Homeland (Ve jménu vlasti)
92/100 - 315×

Homeland(Ve jménu vlasti)

Mrazivý špionážní seriál Homeland vznikl v produkci kabelovky Showtime, tedy v Americe, která je po událostech 11. září 2001 stále „lehce nervózní“ z terorismu. Tento konspirační thriller se točí kolem bipolární agentky Carrie, která s kolegy ze CIA bojuje proti terorismu.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | Showtime | 50 minut
žánr
Akční, Špionážní, Thriller
hrají
Claire Danes (Carrie Mathison), Mandy Patinkin (Saul Berenson), F. Murray Abraham (Dar Adal), Maury Sterling (Max Piotrowski), Elizabeth Marvel (Elizabeth Keane), Jake Weber (Brett O'Keefe), Linus Roache (David Wellington), Morgan Spector (Dante Allen), Amy Hargreaves (Maggie Mathison), Costa Ronin (Jevgenij Gromov), Rupert Friend (Peter Quinn), Sarita Choudhury (Mira Berenson), Damian Lewis (Nicholas Brody), Morena Baccarin (Jessica Brody), Jackson Pace (Chris Brody)

Rozhovor s Nimrat Kaur

Rozhovor s Nimrat Kaur

Přečtěte si překlad rozhovoru s Nimrat Kaur (pro Vogue), která ve 4. sérii hraje Tasneem Kareši, důstojnici pákistánské zpravodajské služby.

5 0
28.11.2014

Miluji, když mi ostatní říkají, jak ďábelská jim najednou připadám. Musím přiznat, že mě to teď neuvěřitelně těší,“ prohlásila Nimrat Kaur, téměř 13 tisíc kilometrů daleko, když se nám podařilo se jí dovolat domů do Bombaje, poprvé za celou dobu, co od června natáčí 4. sérii Homelandu. Nicméně i přes tu vzdálenost bylo zřejmé, že tato veselá herečka není zvyklá na to, aby nad ní ostatní přemýšleli jako nad zápornou postavou.

Nimrat Kaur se objevuje v roli podlé Tasneem Kareši, důstojnice pákistánské zpravodajské služby, která kuje pikle proti Carrie Mathison (postavě Claire Danes), kterou povýšili na šéfku centrály v Islámábádu. A když přijde na ztělesnění zákeřné a samolibé špiónky, Nimrat Kaur se to zatím daří výborně.

Atmosféra na scéně v Kapském Městě nebyla nicméně ani zdaleka nepřátelská (jak se jeví v seriálu). „Bylo to příjemné, vlastně přímo vřelé a láskyplné,“ řekla. „Občas jsme s Claire chytaly záchvaty smíchu. Nedokázaly jsme se přestat chichotat, když nám to už přerůstalo přes hlavu.

Nimrat Kaur, která vešla do povědomí západních diváků díky snímku Cizí oběd, promítaném loni na filmovém festivalu v Cannes, dále vysvětluje, proč jí nepřišlo těžké hrát důstojnici pákistánské rozvědky, byť je Indka. „Abych pravdu řekla, nemusela jsem ani tak přemýšlet nad tím, že hraji Pákistánku, jako spíš nad tím, že hraji mocnou ženu v patriarchální společnosti,“ prohlásila a dále dodala, že „pro herečku je to vzrušující prostor k průzkumu.

Nejvýraznější změnou ze všech byla pro přívětivou dvaatřicetiletou herečku (oproti její povaze) proradnost postavy, kterou ztvárnila. “Zásluhy připisuji šéfům castingu, protože si dokázali představit, že bych byla schopná tuhle roli zahrát. Byl to pro ně risk a doufám, že i zisk!"

Co myslíte vy, vybrali ji do role Tasneem Kareši dobře? Jak se vám tato postava líbí?

Zdroj

Zdroj: Showtime

Diskuze /2

PatasEl

Pěkný článek, jen bych upozornil na menší chybku, Carrie je šéfkou centrály v Islámábádu, ne Kábulu ;)

#2 makishek
28.11.2014 | 15:55:38
makishek

#1 PatasEl: děkuju za upozornění, opraveno :) takhle to dopadá, když člověk bezmyšlenkovitě překládá :D

28.11.2014 | 15:59:36
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S08E12: Prisoners of War

cz100%
DOKONČENO

Titulky překládá: @KevSpa

Sedí na verze: GHOSTS, ION10, AMZN, TBS, BTX

Epizodu nezapomeňte ohodnotit.

Ohodnoťte seriál Homeland

Podpořte překladatele

Chcete-li podpořit překladatele Homelandu a poděkovat jim za jejich práci na titulcích, můžete tak učinit zde. Moc vám děkujeme. PayPal máme společný, takže pokud nám dáte vědět, za který seriál přispíváte, budeme vám vděční.

Reklama

Momentka

Momentka

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama