Legends of Tomorrow
71/100 - 149×

Legends of Tomorrow(DC's Legends of Tomorrow)

Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Brandon Routh (Ray Palmer), Victor Garber (Martin Stein), Franz Drameh (Jefferson Jackson), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (Sara Lance), Wentworth Miller (Leonard Snart), Dominic Purcell (Mick Rory), Ciara Renée (Kendra Saunders), Falk Hentschel (Carter Hall), Casper Crump (Vandal Savage), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Neal McDonough (Damien Darhk), Matt Letscher (Eobard Thawne), Nick Zano (Nate Heywood), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe)

Začíná se mluvit o druhé řadě seriálu Legends of Tomorrow

Začíná se mluvit o druhé řadě seriálu Legends of Tomorrow

Seriál Legends of Tomorrow nám ještě nezačal, ale už začínají kolovat zvěsti o druhé řadě. Dokonce to i vypadá na to, že se jí možná vůbec nedočkáme.

25 1
30.11.2015

Seriál Legends of Tomorrow se stane již třetím komiksovým seriálem DC Comics na stanici CW. Premiéra jej čeká 21. ledna 2016 a všichni už netrpěli vyhlížející blížící se crossover seriálů Arrow a The Flash, který nás čeká už tuto středu a tento čtvrtek.

Seriál Legends of Tomorrow má však jeden velký problém – vyžaduje příliš mnoho peněz. Už od začátku jsme věděli, že se pro seriál původně plánovalo 23 epizod, ale tvůrci první řadu museli zkrátit na 16 epizod, aby ušetřené peníze mohli investovat do speciálních efektů. Právě těchto vizuálních efektů bude v seriálu potřeba opravdu hodně. Děj se bude točit kolem cestování časem a skoro každá hlavní postava má speciální schopnosti, které vyžadují speciální efekty.

Začíná se tedy mluvit o tom, že seriál po první řadě skončí. To by si však stanice CW velmi ublížila, kdyby začala vysílat takto nákladný seriál a ihned jej ukončila. Byla by to už předem špatná investice. Není se však zatím čeho obávat, oficiálně stanice CW nevydala žádné prohlášení ohledně budoucnosti seriálu Legends of Tomorrow.

(Foto: CW)

Dále už vznikají zvěsti o tom, kdo by se mohl v druhé řadě seriálu Legends of Tomorrow objevit. Podle všeho bude seriál sledovat v každé sérii jiný děj a jiné hlavní hrdiny. Proto už se začínají šířit fámy o tom, že se v druhé sezóně dočkáme Johna Constantina. Tuto zprávu však neberte na těžkou váhu.

Dále se v první řadě možná setkáme s Ra's al Ghulem. Tuto informaci omylem prozradit herec Matt Nable webu Spoiler TV. Krom toho má být stanice CW v jednání s hercem Stevenem R. McQueenem, kterého chtějí získat do role Nightwinga, o kterém se už tak dva roky neustále mluví.

Diskuze /8

Xegiie

no jo, dává to smysl, bohužel na ty efekty asi dojedou, uvídíme

30.11.2015 | 18:35:09
Amper

Constantine by byl super :) Bohužel kabelovky, nemají takový rozpočet jako filmové studie, a tak na efekty dojde.. Takže tam bude dost nedodělků. Už se těšim, jak budou lidi kritizovat grafiku, když sami neví kolik se do toho musí investovat :)

30.11.2015 | 18:39:32
makishek

nightwing by byl boží (y) ale toho constantina snad všude rvát nemusí, bože o.O

30.11.2015 | 19:31:57
Nymeria the direwolf

Constantine! Snad to s ním vyjde :D

30.11.2015 | 19:54:53
Baru.B

Tak Constantine by byl uplně super,a hlavně jsem ráda za Matta Nabla :) ten je jako Ra´s nejlepší

#6 téčko171 #7 lukendo
30.11.2015 | 20:31:11
téčko171

#5 Baru.B: :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D

webmaster
1.12.2015 | 9:16:48
lukendo

#5 Baru.B: nojo, ale Ra's je teď přece Merlyn, takže by to měl být on. Ale proč by o tom mluvil Nable? Pokud tedy nemyslí Ra'se kterého potkají v minulosti např.

#8 skalloo
1.12.2015 | 20:11:16
skalloo

#7 lukendo: kedže cestujú časom isto to bude pôvodný Ras :)

5.12.2015 | 8:46:12
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: Knocked Down, Knocked Up

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58 Přečas : @OggyCZ

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Začali nás tvůrci jemně připravovat na další odchod jedné hlavní postavy?

Tým Legend je každoročně obměňován, kdy se postupně přidávají nové postavy a ty staré se někam v klidu odklidí. Důvodem této rotace jsou peníze. Stanice nechce platit své herce, které jsou se seriálem spojeni již delší dobu, proto se jich rychle a efektivně zbavuje. Kdo je další na řadě?

Fotografie

Fotografie

Novinky

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

Wenworth Miller se vrátí do seriálu v jubilejní sté epizodě

O kvalitě seriálu si můžeme myslet ledacos, ale pokud stanice CW něco umí, rozhodně to jsou jubilejní epizody. Jedné takové se právě dočkáme u Legends of Tomorrow a pochopitelně se do seriálu musí vrátit nějací staří známí. Captain Cold je prvním, kdo hlásí návrat.

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama