Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Edňáci hodnotí druhou řadu Legends of Tomorrow

Edňáci hodnotí druhou řadu Legends of Tomorrow

Druhá sezóna skončila a čekání na třetí bude opravdu dlouhé. Druhá řada představila celou řadu nových postav, zápletek, nových uskupení. Jak tuto řadu vnímají redaktoři Edny? Přečtěte si naše názory. V komentářích dejte vědět, co si o seriálu myslíte vy.

10 0
23.4.2017

@tom99

Druhou sezónu lze rozdělit na dvě naprosto odlišné poloviny. První půlka řady nám nabídla celou řadu epizodních dílů, ve kterých se prakticky nic nestalo, děj se nikam neposunul, seriál byl nemastný neslaný a bohužel ztratil spoustu fanoušků. Vše se ale zlomilo s druhou polovinou, kdy se na scéně konečně objevila Legie zkázy, Kopí osudu a především Eobard Thawne.

Seriál najednou dostal spád, pořádný příběh a hned to byla zcela jiná podívaná. Co se mi také líbí, že si seriál dokáže udělat srandu sám ze sebe (zvlášť v úvodní předmluvě Micka Roryho). Když už jsem zmínil Micka, jedná se o jednu z nejzábavnějších postav seriálu, která mi vždy dokáže vykouzlit úsměv na tváři. Bez Roryho si nedokážu Legendy představit.

Seriál má sice spoustu nelogičností, ale už svým pojetím tak trochu dává najevo, že se v této show nic nebere vážně. Má se zkrátka jednat o odpočinkový seriál, u kterého dokážete vypnout. A to Legendy splňují na jedničku. Škoda jen utahané první poloviny řady, druhá rozhodně stála za to. Tvůrci by mohli být odvážnější a trošku zredukovat (či obměnit tým), ale toho se asi nedočkáme. Druhá řada přesto stála za to a Legie zkázy mě bavila o dost víc než Vandal Savage.

Hodnocení: 70%

(Legendy vyrazily dvakrát do období první světové války. Foto: CW)

@Epinek

Druhá série Legend mě zpočátku dost nadchla a měl jsem pocit, že se to poveze na dost zajímavé vlně. Bohužel k blížící se polovině série jsem měl pocit, že tomu dochází tak nějak dech a „legendí“ část crossoveru tomu taky moc nepomohla. Ale koncem ledna se vrátily ty grády, které byly tak moc potřeba a ejhle! Ono to bylo fakt super a to hlavně s posledními čtyřmi díly série. Je fakt, že oproti minulé sérii se řešili kompletně jiné věci a ještě k tomu s malinko pozměněným týmem, ale i tak si troufám říct, že jsem se bavil víc než minulý rok. Snad finální scéna sedmnáctého dílu vážně slibuje skvělou podívanou i příští rok!

Hodnocení: 80%

@Brett

Druhá řada byla dle mého názoru nemastná, neslaná. Záporáci jsou mi nesympatičtí a samotný děj kolikrát ani nechápu. Tento seriál beru jako jakousi oddechovku.

Hodnocení: 40%

(Vydali jsme se i do prehistorického období. Foto: CW)

@Vojtislav

I přes ne moc dobrou první řadu jsem se kvůli cliffhangeru z finále na druhou sezónu těšil. Doufal jsem, že pořádně poznáme Justice Society of America, čehož jsme se bohužel nedočkali. JSA jako celek se objevila pouze v jedné epizodě ze začátku řady, dále už jsme se setkávali pouze s jednotlivými členy. Celá řada je ale prošpikovaná referencemi na jiná díla a to nikdy není na škodu. Velmi příjemně překvapil Black Flash, stejně jako Oliver Queen v pilotní epizodě.

Druhá sezóna Legend mě spíše potěšila a překvapila a bezpochyby byla lepší než ta první, už jen kvůli záporákům. Odkazů na populární díla bylo docela hodně, což se mi velmi líbilo. Nelogičností se stejně jako v první sérii objevilo několik (např. nacisté sedící u kulometů kteří seskočí, aby se nechali zmlátit partou superhrdinů) ale tento seriál beru spíš jako oddechovku u které můžu vypnout. Cestování v čase taky občas nedává smysl, ale nad tímto seriálem člověk nesmí moc přemýšlet.

Hodnocení: 75%

Diskuze /7

Romix01

Díky záporákům, resp. díky Eobardovi, byla druhá řada daleko zábavnější a lepší, než ta první. CW prostě druhé řady umí, ale pak už to od nich taková sláva není, tak jsem zvědavý. :)

23.4.2017 | 16:28:09
Kimberlly

Táto séria bola lepšia, nielen vďaka záporákom(teda ak nerátam Damiena, ktorého neznášam až na jednú scénu, kde sa smeje kvôli mini Waverider), ale aj vďaka odchodu zlých postáv a príchodu Nata. Aby sme mali radi tento seriál musíme sa naučiť ho brať s nadhľadom a neriešiť ich „pohľad“ na čas a časovú líniu. :)

23.4.2017 | 17:24:24
Lucifrid

Druhá řada mi sedla víc než ta první. Rory je skvělej a já doufám, že se bude v nastoleném směru pokračovat.

webmaster
23.4.2017 | 21:00:05
AvenjQ

40% oddechovka heh to sú nizke štandardy.

23.4.2017 | 21:44:00
anndy

slabý rozjezd kvůli kterému jsem se přestala po pár dílech dívat, přišlo mi to jako strašná slátanina, třeba tomu dám časem ještě šanci, první série mě sice celkem bavila, ale vůbec se mi po tomto seriálu nestýská :-D

24.4.2017 | 8:04:46
Lex Luthor

CW umí druhé řady Arrow Deadstroke, Flash Zoom, Supergirl Cadmus, bohužel po těch třetích už to moc slavné není doufám, že legendy budou vyjímka.

#7 league
24.4.2017 | 10:20:02
league

#6 Lex Luthor: Tak ale pátá série Arrow je lepší než čtvrtá a třetí.

27.4.2017 | 7:35:43
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama