Legends (Legenda)
88/100 - 53×

Legends(Legenda)

Sean Bean (Game of Thrones, Pán prstenů) jako agent FBI, který je velmi dobrý ve své práci. Umí se naprosto vžít v koho chce, podle toho, na čem zrovna pracuje. Problém ale nastane tehdy, když se v jeho životě objeví někdo, kdo mu bude tvrdit, že není tím, kým opravdu je.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | TNT | 42 minut
žánr
Akční, Špionážní, Thriller
hrají
Sean Bean (Martin Odum), Morris Chestnut (Tony Rice), Winter Ave Zoli (Gábi Mišková), Steve Kazee (Curtis Ballard), Klára Issová (Ilyana Crawford), Aisling Franciosi (Kate Crawford), Kelly Overton (Nina Brenner), Ralph Brown (Terrence Graves), Ali Larter (Crystal McGuire), Steve Harris (Nelson Gates), Tina Majorino (Maggie Harris), Amber Valletta (Sonya Odum)

Titulky k finálové epizodě Legends

Titulky k finálové epizodě Legends

Titulky k poslední desáté epizodě Legends pro vás přeložil tým @LuAn, @Gripe, @MissM a @L0newolf a korekci pak obstaraly @Lucifrid a BiBi. Epizodu po zhlédnutí ohodnotťe a stejně tak můžete i celý seriál. Děkujeme vám za pozornost a rádi bychom se s vámi viděli za rok. Sice materiálu je prý na sedm řad, ale vzhledem ke sledovanosti můžeme jen doufat, že seriál obnoví pro druhou. Jak se vám seriál líbil?

2 0
16.10.2014

Zdroj: TNT

Diskuze /5

mastrx

Seriálu držím pálce ať ho obnoví pro druhou řadu.Už od začátku jsem věřil že bude kvalitní a nezklamal. Nechápu na co ti blbí Američani čumí. Blbosti se drží a pecky nevydrží.Jinak díky za titulky.

16.10.2014 | 22:12:35
Kafka Tamura

Díky za překlad, sic jsem jej ještě nevyužil, přestože mě pilot velice zaujal (obzvlášť když mmě ty CIA apod. bejkoviny vůbec nebaví), ale už mě nebaví začínát a oblibovat si nějaký seriál, který hned zruší, protože je většina amíků velice nenáročná a budou se radši čumět pořád dokola na milionkrát ohrané hrdiny a superhrdiny (to největší peklo nás teprve čeká, se obávám… už ať je nové desetiletí a tato superhrdinská fantasmagorie zmizne) kteří se milují a hned zase nemilují, a nějaké bumprásk kraviny od M.Baye. Každý den marně vyhlížím, jestli se objeví zpráva o obnovení pro další řadu a já se do toho mohl naplno pustit, a proto vám nyní nemohu sdělit to, o co tak stojíte, a to jak se mi seriál líbil :D

17.10.2014 | 0:21:04
Kamylko

u mna spokojnost s 1.seriou, snad dostane dalsiu a velke DIKY za Vasu pracu :)

17.10.2014 | 11:40:40
Science Fiction

Já jsem taky pro druhou sérii všemi deseti, ta první se mi moc líbila, tak doufám, že nás nezklamou.

17.10.2014 | 17:54:06
RedRose

prvni serie je za nama a ja doufam ze nebyla posledni…

18.10.2014 | 13:48:23
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nepřehlédněte

Čeští fanoušci v Legends

Čeští fanoušci v Legends

Dle zmínek v diskuzi a komentářích se někteří z vás buď přímo zúčastnili natáčení Legends nebo ví o někom jiném, kdo měl tu možnost. Chcete-li se o zážitek podělit, máte-li fotky, ozvěte se do vzkazníku a z došlých příspěvků poté vydáme článek. Samozřejmě můžete své zážitky napsat i do komentáře.

Reklama

Identity

Identity

Nejlepší postavy

Promo fotky

Promo fotky

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama