Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Střípky o první epizodě: Na co se můžeme těšit?

Střípky o první epizodě: Na co se můžeme těšit?

Legendy jsou aktuálně ztracené v čase, a proto se Nate Heywood vydává za lučištníkem Oliverem Queenem, aby mu pomohl nové ochránce času najít. Zároveň si někdo nový zahrává s časem. Kdo by onou záhadnou postavou mohl být?

16 0
3.10.2016

Premiéra druhé řady Legends of Tomorrow nás čeká až za dva týdny, ale nyní už prosakují první informace, na co se máme v epizodě těšit. Pokud někdo čekal, že se hned v úvodu setkáme se všemi členy Justice Society of America, jak tomu nasvědčovalo finále první řady, bude asi zklamán.

První epizoda je čistě zaměřená na tým Legend, které se vyrovnávají s událostmi, které se staly v minulé řadě. Asi nejhůře na tom je Mick Rory, na kterého dolehla tíha, že definitivně přišel o parťáka Leonarda Snarta (o kterého tak úplně nepřišel). Hned po Rorym je na tom nejhůře Sara Lance, která se vzpamatovává ze smrti své sestry Laurel, ale hned v úvodní epizodě bude mít šanci svou sestru pomstít.

Jediný člen z Justice Society of America, který nám bude pořádně představen, je Nate Heywood, který se vydá společně s Oliverem Queenem ztracené Legendy hledat. Na ostatní členy této skupiny si musíme počkat až do druhé epizody. A jak by mohla Sara reagovat na Justice Society of America? Caity Lotz se k tomu krátce vyjádřila:

Sara nikdy nemá v lásce lidi, kteří jsou až příliš perfektní a dokonale poslouchají všechny pravidla. Tak zatím trochu vypadá Justice Society of America. Na druhou stranu Sara byla členkou Ligy zabijáků, takže má zkušenosti s posloucháním rozkazů, které na druhou stranu byly pouze o tom: přiveď, unes, zabij. Uvidíme, jak s nimi bude vycházet.

Asi největší změnou oproti první řadě je přístup k zápletce s časem. Zatímco v první řadě byly právě Legendy ti, kteří porušovali pravidla a způsobovali časové anomálie, nyní časovou linii ochraňují a někdo jiný si zahrává s časem a způsobuje nové anomálie. Už v první epizodě máme dostat vodítko, kdo by onou záhadnou postavou mohl být.

Jelikož bylo ale už předem ohlášeno, že hlavními záporáky budou ve druhé řadě Damien Darhk, Malcolm Merlyn, Leonard Snart a Reverse-Flash, není příliš těžké si tipnout, kdo za hrátkami s časem bude. Poslední jmenovaný již v seriálu Flash způsobil spoustu časových problémů, navíc bude hrát důležitou roli v tomto seriálu i ve třetí řadě. Dostane se na svobodu a posléze se stane jedním z hlavních záporáků Legend?

Novou Vixen nyní bude hrát Maisie Richardson-Sellers a šikovný kreslíř Andy Poon, který měl již dříve zkušenosti s vytvářením concept artů pro seriály Legends of Tomorrow, Arrow a Flash, nyní vytvořil concept art pro novou Vixen. Zde můžete porovnat jeho kresbu z minulého roku, kdy Vixen vystoupila v seriálu Arrow. Tam jí ovšem hrála Megalyn Echikunwoke.

Zdroj: CW

Diskuze /5

CoRnDuCK

Nejsem tu jediný, který se těší na Vixen? Její oblek je cool a myslím, že by mohla dosáhnout žebříčku nejoblíbenějších postav :D

3.10.2016 | 16:41:48
Valantorelof

Jen by jí měli zkrátit vlasy.

3.10.2016 | 16:56:35
Blahar

Ani Rex Tyler tam nebude, když byl i v poslední epizodě?

3.10.2016 | 22:11:43
Scoop

Ray s dinosaurama :D, jen týden :3

7.10.2016 | 17:23:40
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama