Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

V crossoveru se dozvíme, jakou zprávu Barry Legendám zanechal

V crossoveru se dozvíme, jakou zprávu Barry Legendám zanechal

Největší záhada druhé řady seriálu Legends of Tomorrow je bezesporu záhadná zpráva, kterou zanechal rychlík Barry Allen z budoucnosti kapitánu Ripu Hunterovi. Už pár epizod nás seriál napíná, co by ve zprávě mohlo být. Dle posledních informací se odhalení dočkáme už v crossoveru.

21 0
23.11.2016

V epizodě Shogun náhodně narazil Jefferson Jackson a Martin Stein na zprávu z budoucnosti z roku 2056, kterou Barry Allen zanechal kapitánovi Ripu Hunterovi. Ten o zprávě neměl říci zbytku týmu, ale slídivý Jefferson našel Ripovu skrytou místnost. Jefferson a Stein slyšeli zprávu celou, ale my stále nevíme, co v dané zprávě bylo.

(Jaké tajemství Barry odhalil? Foto: CW)

V samostatném článku jsme se poměrně dopodrobna věnovali tomu, co by mohl Barry chtít Legendám sdělit. Mohli jste dokonce hlasovat i v anketě. Na prvním místě skončilo, že zpráva by se mohla věnovat informaci ohledně Reverse-Flashe, který se nyní často objevuje v seriálu. Nyní trochu více odhalil představitel Martina Steina Victor Garber, který se podělil o následující:

Je to velká záhada celého seriálu. Kdybych vám k tomu řekl více, jednalo by se o spoiler, ale v podstatě zpráva odkrývá celé tajemství ohledně cestování časem. Se zjištěním přichází právě budoucí Barry, který na tuto záhadu přišel až v budoucnosti, a poté se o ni podělil hned s Ripem. Co bylo ve zprávě, se dozvíme v crossoveru.

V anketě se na druhém místě umístila odpověď, že Barry chtěl Ripa varovat před mimozemšťany Dominators, kteří nás v crossoveru čekají. Jelikož ale už o této hrozbě věděl celý tým na konci minulé epizodě Outlaw Country, tuto možnost zcela můžeme vyloučit. Barry tedy musel přijít na zcela něco zásadního, co možná změní nejen seriál Legends of Tomorrow, ale i Flash.

Může zpráva nějakým způsobem souviset s flashpoint paradoxem? Co si myslíte, že ve zprávě bylo ohledně cestování časem? Nové pravidlo, paradox či zcela něco nového?

Diskuze /10

totti

Ako je to s Ripom? Podľa IMDB by sa mal vrátiť do seriálu. Bolo o tom niečo povedané?

23.11.2016 | 19:09:05
Paťa XD

Já mám na tu zprávu a i na Reverse-Flashe svůj vlastní názor, který jsem zde ještě nikde neviděl. Nejedná se o spoiler, ale pokud bych měl pravdu, tak bych nerad někomu zkazil překvapení. Podle mě je v LoT Reverse- Flash z doby před Flashem 1. sérií. Myslím si to protože v seriálu Flash v 1. sérii měl Reverse-Flash na pomoc umělou inteligenci Gidien a v LoT patří do vybavení lodi. Tudíž v té zprávě bude, že nesmí zabít Reverse-Flashe, protože by změnily historii. Tudíž to skončí tak, že Reverse-Flash nějak ukradne Gidien a uteče do New Yorku za Barrym ho pozdravit a zabít jeho matku.

#3 Philnexes #6 Billy the Kid
23.11.2016 | 20:44:52
Philnexes

#2 Paťa XD: To dává smysl člověče!

23.11.2016 | 22:16:20
Machy310

Ale gideon vytvořil Barry Allen :)

23.11.2016 | 22:44:22
Billy the Kid

je mi jedno o co se jedná. duležite pro mě je že je to až za 40 let, to už je barry asi v duchodu, a zbytek mrtvý :)

24.11.2016 | 15:12:23
Billy the Kid

#2 Paťa XD: no to se mi nějak nezdá, ja si zase myslím že je to reverse flash až po flashpointu, ale uvidíme :)

#7 Ridos #8 Paťa XD
24.11.2016 | 15:16:20
Ridos

#6 Billy the Kid: taky si myslím, že Reverse-Flashův výskýt v Legendách má něco společnýho s flashpointem

24.11.2016 | 20:28:54
Paťa XD

#6 Billy the Kid: Ale proč by nakonci 1. dílu ve Flashovy říkal „Brzy se uvidime Flashi“ a potom se snažil odpálit New York a zaručit, že se Flash nikdy nenarodí ???

24.11.2016 | 22:14:39
Holldir

Jako nic ve zlém, ale podle mě by v seriálu flash a arrow neměla bát aktivita legend nijak vidět. Koneckonců skákají v čase. Takže oni znají jednu časovou osu a protože jsou vlastně mimo čas mohou vidět změny a pamatovat si je. jakmile se něco změní napraví to nebo zpackají nějakým způsobem. Každopádně změny které oni udělají o těch nikdo další nemůže vědět. Všecko co se stalo a stane oni vědí. Barry by jim nevolal, že emzáci ovládli planetu navíc je to naprostý nesmysl poněvadž v budoucnosti měl vládnout Savage a o emzácích nikde ani slovo. Takže emzáků se ta zpráva určitě netýkala

Napadá mě jediný důvod proč kontaktovat legendy (vždyť oni vědí o každé anomálii tak je to jako by jste jim říkali to co už vědí) je to, že někdo změní chod budoucnosti takovým způsobem, že to ani flash a ani legendy nebudou schopni vrátit zpět nebo, že to legendy nebudou schopni ani detekovat či s tím něco udělat

Někdo něco změnil, posral, všiml si toho Barry, ale nevěděl co kdy a jak. Mohl kontaktovat Ripa aby to zkusili napravit a aby na to byli připraveni. A sám Rip s gideon to nemohli vidět proto jim to řekl Barry

#10 SikyCZ
25.11.2016 | 17:50:13
SikyCZ

#9 Holldir: Tak jeden ten pán času přeci řekl Ripovi že pokud nebude Vandal savage vládnout tak neporazí nějaké mimozemštany co v budoucnosti zautočí, ale už si to přesně nepamatuju

25.11.2016 | 22:20:38
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama