A to jsem to nikdy vlastně neslyšel?

19.8.2015 | 18:23:35
Allien9

#12 Starfish:: Nenene, takhle jsem to nemyslela. Nemyslím to tak, že je neobsadil, ale že o polovině z nich nejspíš nepadne ani slovní zmínka. To mě štve. ;-)

Allien9
21.8.2015 | 20:46:24
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Hlídejte si nás

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama