Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Z jaké doby přišel Malcolm, Damien, Leonard a Eobard?

Z jaké doby přišel Malcolm, Damien, Leonard a Eobard?

V epizodě The Chicago Way jsme poprvé mohli vidět pohromadě Malcolma Merlyna, Leonarda Snarta, Eobarda Thawnea a Damiena Darhka. Zajímavé na této skupině je, že ačkoliv spolu všechny postavy navzájem spolupracují, pochází z jiného časového období. Odkud tedy přišli?

18 0
13.12.2016

Malcolm Merlyn se objevil v seriálu Legends of Tomorrow vůbec poprvé a všichni jsme byli zvědaví, zda nám seriál představí Merlyna z doby před začátkem seriálu Arrow, z průběhu tohoto seriálu či Malcolma ze současnosti z roku 2016. Odpověď jsme dostali hned v epizodě The Chicago Way. Malcolm Merlyn, který aktuálně zatápí Legendám, je Merlyn ze současnosti.

Možná proto ho nyní nevidíme v seriálu Arrow, protože si pro něj přišel Eobard Thawne, který ho přesvědčil o misi, na kterou se musí společně vydat. I kdyby Malcolm Saře nepřímo potvrdil, odkud je, mohli jste si všimnout, že na jedné ruce měl Merlyn rukavici, kde schovává svůj umělý implantát. O svou pravou ruku přišel ve čtvrté řadě seriálu Arrow v epizodě Sins of the Father.

(Sestava padouchů ze všech možných seriálů. Foto: CW)

Damien Darhk se v seriálu objevuje už delší dobu. Jeho výhoda je ta, že je nesmrtelný, a prakticky se s ním můžeme potkat v jakémkoliv časovém období. Damiena jsme letos potkali během druhé světové války, kdy ho Eobard přesvědčil, ať se k němu přidá. Následně jsme na Damiena narazili o pár let později, kdy dělal poradce prezidenta Reagana. Stále se jednalo o Damiena ze své doby, který necestoval časem.

V Epizodě The Chicago Way jsme ale narazili na Darhka z roku 1927. I když bychom i zde mohli potkat Damiena z této doby, tento Damien by nikdy nevěděl o Legendách, tudíž je jasné, že Darhk, kterého jsme v epizodě viděli, cestoval zpět časem. Zdá se ale, že současný Damien je pouze nesmrtelný a zatím nemá přístup ke svému magickému totemu, který mu dodával nadpřirozené schopnosti ve čtvrté řadě Arrowa.

Poslední záhadou je, odkud přišel Leonard Snart. Celá epizoda si s námi hrála a prakticky jsme nevěděli, zda je Leonard pouze halucinací Micka Roryho, nebo se Snart skutečně na lodi Waverider nachází. Jedna z posledních scén epizody napověděla, že se zřejmě jednalo o halucinaci. V příští epizodě s názvem The Legion of Doom bychom se ale už měli setkat se skutečným Leonardem.

Ještě si můžeme pokládat otázku, z jaké doby přišel Eobard Thawne. Jedná se o jeho verzi, kterou pustil na svobodu Barry Allen na začátku třetí řady, nebo se jedná o Eobarda z jiného časového období?

Diskuze /15

CoRnDuCK

Podle mě určitě ta verze Eobarda jak ho pustil Barry.

13.12.2016 | 16:32:30
Lex Luthor

Ano Reverse Flash je ze začátku třetí série Flashe kdy ho Barry pustil, Barry tím podstatě resetoval i jeho smrt v závěru první série Flashe kdy byl Reverse Flash poražen a vymazán z historie, Reverse Flash ted má schopnost volně cestovat časem tu dříve neměl posledně uvízl když zabil Barryho matku, ted mění historii a dává dohromady Legion of Doom, v legendách se mi líbí obstojně nahradil savage.

#4 Paťa XD
13.12.2016 | 16:58:10
Liss93

Barry prostě jednoduše podělal co mohl :-D

13.12.2016 | 17:28:57
Paťa XD

#2 Lex Luthor: Ale mě tam pořád nesedí to, jak Reverse-Flash a 1. sérii Flashe měl u sebe Gideon. Kde (spíš kdy) by ji získal, když ne teď ???

#5 Lex Luthor #11 Big_Boss
13.12.2016 | 18:11:27
Lex Luthor

#4 Paťa XD: Možná ji opravdu ukradne z lodi Waiwerider, kdoví co se bude dít dál, každopádně myslím, že ted už by to nemělo být epizodní a legendy budou v dalším roce čelit legion of doom ve více epizodách.

13.12.2016 | 18:21:05
apollo86

o reverse flashovy by se tu dalo ted povídat hodiny ono pro mě ted celý seriál jedna velká slátanina, protože když barry pustil eobarda, aby mohl zabít jeho matku musel automaticky přijít o rychlost, uvíznout v jeho době, zabít wellse a pustit se do plánu který vyústil k výbuchu urychlovače, trénování barryho a jeho smrti v závěru první série, ale to neudělal jak je vidět, kdo dal tedy barrymu jeho schopnost? neměl by se resetovat úplně celý seriál nebo spíše posunout do budoucnosti kde měl barry získat své schopnosti původně při výbuchu urychlovače částic, který by skutečný wells dostavil až o dekádu později? :D

#7 nowas
13.12.2016 | 19:02:12
nowas

#6 apollo86: v komiksech čerpá Eobard rychlost z „negative“ speed force.. a ta mu umožňuje cestovat jak se mu chce a nebýt ovlivněn časovými změnami.. dělá to z něj „živý paradox“ takže.. je nějak možné že se rozdělil na dva.. jeden co se změní na Wellse a tenhle :-D

#8 apollo86
13.12.2016 | 20:43:03
apollo86

#7 nowas: děkuji za vysvětlení které v seriálu není zatím ukázáno, komiksy jsem bohužel nečetl aspon jsem se dnes dozvěděl něco nového :D

13.12.2016 | 20:50:07
harleyka

Uf, takže Legendy jsou takové odpadiště hrdinů z Arrow a Flashe? Při koukání na první sérii jsem toho musela nechat, nebavilo mě to, ale po crossoveru mě to zas zaujalo, nicméně mě fascinuje, že nepřijdou s něčím novým a jen si hrajou s už odpadlýma postavama…

#10 Argenium
13.12.2016 | 21:03:25
Argenium

#9 harleyka: Nate, Amaya (vlastně celý JSA), to ti nestačí ? :D + v Arrow a ve Flashovi by ty postavy neměli dost prostor, tady ho mají

13.12.2016 | 21:54:02
Big_Boss

#4 Paťa XD: Je tu taky ta možnost, kterou už někdo předem podotknul – že Gideon nemusí být jediná, ale v budoucnosti funguje třeba jako Siri, může jí mít každý…

14.12.2016 | 1:38:17
Simir

Chapu jak casem cestuje Thawne, ale muze mi nekdo vysvetlit jak to delaji Darkh a Merlyn? To si je RF da podpazi a bezi s nimi, ci co?

#13 Spiker
14.12.2016 | 23:33:31
Spiker

#12 Simir: Ano, drží se za ruce jako správní bratři ve zbrani. :D

15.12.2016 | 1:58:52
antty

má pro ně ten kulatý modul, který postavil pro sebe v první řadě flashe. Mě by spíš zajímalo, proč je sebou vláčí napříč časem? Co by mohli oni udělat a on ne? A to že hledají Longinovo kopí? Pak nechápu, proč nezakomponovali Constantina do této řady. Co mystičtějšího by mohli vymyslet, aby se tam hodil víc?

#15 Ostberg
webmaster
15.12.2016 | 11:44:13
Ostberg

#14 antty: Návrat Constantina se prý blíží :) http://moviepilot.com/…erse/4165256?…

16.12.2016 | 23:22:38
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama