Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Třetí řada představí nového hrdinu, který nepochází z komiksů

Třetí řada představí nového hrdinu, který nepochází z komiksů

Hrdinů není nikdy dost a v týmu Legend je vždy místo pro nového člena týmu. Něčeho podobného bychom se měli dočkat i ve třetí sezóně, kdy nám bude představena zcela nová postava, která nemá předlohu z komiksů. Přesto nám v určitých aspektech bude její charakter někoho připomínat.

13 4
20.5.2017

Jelikož má seriál Legends of Tomorrow pauzu a celkově nás čeká okurková seriálová sezóna, novinek ohledně seriálu nyní moc nebude. Přesto se objevila jedna vcelku zajímavá zpráva. Ve třetí sezóně se setkáme s novým hrdinou, který by se mohl připojit na nějaký čas k týmu. Údajně se ovšem nejedná o žádnou známou postavu z komiksů, ale o charakter vytvořený speciálně pro seriál.

(Nový hrdina se přidá k týmu Legend. Foto: CW)

Jeho jméno nám ale přeci bude připomínat někoho z komiksů. Co si pod tím představit? Když to hodně zjednodušíme, tak seriál může představit miliardáře v polonetopýří zbroji, který se bude jmenovat Bruce Ward. To ale trochu přeháníme. Když si tvůrci dokázali v páté řadě seriálu Arrow vymyslet hlavního záporáka, který nemá položené základy v komiksech, určitě to půjde i v Legendách.

Právě vytváření nových postav je jednou z největších zálib tvůrců. Nemusí se svazovat poměrně jasně danou komiksovou předlohou a navíc se vyhnou automatickému srovnávání fanoušků, kteří porovnávají seriálového hrdinu s tím, kterého znají ze stránek sešitů. Více informací bychom se měli dozvědět na Comic-Conu v San Diegu.

Jaký typ hrdiny byste v seriálu uvítali? A kým byste ho nahradili? Kdo konkrétně vám leze nejvíce na nervy?

Diskuze /14

Stardos

Já zase četl, že ta postava nebyla vytvořena originálně pro komiks, ale tak vše je možné :D Já bych rád něco na styl Colda :)

#2 azoxid
20.5.2017 | 20:01:56
azoxid

#1 Stardos: Takže.....Sergeant Winter ?

#5 Stardos
20.5.2017 | 20:30:12
Lex Luthor

mohli by dát vesmírného plenitele, zdá se, že příjmení Ward je ted populární, mohli by dát postavu Star Lord.

20.5.2017 | 21:08:36
WolverineCzE

ConstantineStroke nebo Bruce Deadshot

20.5.2017 | 21:24:13
Stardos

#2 azoxid: Jako myslel jsem charakterem :D Jinak by se mi líbilo někdo, kdo využívá k boji techniku či kouzla :)

#6 Stardos
20.5.2017 | 21:34:04
Stardos

#5 Stardos: *líbil

20.5.2017 | 21:34:35
S0nyCzech

Já bych rád viděl Snartovu sestru. :D

#8 Stardos
20.5.2017 | 21:55:45
Stardos

#7 S0nyCzech: Já si myslím, že bude ve čtvrté sérii Flashe. Když nemá být záporák rychlík, tak by mohli být Rogues

20.5.2017 | 22:04:51
czjohns

Já jsem pro :D

20.5.2017 | 22:14:13
Lex Luthor

Mohl by to být nějaký antihrdina nebo zločinec ti jsou ted nejvíce populární. Co třeba nějaký čaroděj, který dokáže manipulovat s časem, podobně jako Dr. Strange

#11 CoRnDuCK
20.5.2017 | 23:04:23
CoRnDuCK

#10 Lex Luthor: Nebo Chronos? Ten v komiksech je úhlavním nepřítelem Atoma.

#12 antty
21.5.2017 | 16:54:07
antty

#11 CoRnDuCK: to nebude, i kdyby se jednalo o jiného Chronose, tak jeden už v Legendách byl (Mick), takže dalšího dávat nebudou.

#14 traffic paladin
webmaster
23.5.2017 | 14:50:51
league

Tak to je lež jak věž že vás to baví takhle lhát. Prometheus má podložené základy. Prometheus je v komiksu batman a je tam s batmanem ještě green arrow. A jdou společně proti Prometheovi. Prometheus je dálší zkopírovaná postava z Batmana jako Ras ar Ghul Tália a Nyssa a deadstroke a Damien Dark. Jinak malcom merlyn je jediná postava která je z Arrow. A ještě Harley Queen je v Argusu. Měl by tam být zavřený i killer crock a ten ohnivý jak ho arrow zatkl ve třetí sérii. Ty by měli být všichni v Argusu.

#14 traffic paladin
23.5.2017 | 18:46:21
traffic paladin

#13 league:
#12 antty: určite ženu, třeba mobilwumen – uměla by úplne vyřadít telekomunikace – přetížit, vyřadit, vymazat, či udělat komunikaci lživou

6.6.2017 | 14:54:41
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama