Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Black Flash zamířil do seriálu a ve finále se dočkáme známé postavy

Black Flash zamířil do seriálu a ve finále se dočkáme známé postavy

V epizodě The Legion of Doom se nečekaně objevil záporák Black Flash, který posunul seriál do dalšího stádia. Kromě toho do seriálu ve finále druhé řady zavítá postava, která v Legends of Tomorrow nikdy nevystoupila a zřejmě už ani nikdy nevystoupí. Kdo to podle vás asi bude?

22 0
6.2.2017

Black Flash je velice kontroverzní postava, po které fanoušci dychtí v seriálu Flash. Tento nebezpečný rychlík se ale v seriálu o Barrym Allenovi zatím pořádně neobjevil, ale to neznamená, že nemůže poctít návštěvou jiný seriál. Black Flash tedy zavítal do Legends of Tomorrow. Zatím jsme ho viděli pouze v jedné epizodě, ale není vyloučeno, že se ještě neobjeví. Jeho výskyt měl spojitost s Eobardem Thawnem. Dozvěděli jsme se, že po Eobardovi jde časový přízrak, který ho chce vymazat z existence. Koneckonců Eobard nemá ani existovat.

(Zoom nedopadl na konci druhé řady příliš dobře. Foto: CW)

Na Black Flashe jsme ve vesmíru Arrow už nejspíše narazili. Ve finále druhé sezóny Flashe, kdy se Hunter Zolomon (aka Zoom) snažil zničit multivesmír, si pro Zolomona přišli dva časové přízraky, kteří následně Zooma přeměnili v něco ohavného. Fanoušci si myslí, že ho změnili v Black Flashe, který by se měl na základě zvěstí ve třetí řadě Flashe objevit. Zda se dříve objeví právě v něm, nebo v Legendách, zatím nevíme.

Ve finále seriálu se dočkáme ještě jedné známé postavy z ostatních komiksových seriálů stanice CW, ale bohužel nevíme jaké. Výkonný producent seriálu Marc Gugenheim byl tajemný a pouze naznačil: nemůžu být bohužel konkrétní, ale zjevení této postavy v seriálu byla jedna z nejzábavnější věcí, kterou jsme letos udělali. Zkrátka se objeví postava, kterou jsme v Legendách ještě neviděli a už ji zřejmě ani neuvidíme.

Co říkáte na příchod Black Flashe? Kdo si myslíte, že poctí svou návštěvou seriál Legends of Tomorrow?

Diskuze /18

Lex Luthor

Napadá mě John Constantine, legendy narazí na magii v příběhu o Camelotu, tam by se mohli objevit Merlyn, Artuš a Wordigen.

6.2.2017 | 19:00:28
jardach

já bych zase v Legendách rád viděl Grodda a nějak to naváže na Flashe, kde se „město zotavuje z útoku opic“ ;-)

6.2.2017 | 19:08:59
skalloo

Podľa mňa eddie..bude to mať niečo spoločne s RF si myslím :)

6.2.2017 | 19:26:49
Stardos

Jak jako nikdy už neobjeví? To se ať raději ten Constantine neukazuje :D Bude to Tommy si myslím

6.2.2017 | 19:32:21
Holldir

Autor tohoto článku napsal…známá postava z ostnách komiksových seriýlů CW. Což znamená, že to je postava která byla minimálně ve dvou dalších seriálech. A Nějak si nepamatuji, že by grodd byl v seriálu arrow nebo supergirl natož v constantinovi a pokud mám pravdu tak ten to logicky být nemůže. Constantin? Ten by to teoreticky být mohl páč byl ve dvou seriálech. Pak by to samozřejmě mohly být postavy které byly v několika crossoverech flashe a arrow

6.2.2017 | 19:34:45
Holldir

Opět…Tommy ani Eddie to být nemohou pokud autor tohoto článku píše přesné info

6.2.2017 | 19:35:37
Stardos

Ještě Deadshot by to mohl být. Ale stejně nechápu to, že se tam po prvním výstupu už neobjeví :D To mi přijde blbé říct, když se třeba nakonec rozhodnou změnit rozhodnutí

#9 skalloo
6.2.2017 | 19:41:26
Big_Boss

Zklamu všechny a i kdybych taky Johna Constantina rád uvítal, tak se ho nedočkáme dříve než koncem třetí, případně čtvrté řady LoT. SPOILER! Postava která ve finále vystoupí bude Flash ze Země-3 samotný Jay Garrick.

#10 Holldir #11 Ecio557
6.2.2017 | 20:31:57
skalloo

#7 Stardos: veru deadshot nieje zly typ..alebo laurel :D

6.2.2017 | 20:46:37
Holldir

#8 Big_Boss: I když si říkám kde tom99 jakožto autor článku vyčetl, že to bud epostava která byla minimálně ve dvou seriálech. Jay Garrick byl jen v jednom

6.2.2017 | 22:39:42
Ecio557

#8 Big_Boss: Pokud je info že se postava vyskytla minimálně ve 2 seriálech Darrick to nebude. Myslím a vsázim na Constantina. Nezapomínejme že máme co dočinení s Darkem a ten provozoval Magii. Navíc sama epizoda s názvem Camelot nám slibuje magii je to doba Merlina a Krále Artuše z Camelotu

7.2.2017 | 3:27:00
HOUND

…opět, není to přízrak, ale srmt(ka) pro speedstery.

7.2.2017 | 8:25:41
antty

camelot ale ještě není finále. a autor článku nenapsal, že je to postava minimálně ze dvou dalších seriálů, tak jste si to vy jen vyvodili.

webmaster
7.2.2017 | 14:57:33
antty

myslel to spíše jako postava z některého z ostatních seriálů.

webmaster
7.2.2017 | 14:58:32
Anckrst

Nebude to Robbie Amell a.k.a. pôvodný firestorm? Môže to byť sranda keď sa tam stretnú tí traja a Stein by sa s robbiem spojil. ako by Jackson pozeral.

7.2.2017 | 19:05:31
NoP.NoG.

další speedster už mě to začina srat už jich tam bylo snad 10

#17 Big_Boss
8.2.2017 | 0:29:51
Big_Boss

#16 NoP.NoG.: Flash, Reverse-Flash, Zoom, Trajectory, Jay Garrick, Jesse Quick, The Rival, Kid Flash, Savitar a teď nás čeká ještě Accelerated Man (Flash ze Země-19). Sakra, tak máš pravdu, už je to fakt desátý Speedster :D Nezapomněl jsme na někoho ?

8.2.2017 | 1:34:10
Comics_Fan

Hmm, takže Zoom je zpátky v nové podobě.

8.2.2017 | 17:32:34
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama