iZombie
89/100 - 198×

iZombie

Má ráda váš mozek. Dokonce si myslí, že je naprosto k sežrání. Jedna ze studentek medicíny je totiž zombie a dostane práci u policejního koronera. Aby si zachovala svou lidskou tvář, musí pravidelně svačit mozky mrtvol, se kterými se koroner dennodenně setkává. S každým snědeným mozkem se jí ale do hlavy dostanou vzpomínky mrtvého a díky nim tak pomáhá policii řešit případy.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Detektivní, Fantasy, Komiksový
hrají
Rose McIver (Olivia "Liv" Moore), Rahul Kohli (Ravi Chakrabarti), Malcolm Goodwin (Clive Babineaux), Robert Buckley (Major Lilywhite), David Anders (Blaine DeBeers), Aly Michalka (Peyton Charles), Bryce Hodgson (Don Eberhard), Jessica Harmon (Dale Bozzio), Robert Knepper (Angus McDonough), Jason Dohring (Chase Graves), Daniel Bonjour (Levon Patch),

Seriálový Major o své budoucnosti: Jsem nadšený, jak se to vyvinulo

Seriálový Major o své budoucnosti: Jsem nadšený, jak se to vyvinulo

Herec Robert Buckley poskytl rozhovor webu TVline.com o tom, jak vidí budoucnost Liv a Majora, ale také o samotném finále, kde se Major odváží zajít přímo ke zdroji všech problémů.

17 0
8.6.2015

Vím, že to všechno bylo v hlavě Liv, ale jak by podle tebe reagoval Major, kdyby se mu Liv svěřila opravdu?

Je to směšné a bláznivé přiznání. Nevím, jak by to vzal kdokoli. Major byl v té představě podle mě až příliš chápavý a soucitný. Nicméně se ukázal jako velmi loajální a milující chlapík. Kdo ví?

Kdybych to byl já v reálném životě, byl bych více zaskočen. Trvalo by mi o mnohem déle říci „To je OK.“.

Major je vážně chytrý a všímavý, ale i tak nezjistil, že je Liv zombie, přestože prošla obrovskou změnou vzhledu i chování. Proč si myslíš, že tomu tak je? Nepopírá sám sobě trochu jasnou pravdu?

Když jsem se na začátku snažil pochopit smysl jeho charakteru, pomyslel jsem si „On přeci vůbec nedává smysl?“. Očividně to, čím si prošla na té lodi, bylo velmi traumatické, ale taková změna za jednu noc nedává žádný smysl. Je to popření? Myslím, že někdy, když tu osobu milujete nadevše, zaslepí vám zdravý rozum jakási černá skvrna. Jste tak blízko, abyste to viděli, ale nevidíte nic. Možná to nechcete vidět. Podvědomě si to nechcete přiznat.

Myslím si také, že to, čím si prošla, bylo tak děsivé, že Major jí ani nemůže jen tak říct, co si o tom myslel. Není shopný vidět celý její obrázek, protože je jeho úsudek ovlivněn tím faktem, že ji stále miluje. Chce s ní stále být.

Je tomu Liv otevřená? Nebo stále truchlí pro Lowella?

Nemyslím si, že k tomu má nakročeno, k romantickému vztahu. Mezi ní a Majorem se prakticky nic nezměnilo. Pořád by ho tím vystavila nebezpečí. Lowell to myslím nijak neovlivnil.

Když jsme naposledy viděli Majora, našel mozky a byl zcela odhodlaný zabít všechny zombie v jeho blízkosti. Co se bude dít dál?

Rozhodně hledá pomstu. Mimoto, že ty děti se stále pohřešují, spravedlnost si ujít nenechá. Téměř se kvůli tomu nechal zabít, už vícekrát. Nezastaví se. Donutí někoho zaplatit, konkrétně zombie.

Jak budou reagovat Liv a Ravi, vezmeme-li v úvahu to, jak blízko pravdě Major je?

Je to stále složitější, nejvíce pro Raviho, držet jazyk za zuby. To, co neřeknou teď, se stejně jednou dozví, okolnosti jinak nedají. Ten okamžik se blíží opravdu rychle, pravdu mají všichni za dveřmi.

(Blaine a Major v epizodě 1×13 Blaine's World; foto: CW)

Podle fotografií k finální epizodě, to vypadá tak, že si Major našel svou cestu do Meat Cute. Co k tomu řekneš?

Nejprve bych řekl, že to byla opravdu sranda. Já a David jsme ještě neměli moc příležitostí si spolu zahrát, takže po herecké stránce to byla opravdu pecka. David je velmi zábavná a příjemná osobnost. Hraje toho padoucha tak dobře.

Zpět z samotné scéně. Napětí se v ní objevilo velice rychle. Vůbec nevíte, co Major udělá. Jak zoufalý a naštvaný je. Také to, jak se s tím Blaine vypořádá. Bude násilný? Nebo se ho okamžitě zbaví? Kdo ví?

Co si myslíte o nadcházejícím finále vy? Máte nějaké předpovědi o vztahu Liv a Majora?

Zdroj: TVline.com

Diskuze /9

luciecerna216

,,Major je vážně chytrý a všímavý" To pobavilo.

#3 zlatodeni #4 Packa
8.6.2015 | 15:52:17
Manonka

Na finále se těším, z toho co řekl, to ale bohužel nevypadá, že by se splnilo mé přání a Major seriál opustil. Doufám, že romantický vztah Liv a Majora nebude. A to nejen proto, že ho nemám ráda :-) Ale i proto, že by to bylo tak strašně předvídatelné, v kolika seriálech jsme něco takového už viděli? Není přeci nutné hlavní hrdiny nutně dát dohromady, přesto to v každém druhém je, věřím, že scénaristi mají v tomto případě na víc. A doufám, že se v další sérii objeví pro Liv nějaký další Lowell) A Major by si mohl také někoho najít, zůstanou kamarádi a budou společně likvidovat zlé zombíky, proč ne…

#3 zlatodeni
8.6.2015 | 15:55:23
zlatodeni

#1 luciecerna216: to jsem si taky říkala :D

#2 Manonka: Taky se mi nelíbí předvídatelné párování hlavních hrdinů. To, že tam Major vydrží, s tím počítám, ale doufám, že jeho a Liv nebudou nutně dávat k sobě. I když naznačují, že ano.

8.6.2015 | 16:05:51
Packa

#1 luciecerna216: Říkala jsem si, jestli redaktor/ka viděl/a aspoň jeden díl. :D

#5 Manonka
8.6.2015 | 16:45:25
Manonka

#4 Packa: Tak asi viděla, ale třeba jí jen bylo blbé se zeptat: „bože, co to hraješ za blba?“ :-)

#6 Packa
8.6.2015 | 16:53:57
Packa

#5 Manonka: Jakože inside joke pro diváky a normální otázka pro neznalého? :D

#7 zlatodeni
8.6.2015 | 16:55:15
zlatodeni

#6 Packa: tak bych to viděla já :D

8.6.2015 | 17:04:49
NikyT

Mě by se to líbilo, kdyby byli Major a Liv spolu. Major je mi sympatický a dokonce jsem byla ráda, když Lowell umřel. Moc se mi s Liv nelíbil. No uvidíme jak to nakonec bude…

8.6.2015 | 17:18:51
komja

schválně jestli ho zkusí Blaine změnit na zombie, protože tím by „mohl“ vyřešit ten problém xD

8.6.2015 | 22:08:42
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Úvodní znělka

Seriál iZombie má také svoji originální komiksovou znělku. Za její podobu můžeme vděčit umělci Mikeu Allredovi.

Thumbnail Play icon

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama