How to Get Away with Murder (Vražedná práva)
94/100 - 112×

How to Get Away with Murder(Vražedná práva)

Seriál sleduje osobní a profesní život Annalise Keeting, profesorky práva na prestižní univerzitě Middleton ve Philadephii. Obhájkyně Annalise si vybere skupinu nejlepších studentů ze třídy, ve které vyučuje, aby pracovali pro její firmu a s jejími zaměstnanci Bonnie Winterbottom a Frankem Delfinem. Práci získají Connor Walsh, Michaela Pratt, Asher Millstone, Laurel Castillo a Wes Gibbins. Annalise žije se svým mužem Samem Keatingem, ale také má tajný vztah s detektivem Natem Laheym. Annalise a její studenti vyhrávají případy a hřejí se na výsluní. Záhy se však před studenty objeví mnohem větší problém, který potřebují vyřešit – mrtvola, kvůli které musí profesorku požádat o pomoc.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Detektivní, Krimi
hrají
Viola Davis (Annalise Keating), Billy Brown (Nate Lahey), Jack Falahee (Connor Walsh), Aja King (Michaela Pratt), Matt McGorry (Asher Millstone), Charlie Weber (Frank Delfino), Liza Weil (Bonnie Winterbottom), Karla Souza (Laurel Castillo), Conrad Ricamora (Oliver Hampton), Amirah Vann (Tegan Price), Rome Flynn (Gabriel Maddox), Alfred Enoch (Wes Gibbins), Katie Findlay (Rebecca Sutter)

Viola Davis získala cenu Emmy

Viola Davis získala cenu Emmy

Vyhlášení vítězů cen Emmy 2015 sice už proběhlo na konci září, ale pokud vyhlášení někdo propásl, přinášíme informaci o výhře Violy Davis. Čtěte dále v článku.

13 0
4.10.2015

Je to tak. Viola Davis vyhrála cenu Emmy v kategorii Nejlepší ženský herecký výkon — drama za seriál How to get away with murder. Viola byla první ženou tmavé pleti, která vyhrála tuto cenu Emmy. Výsledky z tohto udílení cen Emmy naleznete třeba v tomto článku.

Jejími soupeřkami byly tyto ženy ze seriálů :

Ve videu naleznete děkovnou řeč Violy, plnou emocí a přinášející velmi důležité sdělení.
Thumbnail Play icon
(zdroj: youtube.com)

Překvapilo vás vítězství Violy, nebo jste věřili že zvítězí? Dojala vás její děkovná řeč? Dejte nám vědět v komentářích. :)

Diskuze /7

vojtamkv

Já jí to přál. Viola je výborná herečka. :)

4.10.2015 | 20:32:02
Lucifrid

Mě to nepřekvapilo, čekala jsem to. Ale i když jí to přeju, o chlup víc jsem to přála Elisabeth, která měla poslední možnost cenu za madmenovskou Peggy získat. Ale aspoň Jon Hamm vyhrál. Letos byla konkurence hodně velká, ale kdo viděl HTGAWM, nemůže říct, že by si to Viola nezasloužila.

webmaster
4.10.2015 | 20:52:53
HermiJ

Určitě se to zasloužila. Jen mě ta její řeč překvapila. Jakoby vyloženě všem na rovinu řekla, že i udílení cen diskriminuje černochy…

#4 Lucifrid
čestný člen redakce
4.10.2015 | 20:55:34
Lucifrid

#3 HermiJ: Co si budeme povídat, ona je to částečně pravda. Ale problém je spíš v tom, že donedávna nebyla pořádná (natož hlavní) seriálová role (o těch filmových nemá cenu se zmiňovat) svěřená herečce nebělošce. V podstatě to rozsekla až Shonda právě Scandalem a HTGAWM. Taky mi ta řeč úplně neseděla, ale když to vezmu z jejího pohledu, asi to bylo třeba. http://www.jumpspace.cz/…ky-rasismus/ http://www.jumpspace.cz/…ondy-rhimes/

webmaster
4.10.2015 | 23:52:45
mynonka

Je výborná. Zasloužila si to. Viděla jsem ji několikrát ve filmu a seriálu a pořád jsem si říkala, proč jí dřív dávali takový role nicek, když v HTGAWM září. Ona a Tatiana jsou moje seriálový hvězdy. A to o čem tam mluvila mě dost překvapilo… vůbec jsem netušila, že se takový diskriminace děje.

#6 fandapcd
5.10.2015 | 9:31:19
fandapcd

#5 mynonka: Netušila? Ono to je poměrně dobře vidět.

5.10.2015 | 12:29:30
garvon

Jezis, tak asi nikdo nechce koukat na cernochy, no a co.

5.10.2015 | 12:54:18
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama