Krypton
76/100 - 43×

Krypton

Roky před narozením Supermana byl rod Elů zostuzen a vyloučen ze společnosti. Příběh seriálu sleduje události Supermanova dědečka, který na Krypton přináší naději a rovnost. Zároveň mu také půjde o zachránění planety, která je na pokraji zničení. Podaří se Seg-Elovi zachránit svůj rod a rodnou planetu?

USA | 2017 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Cameron Cuffe (Seg-El), Ian McElhinney (Val-El), Shaun Sipos (Adam Strange), Georgina Campbell (Lyta-Zod), Blake Ritson (Brainiac), Wallis Day (Nyssa-Vex), Elliot Cowan (Daron-Vex), Ann Ogbomo (Jayna-Zod), Colin Salmon (Dru-Zod), Aaron Pierre (Dev-Em), Rasmus Hardiker (Kem), Blake Ritson (Jeho Eminence), Hannah Waddingham (Jax-Ur), Emmett J. Scanlan (Lobo)

Potvrzeno: Seriál Krypton nebude součástí DCEU ani žádných jiných seriálů

Potvrzeno: Seriál Krypton nebude součástí DCEU ani žádných jiných seriálů

Další rána pro fanoušky. Původně se předpokládalo, že seriál Krypton bude prvním seriálem, který bude dovysvětlovat události DCEU. Jelikož se v show budou vyskytovat postavy, které se ve filmech asi nikdy neobjeví, tak se tato varianta nabízela. Vše ale bude nakonec úplně jinak.

2 12
25.7.2017

Dohady jsou konečně u konce. Geoff Johns, který dohlíží na všechny DC filmy a na některých se dokonce bude podílet jako scenárista, na Comic-Conu v San Diegu potvrdil, že seriál Krypton nebude součástí filmového světa DC a ani jiného seriálového světa na televizních obrazovkách, jak se původně s vysokou mírou spolehlivosti předpokládalo.

Pro většinu fanoušků to byla poměrně veliká rána. Když se podíváme na trailer, vidíme v něm znak Supermana, který je totožný s tím, který má ve filmech i Henry Cavill. Navíc na seriálu spolupracuje například David S. Goyer, který se již podílel na Muži z oceli. To ale bohužel nestačilo, seriál bude naprosto samostatný, nebude odkazovat na filmy DCEU, odehrává se ve svém vlastním světě.

(Naprosto identický znak Supermana ve filmu a seriálu nic neznamená. Foto: Syfy)

Napojení na stanici CW, kde aktuálně běží seriály Arrow, Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow a přidá se k nim i Black Lightning, je také nemožné. Tvůrci seriálu si uvědomili, že spolupráce televize a velkého plátna moc nefunguje. Podívejme se například k sousedům od Marvelu, kde to tak nějak fungovalo u první řady seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., ale poté jednotlivé propojení obou vesmírů vyšumělo do ztracena.

Je s tím spojen jeden velký problém – filmy se plánují dlouho dopředu, zatímco seriály se vyvíjejí dle sledovanosti, oblíbenosti a požadavků stanice, a musí tak mnohem pružněji reagovat na jakékoliv změny. Další problém je, že tvůrci seriálů nikdy neví, jak dlouho bude seriál vysílán a většinou si v dalších a dalších sezónách vymyslí zápletku, kterou postupem času chce využít i někdo do filmů a jednotlivá díla se začnou vzájemně popírat (rasy Kree a Inhumans z Agentů S.H.I.E.L.D.U jsou toho krásným příkladem).

Jste z této zprávy smutní? Dáte seriálu i tak šanci, i když Krypton nebude součástí DCEU?

Diskuze /2

Lex Luthor

škoda doufal jsem spíše v propojení z DCEU technologie kryptonu byli stejné jako ve filmu, podle mě je škoda, že seriály se ruší kvůli sledovanosti měli by se připravovat podobně jako filmy, natočit třeba 1 sérii bez ohledu na sledovanost a pak se uvidí jestli se seriál ujme nebo ne.

25.7.2017 | 18:57:00
HellTsuku

Sakra a já v to tak doufal :(

25.7.2017 | 20:24:29
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S02E09: Blood Moon

cz100%
DOKONČENO

Novinky

Seriál skutečně zametl s jednou hlavní postavou, ta je nadobro pryč

Seriál skutečně zametl s jednou hlavní postavou, ta je nadobro pryč

Dělat prequel o planetě a postavách, u kterých víme jejich osud dopředu, je vždy složité. A tak tvůrci změnili chod událostí a nacházíme se v alternativní realitě, takže mohou kdykoliv zabít kohokoliv. A to se nyní stalo. A možná právě proto je smrt jedné postavy tak nečekaná.

Reklama

Aktualizace postav

V průběhu vysílání druhé řady seriálu Krypton budeme průběžně vytvářet a aktualizovat profily nových postav:

Zajímavosti

Seriál se opět vytasil s jedním zvratem, který asi jen tak někdo nečekal

Seriál se opět vytasil s jedním zvratem, který asi jen tak někdo nečekal

Seriál Krypton se každý týden blýskne s novou epizodou a vždy se dozvíme něco nového, co nás naprosto šokuje. Jiný nebyl ani díl Zods and Monsters, který se kromě prozkoumání minulosti Doomsdaye zaměřil i na jedno slavné odhalení, které asi nikdo z nás nečekal.

Nejlepší postavy

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama