Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Flashova epizoda odhalila, jakou zprávu Barry Legendám zanechal

Flashova epizoda odhalila, jakou zprávu Barry Legendám zanechal

Už skoro od začátku třetí řady nás pálí tajemná zpráva od rychlíka Barryho Allena z Central City, který zanechal kapitánu Ripu Hunterovi zprávu z budoucnosti. Konkrétně z roku 2054. Obsah zprávy nám byl dlouho utajovaný, nyní ale byl odhalen ve Flashově epizodě Invasion!

23 0
1.12.2016

Je to tak trošku podraz na fanoušky seriálu Legends of Tomorrow, kteří netrpělivě čekají na odhalení Barryho zprávy z roku 2054. Pokud totiž sledujete pouze seriál Legends of Tomorrow, byli jste ochuzeni o obsah zprávy. Fanoušci seriálu Flash se tak dozvěděli první v epizodě Invasion!, co chtěl Ripu Hunterovi Barry sdělit. Nicméně před premiérou dílu bylo oznámeno, že obsah zprávy právě bude odhalen v jedné crossoverové epizodě.

I když obsah zprávy je primárně záhadou seriálu Legends of Tomorrow, velice souvisí i se seriálem Flash. Tvůrci určitě budou myslet i na seriál Legend a zprávu uslyšíme ještě jednou, aby právě nebyli ochuzeni diváci, kteří sledují pouze dobrodružství Legend. Pokud mezi ně patříte a chcete vědět, co Barry Ripovi sdělil, tak ve zprávě bylo řečeno:

Válka přichází, kapitáne Huntere, a z nějakého důvodu budete povolán zpět do Central City. Takže musíte vědět, že zatímco vy a váš tým jste byli v časové zóně, udělal jsem rozhodnutí, které ovlivnilo časovou osu. Jak víte, kdykoliv změníte minulost, změny ovlivní přítomnost a i budoucnost. Když se vrátíte zpět, budete v nové časové ose, kde minulost a budoucnost všech byla ovlivněna, včetně té vaší. Když se vrátíte zpět, nevěřte nikomu a ničemu. Ani mně.

(Barry si teď láme hlavu s tím, co zapříčinil výletem do minulosti. Foto: CW)

Barry tedy Legendám sdělil, že si na něj musí dávat pozor a prakticky mu nemůžou věřit. A dává to smysl. Legendy celou první a druhou řadu cestují časem, aby napravovaly časové anomálie, které byly způsobeny časovými piráty. A Flash de facto tyto anomálie tvoří. Sám je jedním z časových pirátů.

Když se totiž Flash vydá do minulosti, svou rychlostí vyvolá otřesy celé Země, které pak mají za následek, že se změní minulost i někoho, na koho neměl Barry návštěvou v minulosti přímý vliv. Takto lze vysvětlit, proč se Johnu Diggleovi narodil syn místo dcery, proč zemřel Ciscův bratr a další změny, které můžeme v seriálu Flash pozorovat.

Flashova epizoda Invasion! se také více otřela o postavu Martina Steina. Ten je sice stále ženatý s Clarissou, ale nyní má dceru. A dokonce dospělou. Martin potkal své mladší já už celkem dvakrát a právě podruhé ho přesvědčil, ať o Clarissu více usiluje. To zřejmě mělo za následek, že nyní existuje Lily Stein, kterou hraje Christina Brucato. A tu určitě nevidíme naposledy.

Jak jste spokojení se zprávou, kterou Barry Legendám zanechal? Čekali jste něco jiného?

Diskuze /8

Baltik

Čekal jsem něco více konkrétnějšího :D

1.12.2016 | 16:09:12
Chomy/Ema

Ach já už viděla crossover u flashe , ale přečetla sem si tady ten článek jen pro zajímavost...­.............­.............­.............­..... Barry zase všechno pohnojil dokonce i v budoucnos­ti! :)

#3 medvih
1.12.2016 | 20:38:09
medvih

#2 Chomy/Ema: vie aj niečo iné ?

#4 mima33
1.12.2016 | 21:43:30
mima33

#3 medvih: Nevie :D ale ak by to bolo inak, už by to nebol Barry :)

2.12.2016 | 10:05:35
Drink Man

Ta Fotka je pouze iluze z 1. série. Asi jste si to nevšimli, ale má starý pozadí znaku za bleskem. Znak je červený a ne bílý. Takhle se za hlavu držel v 1. sérii 3. dílu.

#6 Scoop
2.12.2016 | 20:27:12
Scoop

#5 Drink Man: Bacha ať nenarazíš do hromosvodu :)

#7 tween3r
3.12.2016 | 12:14:12
tween3r

#6 Scoop: :D

3.12.2016 | 23:25:55
Muffkey

Ta zpráva mi alespoň dává naději, že se Rip vrátí zpátky, tak jak byl v 1. sérii :)

14.12.2016 | 18:01:14
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama