Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Co všechno víme o seriálu Legends of Tomorrow?

Co všechno víme o seriálu Legends of Tomorrow?

Tento nový seriál nás sice čeká ještě za dlouho, ale objevilo se již spoustu nových informací, které jsme pro vás shrnuli do jednoho článku.

25 0
18.6.2015

O seriálu:

Nový seriál Legends of Tomorrow bude mít premiéru na stanici CW a to na začátku roku 2016. Tento seriál se bude skládat z celkem 16 epizod, které budou odvysílány do léta 2016. S tímto počtem epizod je tedy jasné, že se Legends of Tomorrow budou časově překrývat s druhou polovinou čtvrté řady Arrow a druhou polovinou druhé řady The Flash.

Thumbnail Play icon

Hlavní postavy:

Hlavním tahákem na lidi je velké množství superhrdinů a superpadouchů, kteří se v tomto seriálu objeví. Hlavní role zde sehrají Atom, Martin Stein, White Canary, Hawkgirl, Captain Cold a Rip Hunter. K nim se dále přidají Heat Wave, Ronnie Raymond a minimálně v pilotní epizodě se objeví samotný ArrowFlashem. Tito všichni budou čelit Vandalu Savageovi, nesmrtelnému protivníkovi.

Zcela novou a neznámou postavou pro nás znalé fanoušky seriálů Arrow a The Flash je rozhodně Hawkgirl, která se jen mihla v poslední epizodě první řady seriálu The Flash. Její příběh by měl být odvyprávěn skrze celou první řadu Legends of Tomorrow, kde se dozvíme o jejím původu, hněvu, reinkarnaci, křídlech atd. Sama herečka Ciara Renée už byla měřena pro její pověstnou Hawkgirl helmu, které se tedy dočkáme už v první řadě.

Velkou záhadou je samotná White Canary. Její původ jako Sarah Lance, později jako Canary, známe, ale v seriálu Legends of Tomorrow ji budou brát z jiného pohledu. Sarah kvůli své smrti bude vzkříšena pomocí Lazarovy studny, nebude to však ta stejná Sarah, jak ji známe.

(Foto: CW)

Lazarovu studnu jsme v akci mohli vidět už při vzkříšení Thei. Ta však byla jen pouhých několik dnů mrtvá, zatímco Sarah bude již rok mrtvá, a to se na zmrtvýchvstání podepíše. A ptáte se jak? To se dozvíme až v samotném seriálu.

Hlavním padouchem bude Vandal Savage, který žije již tisíce let a který má v plánu změnit celý směr dějin. V této souvislosti se začalo mluvit o dalším padouchovi, konkrétně našem oblíbeném Deathstrokovi, s jehož přítomností však nepočítejte. Jeho představitel, Manu Bennett, sice aktuálně dotočil všechny scény nového seriálu The Shannara Chronicles, ale jeho návrat se zatím neplánuje.

Efekty

Jako poslední je potřeba probrat seriálové efekty. Ty by měly být pro seriál Legends of Tomorrow nejlepší, jaké kdy pro seriál na stanici CW byly. Původně měl mít seriál Legends of Tomorrow celých 23 epizod, tvůrci se však rozhodli zkrátit celou první řadu na 16 epizod, aby ušetřili peníze a investovali je do efektů, kterých prý bude hodně zapotřebí.

(Foto: CW)

Diskuze /10

NewPerson

Rip Hunter: I'm member of Time Masters…aha ještě, že není Time Lord.To už bych si myslel, že se snaží něco kopírovat:D

18.6.2015 | 18:59:35
tomsn40

To už můžou do té studny naházet všechny, co zemřeli… :D

18.6.2015 | 19:14:37
DAviss

No jsem zvědavý jak ji po roce v zemi vykopou..

18.6.2015 | 21:04:11
maxf1

Ronnie Raymond v seriálu nebude. Martin Stein prý bude fungovat sám a bude nám to vysvětleno v první epizodě Flashe.

#5 Xavik #9 ksanzi10 #10 ksanzi10
18.6.2015 | 21:31:08
Xavik

#4 maxf1: V té první epizodě LoT by se měl Ronnie objevit, dále už však ne. :)

admin
18.6.2015 | 21:39:43
maxf1

Aha, tak já jsem četl o tom, že bude jen v první epizodě Flashe…

18.6.2015 | 22:33:24
komja

Tak to vidím tak, že tam bude „hláškovat“ hlavně Snart :/ dám tomu šanci a doufám, že mě nezklamou :)

18.6.2015 | 22:49:53
Weract

Jestli pak se bude sestavovat nějaký proti tým ?

19.6.2015 | 13:08:32
ksanzi10

#4 maxf1: Ved Ronnie zomrel, a v ukážke tuším ani nie je. či?

4.12.2015 | 21:43:23
ksanzi10

#4 maxf1: Ved Ronnie zomrel, a v ukážke tuším ani nie je. či?

4.12.2015 | 21:43:23
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama