Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Finále si nechalo otevřené dveře pro třetí řadu

Finále si nechalo otevřené dveře pro třetí řadu

Některé seriály ve finále řady zkrátka uzavřou příběh sezóny a nenabídnou nám pomrknutí po budoucích událostech. Seriál Legends of Tomorrow mezi ně ale nepatří a v závěru druhé řady jsme se dočkali cliffhangeru, který nám bude vrtat v hlavě celé léto. Kam se Legendy dostaly?

15 0
5.5.2017

Třetí sezóna Legends of Tomorrow je už dávno potvrzená, takže se nemusíme bát, že by cliffhanger na konci druhé řady nebyl odvyprávěn. Při výpravě na oblíbené místo Micka Roryho Arubu se zničehonic tým Legend ocitl v Los Angeles. Město ale bylo k nepoznání. Legendy totiž porušily jedno ze svých základních pravidel cestování časem.

Ve finálové epizodě druhé řady Aruba navštívily znovu bojiště první světové války. Setkali se tak se svými minulými já. Porušily jedno ze základních pravidel Ripa Huntera, a vytvořily tak jednu z největších anomálií. Je to celkem parodické, když se na začátku druhé řady Legendy staly jedinými ochránci časové linie. Následky této anomálie jsme mohli vidět v poslední scéně epizody. Prohlubování tohoto příběhu se dočkáme ve třetí sezóně.

(Vychlazené pivko Legendy v Arubě nečeká. Foto: CW)

Zatím se neví, kam přesně se Legendy dostaly. Možná se jedná o jakousi skládku všeho, co v posledních dvou sezónách zažily, do jakých historických událostí zasáhly. Sám producent seriálu Patrick Klemmer prohlásil, že příští sezóna bude úplně jiná: „Co vám mohu říct o další sezóně, je to, že už se nebudeme vydávat na známá historická místa a jen napravovat anomálie. Nechtěli jsme porušovat pravidla, která jsme si stanovili v druhé sezóně, zároveň ale nechceme, aby třetí sezóna byla stejná jako druhá. Proto se vydáme zcela jinou cestou.

Patrick Klemmer je nadšený, jakým směrem se bude vyvíjet třetí řada: „Věděli jsme, že jakmile porušíme jedno z našich nejzásadnějších pravidel cestování časem, bude to mít nevyhnutelné dopady na celý seriál. Předefinuje to charaktery našich hrdinů. Budeme mít zcela nově prostřený stůl pro novou sezónu. Po první řadě jsme sledovali, jak se Legendy vypořádají s tím, že už nejsou žádní Páni času, nyní je načase, abychom se vydali zase o kousek dál.“

Seriál Legends of Tomorrow se nejspíše vrátí na podzim roku 2017. Zatím se neví, kolik bude mít třetí řada epizod. Těšíte se?

Diskuze /4

Lex Luthor

Těším se a bojím se podobnou věc myslím říkali ve Flashovi a jeho třetí série je podle mě nejhorší, nejlepší asi byla druhá. CW umí holt druhé série doufám, že legendy budou vyjímka a třetí série bude fajn.

5.5.2017 | 17:41:46
006

Opravdu velmi obrovsky NESOUHLASÍM 1 série flashe byla nejlepší a pochybuji že ji nějaká jiná překoná. A za toto své tvrzení bych se s tebou klidně i pobyl.

5.5.2017 | 20:56:27
_Dragon_

mě se líbí všechny serie …3 se opravdu vytáhla ve 20-té epizodě :)

6.5.2017 | 15:51:50
antty

třetí má sice dobré aspekty – akčnost a napětí, záhady kolem Savitara – ale zároveň i mnoho logických nedostatků. Doufám, že příští sezona Legend se bude alespoň prvních šest dílů odehrávat na této „skládce“, víc to být asi nemůže, protože se z ní musí dostat a nemůžou pak hned vlítnout do crossoveru.

webmaster
11.5.2017 | 11:41:46
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama