Killjoys (Killjoys: Vesmírní lovci)
80/100 - 121×

Killjoys(Killjoys: Vesmírní lovci)

Tuhle trojici nechce jen tak někdo potkat. Pohybují se napříč vesmírem, mezi válkou zmítanými planetami, a loví zloduchy za peníze. Členové tohoto týmu, který si říká Killjoys, jsou Dutch, smrtelně okouzlující dáma, sarkastický John, který nesnáší konflikty a nerad používá sílu, a D'avin, loajální voják a silný zabiják.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Sci-fi
hrají
Hannah John-Kamen (Dutch), Aaron Ashmore (John Jaqobis), Luke Macfarlane (D’avin Jaqobis), Sarah Power (Illenore Pawter Simms), Morgan Kelly (Alvis Akari)

Pobíhá po Quadu další Dutch?

Pobíhá po Quadu další Dutch?

Z Khlyenova zajetí přišel D´avin na začátku druhé řady s tím, že Dutch již na Arkynu byla a že tam zabíjela Zjizvence. Nyní se ale zdá, že to nejspíš nebude pravda a na Arkynu to možná nebyla Dutch, ale někdo jiný. Kdo to byl a co to udělá s Dutch? To vám poví, již tradičně, Michelle Lovretta.

10 0
17.8.2016

Na konci se zdálo, že je potvrzeno, že tam někde pobíhá další Dutch. Je ona tou, koho teď bude tým hledat?
Na konci sedmé epizody Dutch skutečně věří, že existuje tahle osoba jménem Aneela, která vypadá jako ona. A musí přijmout skutečnost, že tahle osoba je Khlyenovým cílem. Takže ano, další částí Dutchiny cesty, jedním z jejích hlavních cílů, je najít tu osobu a zjistit, jaké má odpovědi.

Stejně jako D´avin mám ze Sabine smíšené pocity a stejně jako ostatní hostující hosté této řady byla Tori skvělým přínosem. Je tu šance, že bychom ji znovu viděli?
Po zkušenostech s ní v této řadě jsem také Toriiným obrovským fanouškem. Myslím, že máte pravdu a doufejme, že to bude pokračovat. Letos jsme vážně měli štěstí s naším osazenstvem.
Na Tori je úžasné to, že jsme toho po ní v sedmé epizodě chtěli hodně. Chtěli jsme po ní, aby působila záhadně a tak, že je možná pro D´avina nebezpečná a tajemná padouška. Pak jsme po ní chtěli, aby byla někým, kdo může být zranitelný a milý a věrohodný a někdo, koho bychom chtěli chránit. Pak jsme zase chtěli, aby byla někým, kdo hluboce trpí a stydí se a chce si vybrat vlastní způsob odchodu. Spolu s tím jsme jí dali dohromady s Lukem a s Hannah a měla rozdílné lidi. Myslím, že odvedla úžasnou práci s tak komplexní rolí, na jejíž prozkoumání jsme neměli moc času.

(Foto: Syfy)

Důvod, proč jsem to nechala na konci epizody otevřené – ať je Sabine mrtvá, nebo ne – je to, že kdybychom ji mohli přivést zpět, rozhodně bych to udělala. Myslím, že Tori je úžasná.

Co se hostujících herců týče, zdá se, že si u každé epizody říkám: Vůbec by mi nevadilo je znova vidět.
To je jedna z věcí, co mám na tom žánru nejradši a je to něco, co jsme začali v Lost Girl a pokračujeme v tom i v Killjoys. Mít zajímavé hostující role, protože já vždy vyhledávám někoho, kdo podnítí naše postavy vážně zajímavým způsobem a umožní nám přivést je zpět a raději jejich příběh rozvíjet, než začínat znovu nanovo. Letos jich byla celá řada – Clara (Stephanie Leonidas), Sabine, či San (Keon Alexander) – ti všichni nám umožnili rozšířit jejich pozice v našem vesmíru, ale nejsme omezováni, takže, když je nebudeme moci přivést zpět, nevytvořili jsme kolem nich tak těžko řešitelný příběh, že nebude nemožné vyprávět jej bez nich. To je složitá rovnováha, protože do hostujících herců chcete zainvestovat a nechat je dělat velké věci, ale také potřebujete, aby mohli přijít a odejít. Myslím, že v této řadě se nám tu rovnováhu povedlo udržet.

Co máme očekávat od osmé epizody?
Osmá epizoda má pár pořádných zvratů, na které jsme dost hrdí. Je tu pár opravdu zajímavých věcí s Pawter, Johnnym a Jelcem, jak budeme s touto dějovou linií pokračovat. Tam, kam míříme ohledně celé té záležitosti se zdí a tím, co to všechno znamená, nás čeká děsivost a nějaké odpovědi. Vždyť míříme do posledních tří epizod druhé řady, takže, jak se budeme blížit k závěru, budeme dostávat stále vyšší sázky, stále větší spád a více a více odpovědí.

Jste zvědaví na setkání s Aneelou? Co myslíte, že nám setkání s ní přinese a v jakém vztahu bude k Dutch?

Celý rozhovor na The TV Junkies

Diskuze /1

rhobos

spíš to bude nějaký její předek… řekněme klidně matka o které moc nevíme (nebo si nepamatuju) … možná i babička či víc… jako „šestka“ .. takže nestárne a vypadá tak jako Dutch… who knows :)

17.8.2016 | 22:54:06
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S05E10: Last Dance

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládá Milenka

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama