Killjoys (Killjoys: Vesmírní lovci)
80/100 - 121×

Killjoys(Killjoys: Vesmírní lovci)

Tuhle trojici nechce jen tak někdo potkat. Pohybují se napříč vesmírem, mezi válkou zmítanými planetami, a loví zloduchy za peníze. Členové tohoto týmu, který si říká Killjoys, jsou Dutch, smrtelně okouzlující dáma, sarkastický John, který nesnáší konflikty a nerad používá sílu, a D'avin, loajální voják a silný zabiják.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Sci-fi
hrají
Hannah John-Kamen (Dutch), Aaron Ashmore (John Jaqobis), Luke Macfarlane (D’avin Jaqobis), Sarah Power (Illenore Pawter Simms), Morgan Kelly (Alvis Akari)

V šesté epizodě nás čeká super retro zábavní park

V šesté epizodě nás čeká super retro zábavní park

Pátá epizoda Killjoys byla plná úsměvných momentů. Ať už to byla Johnnyho účast na elegantní večeři smetánky, nebo parádní prohození těl a myslí, kdy se herci skutečně vyřádili. Co k tomu všemu a tomu, co nás čeká v příští epizodě, prozradila scenáristka seriálu Michelle Lovretta? Čtěte dále.

11 0
4.8.2016

„Ty jsi má gravitace, Johnny Jaqobisi.“ Prostě nás takhle bodnete do srdce, co? Jestli to není obří červená vlajka signalizující spoustu trápení, která čeká Johnnyho a Dutch, pak nevím, co jiného by to bylo. Můžete nám napovědět, jak to teď mezi nimi bude?
Ona to vlastně byla taková reakční hláška. Když Dutch mluvila s Khlyenem a říkala mu, jak se změnila, původně říkala, „Chybí mi tě nenávidět. Nenávidět tě bylo jako gravitace.“ To je dokonalý popis jejího toxického, závislého vztahu s Khlyenem, ale nakonec bylo to, že to řekla Johnnymu, její přiznání, že došlo k jakémusi přenosu. Že Johnnova dobrota je to jediné, čeho se držela od té doby, co odešla od Khlyena. Kvůli tomu se může vůči Johnnymu chovat příliš ochranářsky, což jim letos oběma způsobí problémy – ač ona má právo se o něj bát.
Ale nebojte se, jejich přátelství sice rozhodně bude pošramoceno, ale nebude nijak zničeno. Některé z naprosto nejlepších scén letošního roku jsou ty, když jsou k sobě tihle dva upřímní. Jsme na tyhle chvíle skutečně pyšní a myslím, že fanoušci je budou také milovat. Tato řada je plná slz a obětí, bolesti a krásy…

(Foto: Syfy)

Vidět rozdíl mezi Pawter Starého města a Pawter z Qreshe bylo opravdu pronikavé. Nyní, když zůstává na Qreshi, dokáže si zachovat toho ducha Starého města? A co ji čeká v její nové mocné pozici?
Pawter má v této řadě kuráže na rozdávání, toho bych se nebála. Miluju tu impulzivní magorku. V průběhu řady je čím dál tím tvrdší, protože to od ní situace vyžaduje a protože teď má za parťáka Killjoye, který jí pomůže ten tajný boj vybojovat. Johnny a Pawter čelí velmi nevyzpytatelným a odhodlaným protivníkům svobody Starého města a to Pawter vezme na temnou cestu. Nakonec učiní velmi šokující rozhodnutí, které bude mít obrovský dopad na všechny i dlouho ve třetí řadě.

Simmsovic rodinná večeře a Johnny snažící se zvládnout jejich zvyky byla jednou z mých úplně nejoblíbenějších scén a Aaron Ashmore byl k popukání. Jaké to bylo vymýšlet tyhle rituály?
Na té scéně nejvíc zbožňuju to, když to začne být vážné. Výraz Sarah, když se odhodlá konečně svou matku požádat o odpuštění a dostane se jí dalšího odmítnutí, mi láme srdce.
Zbožňuju to, jak jsme doprostřed té Qreshské klasicistní kraviny dali Killjoye a sledovali, s jakým klidem to Johnny zvládne a jak vidí tu novou Pawter.

(Foto: Syfy)

Kromě zábavy na Qreshi jsme si užili vážně zábavnou chvíli, jak z filmu Mezi námi děvčaty, mezi D´avinem a Khlyenem, ve které Luke i Rob zaváleli. Bylo to stejně zábavné i pro vás, jako pro nás, když jsme to sledovali?
Bohužel jsem u natáčení téhle scény nebyla, ale ve střižně jsme si to užili. Herci blízce spolupracovali při přípravě té scény a dívali se na vzájemné reakce a to, jak se jeden do druhého vžili, bylo k popukání. Rob se začal naparovat, Luke to pojal trochu víc Obi Wanovski a já jsem byla nadšená. Také tleskám Fancy Leemu (Seanovi Baekovi) za jeho geniální opovržení. Líbila by se mi celá epizoda, kde protáčí oči a popíjí čaj, před závěrečnou desetiminutovou zápasnickou scénou. Třetí řada?

Zatímco byl v D´avinově těle, Khlyen hodil na Dutch pořádnou bombu, když jí řekl, že na Arkynu nebyla. Můžeme mu věřit? A co tedy znamená ta vzpomínka, co D´avin viděl v první epizodě?
Dobře, řeknu ano, mluví pravdu. Klidně mu věřte. Ovšem potencionálně se takovéto výroky dají vykládat různými způsoby, obzvlášť v tomto seriálu.

Co máme očekávat od šesté epizody?
No to se podržte. Bude to super retro zábavní park. Asteroidy! Překvapivý host! Zpívající Hannah! Zatím náš nejlepší polibek. Uvidíme Sabine, Alvise a Pawter, dostaneme další záběry z dob, kdy byl Pree vojenský vůdce a naštvaná Dutch bude křičet, „Já nejsem tvůj šílený nezbedný vrah!” což teď používám denně. Když po mně úžasný Jon Cooksey hodil tuhle epizodu, říkala jsem mu, "Nech si taky něco pro další epizody, Cooksey!” protože je tam toho pro fanoušky mraky. Ale řeknu tohle: Ač je tahle epizoda milostným dopisem Killjoys takovému tomu retro scifi, je to seriál pro dospělé. Spolu s nejtroufalejšími, nejzábavnějšími chvílemi řady tu také bude docela grafický sex a násilí. Takže "Promiňte“, nebo „Nemáte za co“, záleží na vás.

Těšíte se na tak trochu retro akci?

Zdroj: The TV Junkies

Diskuze /1

Lagertha

Já ten seriál fakt miluju! Tak jak jsem se bavila u pátého dílu, tak i šestý díl byl naprosto skvělý. Baví mě ta chemie a závislosti mezi hlavními postavami, úžasné hlášky a humorné momenty, skvělé herecké výkony, v tomto díle obzvlášť musím vyzdvihnout Luka a Roba při výměně těl. ale ani ostatní nezůstali pozadu, prostě úžasná letní podívaná. Rozhodně doporučuji. Už se těším na další díl.

8.8.2016 | 13:48:43
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S05E10: Last Dance

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládá Milenka

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama