Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

V pozměněné realitě je prezidentem Donald Trump

V pozměněné realitě je prezidentem Donald Trump

V epizodě Doomworld jsme se s Legendami vydali na pozměněnou Zemi-1, která nebyla vůbec taková, jak ji známe. Kromě spousty odlišností jsme si mohli všimnout, že prezidentem Spojených Států je Donald Trump, současný prezident, který v epizodě spolupracoval s padouchem Eobardem Thawnem.

13 0
3.4.2017

Výskyt prezidentů je v komiksových seriálech stanice CW čím dál častější. Letos jsme se v seriálu Arrow setkali s bezejmenným prezidentem, kterého hrál Jerry Wasserman. Ten byl ale zabit mimozemskou rasou Dominators. Na jeho místo nastoupila prezidentka Susan Brayden (ztvárněná Lucii Walters). Pochopitelně se bavíme o Zemi-1.

(Zatím nejvíce prezidentského prostoru dostala v komiksových seriálech stanice CW Olivia. Foto: CW)

Na Zemi-38, která je domovem Supergirl, je prezidentkou Olivia Marsdin, kterou hraje bývalá Wonder Woman Lynda Carter. Tvůrci seriálu původně zvažovali, že by se Olivia mohla stát prezidentkou i na Zemi-1, ale nakonec od plánů upustili. Možná s tím bude mít něco společného odhalení původu prezidentky Marsdinové, ale tato diskuze spíše patří na web Supergirl.

Nyní zpět k Legendám. V epizodě Doomworld mluví rychlík Eobard Thawne s prezidentem Spojených Států a jedná se o Donalda Trumpa, současného prezidenta USA. Eobard sice Donalda neoslovil, ale řekl, ať od něj pozdravuje Mel. Mel je zdrobnělina jména první dámy Melanie Trump. Seriál Legends of Tomorrow často odkazuje na slavné a historické osobnosti, takže není žádným překvapením, že byl v epizodě odkaz i na Donalda Trumpa.

Diskuze /13

Lex Luthor

Páni to mi uniklo díky

3.4.2017 | 20:10:13
awacs

Jak by si to také mohli nechat ujít, vždyť to byla přece ďábelská realita a když spousta herců pořád nedokáže překousnout, že vyhrál. Nelíbí se mi, že tahají politiku do seriálů, kde podle mého názoru být nemá. Na to mají soukromé profily a nemusí kazit takovými to odkazy seriály.

#3 dovahkiin
3.4.2017 | 20:34:18
dovahkiin

#2 awacs: To nemusí s politikou vůbec souviset, jen to má vyvolat zdání že jakákoliv realita může být okolo nás

#4 awacs
3.4.2017 | 20:47:44
awacs

#3 dovahkiin: Doufám, že tomu tak je, ale moc tomu nevěřím. Zvláště poté, jak se někteří herci projevovali na sociálních sítích. Ale to je fuk, nebudu sem víc tahat politiku :)

3.4.2017 | 21:07:11
vlad123

prosimte, odkazy a politika je vsude. tady se jeste nezral krocan a nezaletelo na superbowl…

#9 Baltik
3.4.2017 | 21:17:21
Lex Luthor

uvidíme co z toho nakonec bude jestli ten nevinný telefonát jen zametou pod koberec, nebo se to dál rozvine, uvidíme, jak skončí druhá série.

3.4.2017 | 22:00:59
904a2878

Ne, vy tomu vůbec nerozumíte. Prezidentem je nějaký nejmenovaný gay, který žije v registrovaném partnerství s Melem Gibsonem. :-P

Na druhou stranu mi politikaření v seriálech začíná vadit a narážky prokazují medvědí službu.

3.4.2017 | 22:54:55
tom99

Původně jsem chtěl článek trošku rozvést, ale bál jsem se, že bych do něj tahal politické myšlenky, tak jsem od toho radši upustil. Bohužel mi také přijde, že výběr Trumpa jako prezidenta do komiksového seriálu je tak trochu záměrný. Celá epizoda je o padouších a Trump zde v ní spolupracuje s Thawnem, známým padouchem. Trochu mám obavy, že tvůrci chtěli do epizody promítnout svůj názor na politiku, ale nechtěl jsem to radši psát přímo do článku.

webmaster
4.4.2017 | 0:37:58
Baltik

#5 vlad123: U nás se norak normalně jí.

4.4.2017 | 6:48:34
KaraSnowAllen

Viděla jsem jeden díl Poweless a tam byly narážky na něj skoro pořád, takže mě to ani tady nepřekvapuje. Co si zvolili, to mají, nemusejí s tím furt v otravovat v seriálech, stejně tím nic nezmění.

4.4.2017 | 15:02:40
Kafka Tamura

Zase někteří objevili ameriku a jsou chytří jak rádio. :) Real prezidenti vystupují ve filmech věčnost, tak netřeba z toho zase dělat nějaké haló.

4.4.2017 | 15:45:13
Kalam

víc SJW levicové propagandy placené Sorosem… no hlavně že ta zločinecká obluda Killary nevyhrála…

4.4.2017 | 22:39:26
Lex Luthor

měli tam dát prezidenta Kirkmana

5.4.2017 | 10:14:38
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama