How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku)
87/100 - 514×

How I Met Your Mother(Jak jsem poznal vaši matku)

Ted Mosby, taťka od rodiny, vypraví svým dvěma ratolestem příběh o tom, jak kdysi, kdy ještě trávil celé dny s kamarády Marshallem, Lilly a Barneym, potkal a podlehl jejich mamce. Sitcomový příběh, který jeho děcka vůbec nezajímá, zaujal diváky po celém světě a udržel si jejich pozornost devět let.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | CBS | 22 minut
žánr
Komedie, Rodinný
hrají
Josh Radnor (Ted Mosby), Jason Segel (Marshall Eriksen), Alyson Hannigan (Lily Aldrin), Cobie Smulders (Robin Scherbatsky), Neil Patrick Harris (Barney Stinson), Cristin Milioti (Tracy McConnell), Bob Saget (vypravěč), Lyndsy Fonseca (Penny Mosby), David Henrie (Luke Mosby), Marshall Manesh (Ranjit Singh), Joe Nieves (Carl MacLaren), Charlene Amoia (Wendy), Ashley Williams (Victoria), Suzie Plakson (Judy Eriksen), Jennifer Morrison (Zoey Pierson)

HIMYM se rozloučilo rekordně

HIMYM se rozloučilo rekordně

Máme tu novou nejsledovanější epizodu celé série – aktualizace článku o finální hodnoty.

6 0
2.4.2014

Ještě do včerejšího dne držela prvenství epizoda z první série S01E10 The Pineapple Incident, kterou sledovalo 12,27 milionů diváků a už se zdálo, že tato epizoda zůstane neporažena.

Stanice CBS však dobře věděla, že o finále bude velký zájem, proto také zdražila během finále své reklamy až na 10 milionů korun za 30 vteřinový reklamní. Zdražení bylo opodstatněné, protože finálové dvě epizody vytvořily nový rekord.

Nakonec se ukázalo, že finálové epizodě se podařilo překonat hranici 13 milionů diváků. Sledovanost se vyšplhala až na 13,13 milionu diváků s ratingem 5,4 %.

Což je na rozloučenou perfektní výsledek.

Zdroj: CBS

Diskuze /52

barahir

@1Bobesh1 A jak se líbilo finále tobě? :)

#4 1Bobesh1
čestný člen redakce
1.4.2014 | 20:17:32
warhammer

Zdravím Vás, docela by mě zajímal Váš názor na poslední epizodu. Skoro mi to přijde, jako by zkusili narvat jednu celou řadu do jedné epizody. Mám z toho celkově smíšené pocity.

1.4.2014 | 20:23:17
Auror

nevim tohle bylo super fakt dobre zakonceny jako jo mohlo to byt delsi, ale jako tenhle konec 100%

1.4.2014 | 20:27:05
1Bobesh1

#1 barahir: Já se na to budu muset mrknout ještě jednou. Začínali jsme v pět ráno, takže jsem to ještě moc nepobíral a konec byl trochu ve spěchu :D

Každopádně jsem s koncem seriálu spokojen. Sice to vyznívá, že nás devět let tahali za nos a znát Matku nám vůbec nepomohlo, ale byla to milá podívaná. Nejvtipnější na tom je, že ještě nedávno se tvrdilo, že Matka nezemře – řekla to sama představitelka, i když před natáčením finále -, ale nemohou nám to vyzradit celé předem. Bylo tam pár opravdu dojemných momentů. Chvíle, kdy Barney zvedne svou dcerku a začne k ní mluvit mě opravdu dostala. Rozvod Barneyho a Robin mi otevřel pusu dokořán. Jediné co mi přišlo takové trapné byla reakce dětí na celý příběh, tak jdi za tetou Robin, jdi do ní. Na druhou stranu bylo to šest let po smrti Tracy! To co všichni požadovali se stalo Ted je s Robin → velký happy-end zaobalený v drsné realitě → 90 %

admin
1.4.2014 | 20:29:35
Kat_Stiles

Tak mě rozvod Barneyho a Robin překvapil, zase na druhou stranu asi to celé mělo vážně skončit tak jako začalo – Ted s Robin. :) Hořkosladké finále, každopádně za mě povedené.

1.4.2014 | 21:06:48
sedlo03

Skončilo to skvěle podle mě. Ano, mohli se víc věnovat některým situacím ve finále, ale tenhle seriál nikdy nebyl o tom, jak Ted potkal matku a po Barneym nemůžete chtít, aby se celý kompletně změnil. Já byl mile překvapen a spokojen,

1.4.2014 | 21:17:39
keyzar

SPOILER !

Dle mého názoru absolutní zklamání…

Abych to narychlo shrnul:

  1. Zničili postavu Barnyho. Poté, co na konci 6. série jsme mohli vidět, jak si Barny vybírá kravatu, zjistili jsme, že se bude opravdu ženit. Po dobu 3 sérií jsme mohli sledovat, jak se pomalu vyvíjí z manipulátora žen na gentlemana, který si bere Robin, a který si očividně uvědomil, co je pro něj důležité. Jaknile si v předposlední epizodě konečně vzal Robin, uzavřel se celý okruh a jeho příběh mohl skončit. Veškeré úsilí bylo ale zničeno v jedné epizodě, kdy se z něho opět stal dě*kař, který si ani neváží, že má dítě, dokud ho nechytne do vlastních rukou. Jak smutné a špatné ukončení pro jednu z nejlepších postav seriálu.
  2. Zničili postavu Robin. Takže – stala se slavná a při tom odkopla svého manžela, který ji miloval. Odkopla své přátelé a žije absolutně mimo společnost s několika psy ve svém starém bytě.

Mohl bych žít s tím, že matka zemřela. Bylo by to pěkné, emotivní zakončení, které by dostalo snad každého, kdo tento seriál má jen trochu rád. ALE…

3. Zničili i postavu Teda. Změnili z příběhu plného naděje a romantiky Teda, který vykládá jak poznal svou životní lásku, na příběh s naprosto tupým zakončením, kde jen požádá děti, jestli může zase chodit s Robin. Se stejnou ženou, která byla vdaná za jeho nejlepšího přítele, kterého očividně zničila. Se stejnou ženou, která mu řekla, že ho nemiluje a že jim to nikdy spolu klapat nebude. Mimochodem Ted porušil Bro code. Takže když to řeknu hnusně – udělal si děti, přečkal manželku a může se po 20 letech opět snažit o stejnou osobu. Vrchol neoriginálnosti tvůrců.

To ale není všechno..

4. Naprosto zničili příběh o matce. Převrátili její smrt na nedůležitou boční věc. Neviděli jsme její smrt, neviděli jsme jejich poslední okamžiky, neviděli jsme její pohřeb. Nešel ani slyšet žádný smutek od dětí, že mají vlastně mrtvou matku. Vše co jsme slyšeli v podstatě bylo: „Jo, jen tak mimochodem, Vaše máma onemocněla a zemřela. Teď se ale pojďme bavit o Robin.“

V mých myšlenkách seriál skončil pro Barnyho a Robin u oltáře. U Teda poté, co řekl, že matka onemocněla a zemřela. Toť vše. Tak by měl skončit mnoholetý seriál, který sledovalo přes 12 milionů lidí, a to jen v televizi. Mimochodem by mě zajímalo, proč Ted brečel v jedné z posledních epizod, poté co zmínil, že každá matka by měla přijít na svatbu své dcery. Zemřela matka matky? Zemřela Tedova matka? To už se asi nikdy nedozvíme.

Každopádně abych to shrnul.. Závěrečná epizoda byla jedno velké zklamání. Podělali co se dalo a dovršili vrchol nezábavnosti konce seriálu. Nikdy nezapomenu na momentky jako 500 miles, záhada s ananasem, nebo jak Barny odhalil záchod v jeho pracovně. Na poslední epizodu ale zapomenout chci. Obávám se ale, že to nepůjde.

Jestliže jste to dočetli až sem, asi máte stejný názor a doufám, že jestli máte jiný, nezačnete mi nadávat. Toť vše a sbohem ty jeden z nejlepších seriálů historie.

#16 Danielk_A #28 LillyA #32 Duroleus #33 Winnie 2.0 #36 VencaG #43 kevinerka #45 andreahisemova
1.4.2014 | 21:18:11
dbar

Na tuto epizodu rychle zapomenu a budu žít v přesvědčení, že 10.série měla jen 22 epizod… Dnešní epizoda prostě odpad… Souhlasím s keyzarem, parádně popsal situaci… Takhle mě nasrali snad jen tvůrci seriálu Prison Break jejich poslední epizodou… Ještě 5× fuj, fuj, fuj, fuj a FUJ!

1.4.2014 | 21:27:02
Alisha10

Pro mě byl poslední díl také naprostým zklamáním,naprosto shodili celou pointu seríálu a to Teda s matkou. Seriál měl být o ní a oni jí věnovali jen pár posledních epizod a ještě x let nacpali do 40 minut, což mi přišlo divné vzhledem k tomu že Barnyho svatbu s Robin natáhli do x serií :-(

1.4.2014 | 21:37:09
Dark-ex

Co všichni nadáváte? Bylo to dokonalé zakončení.

#14 starblade
1.4.2014 | 21:37:42
dbar

Omlouvám se, nemůžu přestat… fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj!

#13 barahir
1.4.2014 | 21:39:34
dbar

A že jsem si myslel, že si celý seriál koupím na DVD? Nikdy! Takové sráče podporovat nebudu… Prostě celých 9 řad šlo díky 1 epizodě do kytek.

1.4.2014 | 21:41:02
barahir

#11 dbar: Ježišmarja, to jsou názory, nevím, jestli to je tím, že nejsem tak ortodoxní fanda, celkem je mi i jedno, s kým skončil Ted, ale líbily se mi tam ty emoce a že to nebylo trapný, tyhle dvě věci tomu totiž roky chyběly. Jasně, taky mi přišlo 15 let v 30 minutách odbytý a reakce dětí nic moc, ale zakončení mi navazuje na doby seriálu v největší slávě.

čestný člen redakce
1.4.2014 | 21:52:53
starblade

#10 Dark-ex: V čem bylo dokonalé? Podle mně big fail poslední episoda.

1.4.2014 | 21:55:15
Dark-ex

Skončilo to tak, jak mělo. Ted měl být vždycky s Robin. První díl začal o tom jak poznal Robin, proč (kdyby to bylo hlavně o matce) nezačal jak potkal matku? Bylo to realistické, dojemné, a nostalgické. Prostě krásný zakončení seriálu. Já jsme prostě nevěřil, že by manželství Robin a Barneymu vyšlo, takže s jejich rozvodem jsem byl „smířený“. V mých očích k sobě vždycky patřili Ted a Robin dohromady.

1.4.2014 | 22:03:52
Danielk_A

#7 keyzar: Ja s tebou uplne suhlasim, este by som dodala jednu vec. Takze 5. V epizode o matke sme videli, ako bol pre nu dolezity jej priatel, ktory zomrel. Velmi som chcela zistit, preco sa prave Tedovi podarilo tuto jej naviazanost na neho prekonat. Na co to vobec bolo dobre to tam davat, ked nakoniec sme o tom videli v jednej epizode a potom uz nie. Keby namiesto vymyslania akoze wow konca, ktory akoze vsetkych sokuje a prekvapi (mna nie, mna akurat tak natval), naozaj povedali ako Ted spoznal matku a keby rozvinuli ich lasku.

1.4.2014 | 22:13:26
jezedak

Tak a je konec.. Právě jsem velké finále dokoukal a připadám si jako ti lidé, kterým skončila Truman Show..

1.4.2014 | 22:16:30
meky1

Protoze jsem se k tomu uz vjadrila v predeslem clanku vracet se k tomu nebudu jen jsem se chtela zeptat jak se vlastne jmenuje 3 dite lily mozna to v nekterem dile zaznelo a ja to preslechla tak kdyby to nekdo vedel a napsal jsem byla bych moc vdecna

1.4.2014 | 22:31:58
upsik

Poslední 2 serie jsem dosledovával jen z nostalgie předešlých let strávených u tohoto seriálu. :) 1.Hořkosladký konec tohoto seriálu mě nenadchl (kvalitou a obsahem však nadprůměr posledních let). Prostě mělo skončit jinak. 2. Nejvíce mi k Tedovi během let pasovala „pekařka“. Takže Robin na závěr všeho byla hodně nepovedená vycpávka (Pretty Robin) a žili šťastně až do smrti. 3. Dcera a Barney – pro mě naprosto ideální kombinace pro volné pokračování z jejího dospívání – HOW MY DAD BROKES MY DATES! Barney by to i bez HIMYM sestavy ukočíroval k něčemu, počkejte si na to leg…ry . 4. Škoda, že nedali šanci seriálu a neprotáhli vše o 1 a více sérií s „Matkou“. takhle zasklili tvůrci hned 2 možné seriály, které by z HIMYM čerpaly několik sezón. Sám jsem zvědavý s čím příjde plánovaný How I Met Your …:)

1.4.2014 | 22:54:53
Spiderman

Tady je to pomalu horší než když skončil Lost. :-D Kromě reakce dětí, která nebyla na místě to tak hrozné nebylo. Při závěrečném dílu jsem si nalil sklenku Chivas Regal a mohl jsem si tak připít v závěru symbolicky s celou partou, se kterou jsem strávil roky svého života…

#21 matkopppp
1.4.2014 | 23:08:07
matkopppp

#20 Spiderman: pravda

2.4.2014 | 0:42:48
yennik

No Keyzar to popsal skvěle, až na to, že jen přeložil anglický příspěvek a vydává ho tu za svůj. Shame on you.

#23 rockyzz
2.4.2014 | 1:54:02
rockyzz

#22 yennik: Tak nějak, je to komentář nějakého fanouška co poslal příspěvek na HYMIM fb-stránku.

No teď zpět k finále co se mě týče, super, líbilo se mi to a bylo to prostě perfektní, zvláště naprosto luxusní závěrečná písnička, ale přijde mi poněkud hloupé že události z jedné nakonec naprosto nepodstatné svatby aneb 3 dny zabrali celých 22 epizod seriálu, zatímco finále ukazující r.2014 až 2030, tedy dlouhých 16 let byli shrnuty v pouhých 42 minutách. Jinak, nevim jak se cejtim po konci, asi smutnej, zvlášť co se stalo matce jsem 100% nečekal, nehledě na ten divnej konec epizody jak jsou Ted a Matka v budoucnosti v tom Farhamptonu na večeři.

2.4.2014 | 7:48:02
MisaKa

Ale vždyť seriál nikdy nebyl o matce… Byl o tom, jak ji Ted poznal, což poslední epizoda splnila. A nevím, jestli se mi to jen zdá, ale poslouchali jste vůbec, co řekli děti Tedovi, když jim řekl: „A takhle, děti, jsem poznal Vaši matku.“? Pokud vím, tak řekliněco jako: „Jako vážně? Vždyť nám celou dobu vyprávíš o Robin…“ No a o tom přeci seríál byl – o Tedovi a Robin. A že se Barney po rozvodu vrátil ke svému starému Já? Myslím, že to je naprosto standardní reakce na rozvod/rozchod…

2.4.2014 | 9:11:49
MisaKa

A navíc to, že matka zemře tak nějak naznačili v 7. nebo 8. sérii, když Ted říkal dětem, že by dal cokoliv za to, aby s matkou mohl strávit víc času…

2.4.2014 | 9:17:00
yennik

To je sice super, že to naznačili, ale neměli to dělat. A už vůbec se neměl vracet k Robin.

#29 LillyA
2.4.2014 | 18:09:43
Skenif

Nejtrapnější konec už to nikdy nechci vidět NIKDY !

2.4.2014 | 18:14:36
LillyA

Souhlasím s Keyzar. Celá devátá série je o svatbě Barneyho a Robin a v posledním díle se rozvedou, z Barneyho se stane čtyřicetiletý děvkař a Robin jsou ukradení její nejlepší přátelé. Jediný, kdo mě nezkamal byli Marshall a Lilly, jen mi bylo Lilly líto, protože skoro pořád byla smutná a brečela (ani se jí nedivím). Robin a Ted byli sice fajn pár, ale Barney a Robin se k sobě hodí mnohem víc. Ted měl být s maktou, která vůbec neměla zemřít, Barney a Robin spolu taky měli zůstat. Myslela jsem, že se k sobě po rozvodu vrátí, ale aby to tvůrci udělali podle nich originální, tak je Tedovým dětem ukradený, že jejich máma zemřela, jen pobízejí Teda, aby šel za Robin. Byl to vážně strašný konec, byla bych radši za happyend. Navíc to bylo spíš smutný než vtipný. První půlka celkem šla, ale v tý druhý už jsem se ničemu nezasmála. Vážně mě to zklamalo.#7 keyzar:

2.4.2014 | 18:14:43
LillyA

Přesně…#26 yennik:

2.4.2014 | 18:15:09
emkoemko

Tak já mám smíšené pocity…ale rozhodně za sebe mohu říci, že z poslední episody nebo spíše z toho závěru radost určitě nemám. Pochopila bych, že Matka zemřela a Ted si po x letech najde někoho jiného. Ale Robin? To ji jako Ted miloval stále, tím pádem matku svých dětí nemiloval tak, aby na Robin úplně zapomněl? A to za ní Ted jde i po tom, co je Robin vpodstatě dosti odstřihla ze svého života, protože prostě nebylo po jejím, jak s Barneym tak s Tedem? A když Matka pozvala Robin na svatbu, aby měl Ted radost i ostatní z party, to bylo jako co? Najednou Robin je skvělá a tedy za všemi přijde a vůbec nevadí, že doteď jí byli ukradení? A že jí štval Barney, po jejich rozvodu? Copak měl zůstat mnichem? Jen proto, že ona si šla za kariérou?…Prostě celá řada se točí kolem svatby, jsou tam nesmyslné díly o ničem a najednou se dozvím v pěti minutách, že svatba byla nakonec jen aférkou na pár měsíců? Jako chápu, že tvůrcům šlo asi brnkat na naše citlivé senzory a dojáky..ale k tomuhle seriálu mi to moc nesedí…obzvláště Barneyho pláč na dítětem a podobně…a prostě seriál Jak jsem poznal vaši matku se klidně mohlo jmenovat: Já a Robin jsme přes všechny překážky nakonec skončily spolu – happyend jak z německý telenovely…omlouvám se všem, kteří byli z konce nadšení. Já sem asi náročnější divák…

2.4.2014 | 18:47:34
emkoemko

Mohl jmenovat*

2.4.2014 | 18:48:44
Duroleus

#7 keyzar: suhlásim ale k tomu prečo Ted plakal.. vtedy som si myslel, že na jeho svadbe už nebola jeho matka.. keď sa na to ale pozeram v retrospektíve tak mi dáva väčší zmysel to, že vtedy už „vedeli“, že tracy nebude na svadbe svojej dcéry a že „naša matka“ umiera

2.4.2014 | 19:07:06
Winnie 2.0

#7 keyzar: To ti nedošlo jak to myslel Ted s tou matkou na svatbě své dcery? Mluvil o Tracy, která v tu chvíli už umírala. Proto se nikdy nemohla dostat na budoucí svatbu Penny. Celkem logické.

#37 Zikzik
2.4.2014 | 19:07:37
blbiiiiinka

Ahoj, závěr nebudu komentovat, mě se to docela líbilo,kdybych byla Američanka,tak bych se asi rozplívala nadšením(neza­pomínejte,že tenhle seriál je primárně točený pro USA,kde prostě nějaké emoce a happy-end musí být),ale myslím si(opravte mě),že scénáristům tam pár věcí nesedělo. Hlavní chybou asi je, že v jednom díle se ukazují obrázky, jak chodila Robin s dětma do ZOO(ty děti to pak malovaly), což je v závěru úplně popřené, jestli se Robin s ostatními tedy nestýkala.
Navíc, po tom prvním dílu s Halloweenem říká starý Ted, že teta Robin poté již měla Halloween ráda a že se oblékala do masek, a to jim taky jaksi nevyšlo. Já vím, asi jsou to prkotinky, ale když už v roce 2005 předtáčeli tu závěrečnou scénu s dětma na pohovce, tak si mohli pohlídat i tohle :-)

#35 PecaCZE
2.4.2014 | 20:22:27
PecaCZE

#34 blbiiiiinka: Děti by ji logicky vždycky říkali teta Robin i kdyby chodila potom s Tedem.

#44 blbiiiiinka
2.4.2014 | 20:56:00
VencaG

#7 keyzar: já osobně sem to považoval za jeden z nejlepších seriálů… ale ten konec mě fakt na*ral (s prominutím) CELÝCH 9 SÉRIÍ JSME ČEKALI NA MATKU A KDYŽ NA TO KONEČNĚ DOJDE TAK UMŘE A TED PŮJDE ZA ROBIN???? KDO TO VYMYSLEL. vždyť ten seriál měl být o tom (jak uš tu někdo říkal) jak Ted poznal matku A NE O TOM že si vezme ženskou která umře a on pude znovu za Robin. A co mě fakt dokáže naštvat je to že neukázali holku se kterou má Barney děcko myslím že to tam mohli dát… takže co se mě týče souhlasím s keyzarem poslední díl mě dost zklamal :(

2.4.2014 | 21:10:22
Zikzik

#33 Winnie 2.0: V kterém to vlastně bylo díle?

2.4.2014 | 21:20:31
Ivčí

Já asi ani nevím… byla to taková moje srdcovka, stejně jako všech diváků zřejmě, koukat na něco devět let.. Myslím, že to bylo hezky ukončený, přestože jsem spíš na ty happyendy a byla bych radši, kdyby všichni žili šťastně až do smrti, což tedy asi žili, ale prostě jsem z toho spíš rozlítostněná, než že bych to cítila jako hezký ukončení… Mě asi jediný, co zklamalo, tak že na konci byl Ted a Robin a ne Ted a Tracy, to, si myslím, mělo být v závěru. A jak už tady někdo psal, tak jsem tedy taky moc nepochopila, jestli teda počítali s tím, že matka v závěru zemře, tak proč tuto historku/y děti braly jako vopruz… :-/

#39 Ivčí
2.4.2014 | 21:40:22
Ivčí

#38 Ivčí: Dost si protiřečím – myslím tím, že to bylo hezky ukončený, ale já to necítím tak, že by se to prostě uzavřelo. Jestli to alespoň trochu dává smysl :)

2.4.2014 | 21:45:37
ginger

SPOILER !

Poslední dvojdíl mě naprosto nadchl. Sice jsem měla trochu pocit, že duch v kterém se nesla poslední série, se velice tříštila s posledním dílem, ale možná to byl úmysl, který měl více umocnit dojmy z posledního dílu. Ale s posledním dílem jsem opravdu velice nadšená.

Například mě vůbec nepřijde, že by zničily Barnyho vývoj k “lepšímu“, řekla bych, že jsme prostě jen pozorovali jeho vývoj v době zamilovanosti, ale nakonec jeho přirozená povaha vyhrála po ochabnutí zamilovanosti. A to mi přijde velice logické a reálné, že jakmile z obou to prvotní nadšení a zamilování opadlo, postupně se zas na povrch vrátili jejich charaktery. A jakožto silný osobnosti se časem začali navzájem omezovat. Rozvod mě sice, po stylu téhle série, překvapil, ale byl zcela logický a mě tam seděl.

Co se týká vztahu Tracy a Teda a jejich zakončení. Bylo mi sice líto, že spolu strávili tak málo času a Tracy nepotkal moc pěkný konec, ale rozhodně bych neřekla, že pro Teda byla Tracy až ta druha, až za Robin. Tady mi hlavně nejvíc přišlo zvláštní, že Ted, ač takový romantik(jo sice chtěl svatbu ve francii…) ale že jim to stejně trvalo sedm let, než do toho praštili.. Jinak co do vztahu Teda a Robin, bylo zřejmé, že aby spolu mohli být, museli si nejprve projít určitými životními situacemi. Ted toužil po rodině, perfektní ženě, dětech a klidném rodinném životě. Robin zas chtěla kariéru a něco v životě dokázat. Tady mi přijde, že zatímco s Robin se mohl dát doopravdy dohromady až po tom co oba od života získají co chtějí, tak s Tracy mohl být od začátku až do konce. Ale kde je psáno, že životní láska musí být jen jedna, to je děsné klišé. Myslím si, že Tracy a Robin byli jeho životními lásky, které miloval celým srdcem (samozřejmě každou pro jiné vlastnosti a tak.. )

Poslední okamžiky s dětmi byli docela vtipné, a přišlo mi, že celým tím vyprávěním se snaží sám sebe ospravedlnit, neboť se cítí provinile, že “už“ chce začít znova žít. Takže na závěr mě to opravdu nadchlo.

#41 davemankl
2.4.2014 | 23:41:13
davemankl

#40 ginger: Já byl sice včera celkem v šoku z toho všeho, ale dnes už to taky tak nějak beru a hodně souhlasím s tvým názorem, hlavně odstavce T a T, je to sice celkem smutný, ale jo.

2.4.2014 | 23:56:06
secrety

Já si myslím, že tenhle díl byl hloupý protože celou dobu čekal na tu pravou. celou dobu a najednou se z toho vyklube tohle? to bylo fakt trapné. i když ten seriál miluju tak tohle je fakt idiotský závěr

3.4.2014 | 9:10:16
kevinerka

#7 keyzar: Na druhou stranu, je to celkem uzavřený konec (Ne jako třeba Dexter).. Vadilo mi to, že svatbu natáhli na skoro celou sérii a v posledním dvojdíle se zase rozvedou. To je prostě natahování.. Jinak řekli jak to dopadne s Lili, Marshalem, Barneyem a teoreticky i s Tedem a Robin. Kdyby udělali happy end, taky by se třeba našli odpůrci. Je vážně těžké vyhovět všem a věřím tomu, že konec nebyl zdaleka tak blbě řešený, jako mohl být.

3.4.2014 | 9:57:12
blbiiiiinka

#35 PecaCZE: to jsi špatně pochopil, byly to obrázky z dětství těch dětí(kdy jim bylo asi 5–6 let),já neříkám,že by jim měly říkat mami,ale podle toho posledního dílu se ty děti s Robin nestýkaly,tak jak mohly kreslit obrázky o tom,jak spolu chodí do ZOO?

3.4.2014 | 13:09:09
andreahisemova

Taky jsem z toho byla zklamaná a souhlasím. A to jak říká, že každá matka by měla přijít na svatbu své dcery- tím asi myslel Tracy, ne? Jelikož umřela, nemůže vidět svatbu své dcery. #7 keyzar:

3.4.2014 | 17:29:35
Chikina

Viděli jste alternativní konec? https://www.youtube.com/watch?… Takhle to mohlo být perfektní

#47 Nordík
3.4.2014 | 21:15:36
Nordík

#46 Chikina: Jednoduše skvělé, nic předtím jsem neviděl a jsem se závěrem spokojen :)

3.4.2014 | 21:36:46
dadino8

inac BTW teraz som zacal sledovat cele HIMYM od zaciatku a ma tak napadlo ze vsetci chceli vediet ako sa bude matka volat…v epizode S01E09: Belly Full of Turkey zaznelo matkino meno…uvedomil som si to az teraz ked som videl vsetko a vedel ako sa matka vola…na konci casti sa tedovi prihovori jedna stripterka a povie ze sa vola Tracy…pri com on zo srandy povie svojim detom co pocuvaju jeho pribeh ze toto je ich matka :D oni skrikli: whaaaaat?…a ted im povedal ze si robi srandu…ale nereagovali by tak keby sa nevolala Tracy :)

#49 bushka
4.4.2014 | 0:48:34
bushka

mazec :D taky to chci sjet od začátku :)#48 dadino8:

#50 dadino8
4.4.2014 | 14:51:13
dadino8

#49 bushka: ja uz som to videl cele asi 3 krat ale proste musim minimalne este raz :D som zvedavy co vsetko sa dozviem :D

5.4.2014 | 0:44:28
alexis

Abych se přiznala, jsem zklamaná. Asi je ve mě větší kus romantika, než si myslím, ale já jsem se prostě těšila na to, jak si Ted a Tracy budou zamilovaně hledět do očí, déšť růžových listků, západ slunce a konec. Teď ale celá anabáze s matkou – kterou během vyprávění Ted vykresloval jako svou dokonalou lásku – vypadá jako epizoda na jeho cestě k Robin. Možná je to realističtější, ale – od čeho jsou romantické filmy a seriály, než aby byly aspoň trošku nerealistické a naivní? Kdyby celý děj skončil krátce po svatbě, byla bych radši. Ono není náhoda, že pohádky končí svatbou, že. Nikdo nechce vědět, co bylo potom.

5.4.2014 | 9:02:48
Shashlick

Matku jsem si zamiloval, i když tam tolik nebyla. Pro takové holky mám slabost a tohle bylo doslova ztělesněním mých snů. Tedovi vyšlo to, co chtěl, našel ženu, která se k němu perfektně hodí. Bohužel umřela… Smutné, ba tragické. Ale, že to celé bylo jen proto, aby mohl běžet zpátky za Robin, kterou ani vlastně už nevím, proč chtěl? Ano, začalo to rande s ní, ale to bylo asi tak všechno, co měli společného. Kdo tedy byl jeho životní láska? Zklamání, které jen zakončilo několik let kroucení hlavou. Chtěl jsem vědět, jak to dopadne. Teď nevím, jestli mi to za to stálo…

5.4.2014 | 21:22:18
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S09E25: Last Forever: Alternative End

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @Frecklie, @IanParker a ThunderBlaze

Naše tipy:
Podívejte se na epizodu o Matce:

Zjistěte, jak to bude s budoucností Marshalla a Lily:

Nenechte si utéct svatbu Barneyho a Robin:

Hodinové finále série:

Co čekat v déváté řadě?

Co přinesou další epizody deváté řady?

Co přinesou další epizody deváté řady?

Po natočení dvousté epizody proběhl rozhovor s tvůrci seriálu a ti lákají na zbývající epizody. Pozor článek obsahuje spoilery.

Reklama

HOW I MET YOUR DAD

Dočkáme se spin-offu?

Dočkáme se spin-offu?

Každý populární seriál se dočkává svého spin-offu. Dočká se i Matka?

Foto: Last Forever

Foto: Last Forever

Nejoblíbenější postava

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama