Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Captain Cold zavítá do seriálu v podzimním finále

Captain Cold zavítá do seriálu v podzimním finále

Leonard Snart si nažhaví svou zbraň až v podzimním finále seriálu, ve kterém se kromě Captaina Colda můžeme těšit na kompletní Legion of Doom. Žádné oživování se konat nebude a potkáme se s Leonardem, kdy ještě byl bezcitný a krádeže byly jeho denním chlebem.

24 0
26.10.2016

Wentworth Miller již během natáčení první řady prohlásil, že v případné druhé řadě už nebude hlavní postavou. To ale nevylučuje, že by se nemohl v ní alespoň na chvíli objevit. Leonard Snart se objeví v podzimním finále společně s Damienem Darhkem, Eobardem Thawnem a Malcolmem Merlynem.

V tu chvíli se nám představí Legion of Doom, nepřátelská skupina, se kterou Legendy budou bojovat po zbytek druhé řady. Leonard Snart v první řadě zemřel a zřejmě k žádnému oživování se schylovat nebude. Poznáme znovu Leonarda v jeho největší zlodušské slávě, ve které jsme ho viděli v prvních dílech seriálu The Flash. Těžko říci, zda mladší verze Leonarda vůbec v té době znala Micka Roryho.

(Leonard Snart se připravuje na velký návrat do seriálu. Foto: CW)

Bude zajímavé sledovat, jak Legendy budou reagovat na svého bývalého člena týmu, který se postaví proti nim. Mick Rory měl s Leonardem nejbližší vztah, ale v posledních dílech první řady vzkvétala láska i mezi Leonardem a Sarou. Legendy se určitě pokusí získat Leonarda na svou stranu, ale jak přesvědčí muže, který de facto nikdy na jejich straně nebyl, protože se jedná o mladší verzi Leonarda Snarta?

Pokud jste viděli dnešní epizodu Flashe s názvem The New Rogues, tak jste si všimli, že Leonard v epizodě vystoupil. Už před odvysíláním epizody se spekulovalo, zda Snart nebude žít kvůli tomu, že Flash změnil časovou linii na konci minulé řady. Dle epizody ale zůstává vše stejné – Leonard Snart je na Zemi 1 v současnosti skutečně mrtvý a v seriálu Legends of Tomorrow budeme vídat jeho verzi z minulosti, která bude dost podobná, jakou jsme dnes viděli v epizodě The New Rogues.

Diskuze /3

Liss93

Když už se jednou změnil, tak proč by nemohl i nyní… Mick do něj to dobro klidně i vmlátí :D

26.10.2016 | 22:27:29
m.dak

Micka by znát měl, pokud se dobře pamatuju, tak někde v první řadě vzpomínali, že se znají už od školy.

#3 wally weed
27.10.2016 | 0:36:36
wally weed

#2 m.dak: přesně tak, ti se znají dlouho, spíš aby Mick nešel za Coldem

28.10.2016 | 16:51:24
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama