Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Jak dopadla Legie zkázy ve finále druhé řady?

Jak dopadla Legie zkázy ve finále druhé řady?

Legendy se ve finále druhé sezóny utkaly s kompletní sestavou Legie zkázy. V zúčtování nedopadla padoušská skupina příliš dobře a my si teď krátce rozebereme, jak skončil každý její člen. Byla u některého z nich ohrožená časová linie, jak ji známe z ostatních komiksových seriálů?

15 0
16.4.2017

Legie zkázy utrpěla ve finálové epizodě druhé řady Aruba ohromnou porážku. Dá se říci, že po smrti Eobarda Thawnea, o kterého se postaral Black Flash s pomocí Sary Lance, byla Legie bezmocná. Eobard byl tak vymazán z časové linie a zřejmě se s ním (na nějaký čas) nebudeme vídat. Jedná se v podstatě o jedinou oběť finále.

Malcolm Merlyn byl navrácen zpět do své přítomnosti, odkud ho Eobard naverboval. Konkrétně do roku 2016 a je tak znovu sám. Nepodařilo se mu změnit svůj osud, stále má useknutou paži, jeho dcera Thea Queen ho nechce vidět, Tommy je stále mrtvý. Uvidíme, zda budeme Merlynův příběh sledovat i v budoucnu a nehledě na to, ve kterém z komiksových seriálů stanice CW.

(Tuto skupinu už asi nikdy pohromadě neuvidíme. Foto: CW)

Damien Darhk byl vrácen do své přítomnosti, tedy konkrétně do roku 1987. Damienovi byla vymazána paměť pomocí nápadného přístroje, který tak trochu připomínal technologickou vychytávku z filmu Muži v černém. Damien byl tak navrácen na správnou cestu, takže v podstatě všechny události, které se staly ve čtvrté sezóně seriálu Arrow, zůstanou nedotčeny. Sara se konečně přenesla přes smrt Laurel a už nyní nemá touhu vykonat pomstu.

Nejdojemnějšího rozloučení jsme se dočkali s Leonardem Snartem, kterého Eobard naverboval v roce 2014. Tehdy byl ještě Captain Cold padouch a neměl žádnou touhu stát se hrdinou. Mick Rory mu sdělí, že díky Legendám se stane lepší osobou a získá přátele. Následně mu také vymaže paměť a nechá ho osamoceného.

Všichni členové Legie zkázy tak byli navráceny do svých kolejí, kde mají skutečně být. Časová linie tak zůstala nedotčená. Možná někteří skrytě doufali, že si u sebe Legendy ponechají Leonarda Snarta, převychovají ho a v další sezóně bude pevnou součástí týmu. Bohužel se tak nestalo a zatím nemáme žádné informace o tom, že by se Wentworth Miller měl objevit v příští sezóně.

Jak se vám líbilo zakončení s touto skupinou padouchů? Jste rádi, jak dopadl Eobard Thawne?

Diskuze /12

Lex Luthor

Škoda zajímalo by mě kdo je nahradí v další sérii po Savagovi a po Legii Zkázy bude těžké najít dalšího soupeře pro legendy ve třetí sérii

16.4.2017 | 17:57:06
František Lukeš

Já myslím,že soupeře pro třetí řadu máme…a bude to samotný čas,když si to taky podělali :-D

16.4.2017 | 19:48:07
scottt1

Pokial to bude taka komedia ako tato druha seria, tak mi je to jedno, kto bude zloduch.

16.4.2017 | 20:48:12
panakoja

Tenhle seriál beru jako takovou oddychovku, jen nech to není taková šaškárna jako první série, druhá byla v pohodě i když měla svoje mouchy ale dalo sa přes to prokousat.

16.4.2017 | 22:46:59
Spiker

Miller být musí, bez něj by to nešlo..

16.4.2017 | 22:50:31
Holldir

Tom99 ET vymazán nebyl. Pravděpodobně se jedná o chybu scéáristů, ale vymazán nebyl. Ve finálové epizodě tam přišel ET z budoucnosti přece a řekl, že on je ten z jiného času po zničení kopí takže v té dané chvíli tam byli dva Eobardi. A jak víme z první serie flashe Eobarda nevymazala z času ani pravda, že se nikdy nenarodil takže lze soudit, že Black Flash ho též nevymaže pouze si odnesl jednoho Eobarda, ale jak víme byli tam dva. Takže tam pořád Eobard je…pokud black flash nemá schopnost vymazat ho definitivně což o tom nevím

#7 AvenjQ
17.4.2017 | 0:08:08
AvenjQ

#6 Holldir: Tak pozor! On sa zachránil iba tým že bol stále v pohybe a vo Wanishing pointe, čo je mimo času. Nevieme ani ktorá verzia Eobarda to bola ale zrejme to bol Eobard ktorý nebol zabiť Barryho matku čo je samo o sebe blbosť a popiera to pravydlá cestovania v čase pretože ak sa nikdy nenarodil ako ju mohol zabiť atd. zrejme čas funguje inak pre speedsterov vdaka ich spojeniu zo Speedforce o ktorom vieme že čas neexistuje pretože vie o všetkom.

17.4.2017 | 0:55:04
Holldir

Spíš myslím, že zde scénáristi zavedli tu možnost, že budoucnost je daná a může jí změnit jen něco. Cestovatel časem z časové rovnice nezmizí když vícekrát cestoval. Eobard cestoval do mnoha chvil a přesto, že ho vymazali přesto se dále objevoval v dalších momentech budoucnosti ve kterých bylo jeho mladší já. Takže tím, že se Eddie zabil akorád odstranil Eobarda z daného momentu času. A ne jeho další pozůstatky v jiných časových obdobích. Koneckonců stále tím, že si jej pamatují z první serie značí, že tam byl i když se nenarodil a později ho potkali mladšího který nevěděl jak dopadl. A přesně taková verze Eobarda byla padouch druhé serie tohoto seriálu. Mladší já Eobarda ještě před jeho vymazáním se to dověděla a začla jednat jinak. Takže logicky se jeho mladší já které ještě nezískalo kopí osudu stále nachází v roce 1916 a hledá kopí osudu. Až dokončí svůj úkol který dělal zjistí, že něco není tak jak má být a zase může udělat to co vlastně předtím. Opět měnit časovou osu…pokud by Black flash neměl schopnost odstranit ho úplně ze všech časů zárověň…A pokud nemá tak je Eobard nevymazatelný

17.4.2017 | 1:56:38
Holldir

Buďto má Black flash tuto schopnost a vymazal ho definitivně…pokud by tomu tak bylo tak by black flash vymazal z času i Flashe. Poněvadž v původní časové ose pravému HW bouchl urychlovač částic někdy v roce 2024 a tehdy se zrodil Barry jako flash. Po příchodu Eobarda který se vydával za HW urychlil výbuch o dekádu. Kdyby tedy BF vymazal definitivně eobarda smazal by definitivně i celý dosavadní seriál. A to určitě nebude takže tedy Eobarda nevymazal a je tam stále

17.4.2017 | 2:01:50
HellTsuku

http://www.postavy.cz/time-trapper/ co takovejhle soupeř?

17.4.2017 | 8:37:13
Lex Luthor

ten by ušel

17.4.2017 | 20:20:17
Ostberg

nejsem rád jak dopadl Eobard, byla to pro mě nejhorší scéna z celého seriálu, vykřikl jsem při tom co ho zabíjel, moje nejoblíbenější postava, stále v koutu duše doufám, že Eobard z roku 1916 žije a ten co byl zabit byl jen ten z Doomworldu jak to ostatně sám říkal ve stanu že není jejich Eobard ale je z budoucnosti, myslím, že se objeví a pokud chtějí ve Flashovi někdy ted nebo v budoucnu více řešit rok 2024 tak se tam logicky Eobard musí objevit, třeba to bude verze toho co se objevil ve druhé řadě a neznal Flashovo jméno ale nyní už ho znát bude, doufám v to, nechme se překvapit, třeba to časové zemětřesení vyvolané legendami je přiměje zachránit Eobarda, protože jeho zásah do časové osy byl enormní ;)

18.4.2017 | 0:00:26
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama