Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Synopse k první epizodě odhaluje zápletku

Synopse k první epizodě odhaluje zápletku

Hned v úvodu druhé řady nás čeká zběsilá jízda a setkáme se s Oliverem Queenem, který pomůže Natu Heywoodovi vypátrat Legendy. Sara bude prahnout po pomstě a vydá se hledat Damiena Darhka, který zabil v seriálu Arrow její sestru Laurel.

20 0
27.9.2016

Legends of Tomorrow zavítají na obrazovky již 14. října a hned v úvodní epizodě se setkáme se starými známými. Stejně jako minulý rok zavítá do první epizody Oliver Queen. Na nějaký čas se mihne i Damien Darhk, který bude jedním ze čtyř hlavních padouchů celé řady. Dále se můžeme těšit na doktora Nate Heywooda.

Čeká nás i Albert Einstein. O kom se oficální synopse vůbec nezmiňuje, je samotný Rex Tyler, který by údajně měl být také s posádkou Legend. Do samého velitelství Justice Society of America zavítáme pravděpodobně až ve druhé epizodě. Na Stargirl a jiné hrdiny, kteří byli ohlášeni předem, si musíme ještě chvíli počkat. Mimochodem bylo potvzeno, že Obsidian je synem Green Lanterna Alana Scotta!

2×01 – Out of Time

Datum premiéry: 14. 10. 2016

Poté, co byl poražen nesmrtelný tyran Vandal Savage a zkorumpovaní páni času, se objevuje na světě nová hrozba. Doktor Nate Heywood, okouzlující historik, se vydává hledat Olivera Queena, aby mu pomohl najít zmizelé Legendy. Jakmile se všichni sejdou, Legendy se vydají na svou obvyklou misi ochránit časovou linii, aby nedošlo díky malým zásahům do historie ke katastrofickým následkům. Jejich první mise bude v roce 1942, kde musí ochránit vědce Alberta Einsteina, aby nebyl unesen nacisty, kteří se pokusí zničit New York atomovou bombou. Mezitím si Ray všimne, že Sara se v tomto časovém období vydává na svou vlastní misi – chce čelit své nemesis Damienu Darhkovi.

Zdroj: CW

Diskuze /5

Chomy/Ema

No hurá Oliver se mihne........­.......... Sara chce zabít Darhka nezmění tím časovou linii??? :)

27.9.2016 | 18:22:00
Bitter

Nezmeni, pretoze ho nezabije. A aj tak sa to uz stalo, takze minulost zmenena nebude.

27.9.2016 | 18:50:44
scottt1

Ako mu pomoze Oliver najst tie legendy?

#4 tom99
28.9.2016 | 18:20:38
tom99

#3 scottt1: To nevím. Spíš je to jen záminka, jak do seriálu propašovat Olivera Queena :D

webmaster
29.9.2016 | 23:59:47
Scoop

http://prntscr.com/cobky9 To vypadá na dobrou maškarní show :D. Doufám, že její kostým bude jedinej nedostatek

30.9.2016 | 22:41:38
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama