Hunger Games
91/100 - 149×

Hunger Games

Severní Amerika byla zničena ve válce. Vznikla nová země – Panem. Panem tvoří bohaté hlavní město Kapitol a třináct přilehlých a o poznání chudších krajů. Jako trest za předešlé rebelie musí jednotlivé kraje každý rok vybrat jednoho chlapce a dívku do Hladových her. Tito splátci pak bojují v aréně na život a na smrt, dokud nezbude jen jeden. Tentokrát se do arény dostává Katniss Everdeenová a Peeta Mellark z dvanáctého kraje a tato jiskra zažehne plamen.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | | 120 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Josh Hutcherson (Peeta Mellark), Liam Hemsworth (Gale Hawthorne (Hurikán)), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy), Sam Claflin (Finnick Odair), Elizabeth Banks (Effie Trinketová (Cetkie)), Donald Sutherland (Cornelius Snow), Natalie Dormer (Cressida), Mahershala Ali (Boggs),

Zbylé filmy poběží podle plánu

Zbylé filmy poběží podle plánu

Studio Lionsgate vydalo oficiální prohlášení, jak náhlá smrt herce Philipa Seymour Hoffmana ovlivní zbylé dva snímky a není se čeho obávat.

3 0
5.2.2014

Prohlášení Lionsgate:

Philip Seymour Hoffman byl jedinečný talent a jeden z nejnadanějších herců naší doby. Jsme velmi šťastní, že poctil naší Hunger Games rodinu. Tato ztráta v jeho nejlepších letech je tragédií a my posíláme naše nejhlubší kondolence jeho rodině.

Hoffman stihl dokončit natáčení na The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 a zbývalo mu 7 dní na části druhé. To ale neovlivní stanovené datum premiér obou filmů ani nebude třeba jeho roli přeobsadit. Možná dojde jen k menší úpravě scénáře, či se něco upraví počítačově.

Také Francis Lawrence (režisér), Suzanne Collins (autorka knižní předlohy), Nina Jacobson (producentka), Jon Kilik (producent) a Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen) se připojili ke kondolencím jménem všech herců a tvůrců:

Slova nemohou vyjádřit tuto zničující ztrátu, kterou právě všichni prožíváme. Philip byl úžasnou osobou s mimořádným talentem a naše srdce jsou zlomena. Přejeme hodně síly a upřímnou soustrast jeho rodině.

Ve videu k poctě Philipa Seymour Hoffmana si můžete připomenout jeho největší filmové okamžiky.

Thumbnail Play icon

Diskuze /1

Lens

R.I.P :(

5.2.2014 | 18:34:04
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Síla Vzdoru 2.část

Hunger Games: Síla Vzdoru 2.část

Premiéra: 19. 11. 2015
Režie: Francis Lawrence
Scénář: Danny Strong, Peter Craig
Kamera: Jo Willems
Hudba: James Newton Howard
Hrají: Sam Claflin, Elizabeth Banks, Jennifer Lawrence, Stanley Tucci, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Jena Malone, Amanda Plummer
Stopáž: 135 minut

Ohodnoťte jednotlivé filmy:

Reklama

Síla Vzdoru část 1.

Thumbnail Play icon

Plakáty

Plakáty

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama