Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Ve finále řady se objeví J. R. R. Tolkien, Snart a Laurel

Ve finále řady se objeví J. R. R. Tolkien, Snart a Laurel

Pět epizod zbývá do finále druhé řady a už brzy se začne poslední epizoda natáčet. Nyní bylo odhaleno, že v závěrečném dění druhé sezóny se můžeme těšit na další známou historickou osobnost a i postavy, které se v seriálu dlouho neobjevily. Jaké bude jejich zapojení do děje v samotném finále?

21 0
26.2.2017

Letos jsme v seriálu Legends of Tomorrow poznali spoustu skutečných historických osobností. Tvůrci to vzali od Alberta Einsteina, přes krále Artuše, až po George Lucase. Ve finále řady s názvem Aruba se setkáme s J. R. R. Tolkienem, spisovatelem Pána Prstenů a Hobbita. Tolkiena bude hrát herec Jack Turner, kterého můžete znát například z filmu The 10 Year Plan.

Do finále se konečně vrátí i Leonard Snart, kterého jsme si zatím ve druhé řadě moc neužili. V poslední epizodě druhé sezóny půjde o Kopí osudu a zřejmě o možnost přepsat realitu. Damien Darhk, Malcolm Merlyn a Eobard Thawne se všichni v epizodě objeví, aby změnili své nešťastné osudy, které je jinak čekají či čekaly.

Kdo na sebe upoutává pozornost, je především Laurel Lance, která se objeví ve finále. Existuje tak skutečně šance, že Saře se podaří pomocí Kopí osudu přepsat realitu a zachránit svou sestru před smrtí? Zvrátí svůj osud i Leonard Snart a přidá se k týmu ve třetí sezóně jako hlavní aktér? A co tým Legie zkázky, čeká nás jejich zánik, nebo i oni všichni změní svůj osud? Na to si musíme počkat do finále. Do komentářů nám napište, jak si myslíte, že finále podle vás dopadne.

Zdroj: CW

Diskuze /13

Lex Luthor

Mohli by přepsat realitu, aby se tak mohlo změnit dění ve Flashovi, vrátit ho na starou kolej jako když byl v první sérii, Arrow zatím jde. Legendy by pak po přepsání reality měli pozměněnou pamět a nepamatovali by si to, Thawn, Dark a Merlyn by se pak v plné síle mohli vrátit do Arrow a Flash kde by pak mohli zatápět svým původním sokům.

#2 Lynth
26.2.2017 | 18:15:00
Lynth

#1 Lex Luthor: Darkha už ne prosím, je tak hrozně nesympatický …

#9 antty
26.2.2017 | 18:44:37
hmyzovrah

doufam ze legie zkazy udela svemu jmenu cest a tu bandu samponu zcela vymazou, pak serial pod novym jmenem Legie Zkazy, bude jen nicit, masakrovat a zotrocovat obyvatelstvo teto nanicovate planety jmenem zeme!

26.2.2017 | 18:46:57
Miss_Electra

Či je Laurel mŕtva alebo nie mi je zatiaľ jedno, v Arrow na tom nie som aktuálne, takže na obrazovku ešte kričať nebudem. No bolo by zaujímavé, ak by niekto z Legends použil Kopí, Legion .. No neviem, napadá mi klasická hádka o to, kto ako prvý Kopí použije, a potom by to zachránili Legends :D A už iba Happy End :D

26.2.2017 | 18:53:22
Stardos

Malcolm to Kopí použít musí, Tommy aka Prometheus musí být udělaný přes Kopí

26.2.2017 | 19:01:36
WolverineCzE

Podle mně je promeheus ta Susan když je podezřela a navíc ví o Oliverovi že byl v Rusku a že je Green Arrow.

27.2.2017 | 7:28:54
scottt1

Susan to urcite neni.

27.2.2017 | 10:40:05
Kaschi_CZE

sem jediny koho zaujal nazev epizody?

27.2.2017 | 21:43:56
antty

#2 Lynth: v legendách mi nevadí, v Arrowovi se ale choval divně. A vůbec se mi ten koncept HIVE + magie nelíbil – když chtěli ve čtvrté řadě Arrowa magii, tak měli přidat další postavu, takhle to tam nedávalo smysl. Z LoD mi teď naopak celkem vadí Malcolm.

webmaster
28.2.2017 | 12:24:28
antty

jinak logicky – je jedno co se ve finále stane s Malcolmem (sebrali ho z přítomnosti) a reverse flashem (je to speedster, takže nevím, jak autoři řeší časové paradoxy kolem něho), ale Damien se musí vrátit do své minulosti a pokud možno všechno zapomenout, jinak by se čtvrtá řada Arrowa nestala.

webmaster
28.2.2017 | 12:40:51
Ostberg

mám potvrzeno, že Merlyn a Darhk se objeví už pouze v příští epizodě, asi prohrají a jediný kdo unikne bude Eobard Thawne

1.3.2017 | 21:31:41
88

tak snad se z toho nevyklube stejná blbost jako s Georgem Lucasem…

2.3.2017 | 9:32:09
HOUND

SPOLIER ALERT! Prometheus je jak už trailer na dalsí díl arrow ukatuje Adrian Chase takže tommy-malcolm teorie ne e..

2.3.2017 | 9:58:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama