Homeland (Ve jménu vlasti)
92/100 - 315×

Homeland(Ve jménu vlasti)

Mrazivý špionážní seriál Homeland vznikl v produkci kabelovky Showtime, tedy v Americe, která je po událostech 11. září 2001 stále „lehce nervózní“ z terorismu. Tento konspirační thriller se točí kolem bipolární agentky Carrie, která s kolegy ze CIA bojuje proti terorismu.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | Showtime | 50 minut
žánr
Akční, Špionážní, Thriller
hrají
Claire Danes (Carrie Mathison), Mandy Patinkin (Saul Berenson), F. Murray Abraham (Dar Adal), Maury Sterling (Max Piotrowski), Elizabeth Marvel (Elizabeth Keane), Jake Weber (Brett O'Keefe), Linus Roache (David Wellington), Morgan Spector (Dante Allen), Amy Hargreaves (Maggie Mathison), Costa Ronin (Jevgenij Gromov), Rupert Friend (Peter Quinn), Sarita Choudhury (Mira Berenson), Damian Lewis (Nicholas Brody), Morena Baccarin (Jessica Brody), Jackson Pace (Chris Brody)

Casting 4. série

Casting 4. série

4. řada se pomalu blíží a už se tím pádem můžeme začít seznamovat s novými herci, potažmo postavami. Více v článku.

2 0
12.6.2014

Čtvrtá řada Homelandu se natáčí v Kapském městě v JAR a odstartuje už letos na podzim. Kromě starých známých tváří Claire Danes, Mandyho Patinkina, Ruperta Frienda a Nazanin Boniadi se můžeme těšit i na pár „nováčků“.

Laila Robins, známá např. ze seriálu In Treatment, bude obsazena do role Marthy Boydové, špičkové ambasadorky Spojených Států v Islámské republice Pákistán.

Další novou tváří bude Corey Stoll, kterého můžete mít čerstvě v paměti z House of Cards. Corey ztvární postavu Sandyho Bachmana, šéfa základny CIA v Pákistánu a stoupající hvězdu ve vedení ústřední zpravodajské služby.

K hereckému ansámblu se připojili také Raza Jaffrey (Smash) a Michael O'Keefe (King & Maxwell). Jaffrey si zahraje Aasara Khana, škrobeného podplukovníka pákistánské zpravodajské služby. Co se týče O'Keefa, střihne si roli zástupce náčelníka stanice v John Redmond, umístěné v odlehlé základně CIA v Pákistánu, a bude tím pádem sloužit pod Stollem.

4. řada přinese mnoho změn: nové postavy, nové prostředí, novou dějovou linii. Dokážou tito herci zaplnit díru po odchodu Damiana Lewise?

Zdroj: Showtime

Diskuze /9

Kamylko

Myslim, ze jedinym/jedinou kto moze zaplnit dieru po Brodym je iba Claire Danes, ktora uz tak predvadzala neskutocne vykony, casto sa vyrovnala ci aj prekonala Brodyho. Dufam, ze si udrzi svoju vysoku uroven, ci ju dokaze este zvysit a taktiez dufam, ze tvorcovia pridu so zaujimavou pribehovou liniou, po Brodym to serial bude mat dost tazke, ale ja im verim. 3.serie predvadzali neskutocnu show :)

#2 makishek #4 InReverse
12.6.2014 | 9:57:07
makishek

#1 Kamylko: podle drbů na netu se ve 4. řadě děj přesune do pakistánu a bude se točit v podstatě jen kolem carrie – myslím si, že teď celá show bude stát na hereckém výkonu claire..

12.6.2014 | 11:30:01
KevSpa

Obsazení Coreyho mi udělalo strašnou radost. Další důvod, proč se těšit. :-)

webmaster
12.6.2014 | 13:12:32
InReverse

#1 Kamylko: ona ta díra po něm zase není tak hluboká, vždyť už i skoro celá 3. série byla v podstatě bez něj… nejlepší jsou ty lidi co brečej že bez Brodyho se nedívají :D ti by asi GoT nerozdýchali :)

#5 Jurac
12.6.2014 | 13:13:50
Jurac

#4 InReverse: Máš pravdu, musím ale říct, že 3. série mě už tak nebavila, takže nevím nevím.

12.6.2014 | 14:00:27
Kamylko

mna bavili vsetky, ale hlavne finale 2.serie to bolo nieco … :P Ja nie som v pripade Homelandu(nas­tastie) zatazeny vyslovene na nejaku postavu, obe hlavne ale aj vela vedlajsich postav boli zaujimave a u mna konkretne bola o nejake to percento na 1.mieste v oblubenosti Carrie pred Brodym. I ked niektore tie jej hystericke prejavy boli aj na mna moc, na druhej strane to ale hrala paradne. Autorov caka pomerne narocna uloha, bud 4.seriou mozu cely serial pochovat alebo „restartom“ serialu sa dokazu este prekonat a vytru nam zrak :) Skoda, ze podobnych serialov nieje viac i ked sa mi zda ze tento alebo buduci mesiac ma zacat Tyrant ci ako sa to vola :P

12.6.2014 | 14:43:06
VladCZ

Brody byl jedním z pilířů toho seriálu, takže před čtvrtou serií obavy mám, ale koukat se na ní budu a očekávání mam obrovský a těším se, jak s jeho absencí naloží. Osobně jsem doufal, že prostor dostane Peter Quinn. A z obsazení Coreyho Stolla mam obrovskou radost a těším se na něj!

#8 makishek
13.6.2014 | 20:41:13
makishek

#7 VladCZ: Rupert Friend (Quinn) prostor dostane, ve 4. řadě bude :)

15.6.2014 | 13:13:50
Ellennnka

já bych toho Brodyho možná tolik neřešila, před třemi měsíci totiž vyšel tento článek… kde se píše o podpisu Brodyho v účasti 4.série

http://www.tvzone.cz/…-z-mrtvych-/

22.6.2014 | 20:07:41
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S08E12: Prisoners of War

cz100%
DOKONČENO

Titulky překládá: @KevSpa

Sedí na verze: GHOSTS, ION10, AMZN, TBS, BTX

Epizodu nezapomeňte ohodnotit.

Ohodnoťte seriál Homeland

Podpořte překladatele

Chcete-li podpořit překladatele Homelandu a poděkovat jim za jejich práci na titulcích, můžete tak učinit zde. Moc vám děkujeme. PayPal máme společný, takže pokud nám dáte vědět, za který seriál přispíváte, budeme vám vděční.

Reklama

Momentka

Momentka

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama