Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Jak se dostal Black Flash ze svého vězení?

Jak se dostal Black Flash ze svého vězení?

Hunter Zolomon se na konci druhé série Flashe stal Black Flashem, se kterým jsme se setkali v jedné epizodě Legends of Tomorrow. Nyní se Black Flash znovu objevil v seriálu o šarlatovém rychlíkovi a nás zajímá, jak Black Flash unikl z vězení, které pro něj přichystal Eobard Thawne.

13 2
19.3.2017

V epizodě The Legion of Doom se podařilo Eobardovi, Damienovi a Malcolmovi uvěznit Black Flashe v bankovním sejfu, ale zničehonic jsme znetvořeného Huntera Zolomona spatřili v seriálu Flash v epizodě Into the Speed Force. Jak se Black Flash odtamtud dostal? A jednalo se vůbec o skutečného Black Flashe?

Teorie máme rovnou dvě. Rychlíci umí procházet pevnou hmotou, jak jsme několikrát viděli v případě Barryho Allena. Vězení tak mohlo Black Flashe na chvíli zdržet, ale po určitém čase ze zavřeného sejfu utekl. To by ovšem vyvolalo další otázku, proč znovu nešel po Eobardu Thawneovi, kterého chce dostat a prakticky vymazat z časové linie.

(Flash během souboje s Black Flashem. Foto: CW)

Ta druhá a mnohem reálnější teorie je ta, že jsme ve Speed Force vůbec neviděli Black Flashe a ani žádný jiný časový přízrak. Mohly to zkrátka být jen projekce Speed Force a pravý Black Flash je stále uvězněn v sejfu. V komentářích se nám můžete pochlubit s vaší teorií ohledně Black Flashe. Byl to skutečný Black Flash, či nikoliv?

Diskuze /13

Pimster

Podle mě to byla jen projekce jako všichni ostatní tam. BF se mohl dostat jednoduše ze sejfu tak že ten sejf někdo normální otevřel a po RF jde ale RF omezil používání rychlosti, protože když ji vůbec nepoužíval tak BF ani neviděl pomalu. Takže se RF prostě hůř hledá.

19.3.2017 | 16:17:22
Brut

Jak říká Pimster, tak to byla jen projekce. Pokud jde o skutečného Black Flashe, tak oni i v tom díle řekli, že ten sejf ho dlouho neudrží ne? Takže i reálný black flash je určitě venku ze sejfu a na stopě RF.

19.3.2017 | 16:42:33
Stardos

Black Flash se dostal z vězení. V aktuálním díle nemohl Eobard prohledat Waverider, protože mu začali bzučet hodinky

19.3.2017 | 16:45:17
Lex Luthor

V podstatě všichni kdo ve speed force mluvili s Barrym nebyli skuteční včetně Snarta, díky bohu za něj ten aspon oživil děj, navíc Reverse Flash sám říkal, že sejf Black Flashe dlouho neudrží a v předchozím díle ho zase varovali jeho hodinky, takže Black Flash je volný a zase po něm jde.

19.3.2017 | 17:17:39
nowas

nejen že speedster dokáže procházet pevnou hmotou.. ale umí i otevřít portál tím že běhá dokolečka :-D jinak mohl to být bez problému Black Flash.. pro speedforce totiž čas neexistuje.. může pronásledovat Eobarda a zároveň dávat po tlamě Barrymu :-D

19.3.2017 | 18:03:07
stasidlo

Myslím si, že to klidně mohla být projekce Speed Force, ale rozhodně se už Black Flash ze sejfu dostal. To jsme mohli zjistit na konci minulé epizody Moonshot, kde Eobardu začalo pípat upozornění na B.Flashe :)

19.3.2017 | 20:59:49
AvenjQ

Ja by som chcel vedieť od kadial má ten radar na svoju smrť :D

#9 KollbY
19.3.2017 | 22:38:25
league

Podle mě se Black flash objeví ve čtvrté sérii jako hlavní záporák a bude chtít vymazat Barryho Alena za časovou anomálii kterou způsobil zachráněním svoji matky.

20.3.2017 | 8:39:56
KollbY

#7 AvenjQ: vole :D je z budoucnosti :D

20.3.2017 | 9:43:07
matt44

preco sa riesi black flash z casti vo flashovi na stranke LoT ? asi autor nevidel epizody, lebo mam pocit, ze to nepochopil. vsetko co bolo v speed force bola projekcia. a ako sa dostal zo sejfu ? ved je to speedster a ked si nieco zachoval zo Zooma, tak urcite vie fazovat cez objekty.

#11 tom99
20.3.2017 | 12:20:59
tom99

#10 matt44: Black Flash se tu řeší, protože se objevil i v seriálu LoT.

webmaster
20.3.2017 | 15:49:56
Simir

Úplně ke konci antuálního dílu začnou Thawneovi pípat hodinky :)

#13 Simir
23.3.2017 | 19:56:45
Simir

#12 Simir: *Předchozího.

23.3.2017 | 19:57:09
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama