Lost Girl (Dívka odjinud)
87/100 - 103×

Lost Girl(Dívka odjinud)

Nahlédneme do života krásné a charismatické dívky jménem Bo, která je ovšem sukuba. Zatímco objevuje svět Fae a snaží se naučit ovládat své schopnosti, nezapomíná na ty, kteří potřebují její pomoc, a zjišťuje pravdu o svém skutečném původu.

Kanada | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Showcase | 43 minut
žánr
Fantasy, Mysteriózní, Sci-fi
hrají
Anna Silk (Bo Dennis), Ksenia Solo (Kenzi), Rachel Skarsten (Tamsin), Zoie Palmer (Lauren), Kris Holden-Ried (Dyson Thornwood), Emmanuelle Vaugier (The Morrigan),

Emily Andras o "Of All the Gin Joints"

Emily Andras o "Of All the Gin Joints"

Tentokrát rozhovor k šestému dílu.

0 0
8.3.2014

TVGuide.ca: Upřímně tu byla spousta referencí na Casablancu. Kdo je mezi scénáristy tím velkým fanouškem? Nebo je to kolektivní věc?

Emily Andras: Všichni jsme blázni do Casablancy. Jsme Casablancofilové! (smích) Ne, nejsme. Ale mysleli jsme, že to bude zábavné, protože jsme věděli, že se tahle epizoda bude odehrávat v Dalu. Mysleli jsme, že bude vtipné zachytit ten válečný nádech, jaký máte u Casablancy. Protože i pod Una Mens tu je stále trochu pocit okupace, což Bo na začátku epizody zmíní. Jen to, že jsou lidé trochu více opatrní a střežení. A i Iančin boj za svobodu poukázal na Casablancu. Také i dovršení romance mezi Kenzi a Halem. Co se s tímhle stane a jestli ho ztratí? Nejsme až tak Casablacofilové jako jsme obdivovatelé Wedding Crashers. (smích) Ale máme Casablancu rádi. Je to klasika.

TVG: Teď, když jste to zmínila, mluvme o Kenzi a Haleovi. Super, že jsou spolu! Ale ne tak super pro něj, že krvácel z ucha. Bude v dalším díle napodobovat Van Gogha?

EA: (smích) Bože! Usekneme všem jejich končetiny. Zřídíme interaktivní stránku, kde budou lidé hlasovat jakou končetinu chtějí, aby někdo ztratil. Hale je takový hrdina, že vlastně nevinně zalhal své lásce, že je v pořádku a přitom vůbec nebyl. A je jisté, že tohle určitě nebude mít žádné následky… Ale Hale je přeživší, je to bojovník a udělal by pro Kenzi cokoliv. A tak to udělal.

TVG: Z lepší stránky. Jak dlouho jste nechávali zrát Morriganino vlastní pivo Dark Belch?

EA: Můj Bože, je to úžasné! A také se to znovu objeví. Je to maskot pro temné pivo – sponzor, když dovolíte – Lost Girl! Máme po celé kanceláři plechovky s Dark Belch. Ale mysleli jsme, že bude vtipné, že má Morrigan tyhle vedlejšáky. Je prostě tak důvtipná. A když scénárista Alex Zarowny přišel s tímhle názvem, připadalo nám to vtipné, že jsme to použili znovu. No přece 25% pivo – to by určitě bylo celkem lahodné!

TVG: Jak dlouho jste plánovali pusu mezi Lauren a Morrigan? A co nám můžete říct o plánu Lauren s jejími falešnými rty?

EA: Vlastně jsme tuhle pusu neplánovali. Ale když jsme viděli chemii mezi Zoie a Emmanuelle, tak se nám to zdálo jako přirozené zakončení jejich hry psychologických šachů. Nemůžu úplně zmínit co má Lauren v plánu s jejím vzorkem od Morrigan. Ale zdá se celkem spokojená, že má plán, ne?

TVG: Technická otázka: Jaktože se Rainerova známka neukázala na Bo dříve? Je to jednouše věc toho, že je zklíčený nebo jak to funguje?

EA: Myslím, že se to pojilo s Boinou pamětí. Když se začíná rozpomínat, ukázalo se jako, že to přišlo zevnitř Bo. Byla spouštěčem. Ale je to také domnění, že jsou jejich osudy propletené. A dostává se blíže osudu, po kterém touží. Myslím, že si začíná značit její život, jak obrazně tak slovně.

TVG: Budou tu další vzpomínky? Protože se nám toho v této epizodě dostalo zatím nejvíce.

EA: To ano! A některé to byly zajímavé věci! Rozhodně to, že Bo poslala Ianku, vypustilo tyto vzpomínky. Bo vždy předpokládala, že byla obětí toho, co se stalo. A netvrdíme, že tomu tak nebylo. Ale je zajímavé, že Vaše minulé já zformovalo věci, které ovlivní Vaši budoucnost. To rozhodně zkomplikuje Bo život a bylo to pro ní v tomhle dílem šokem. Řekla bych, že je Bo teď více odhodlaná najít Poutníka a zjistit co se stalo. A paměť bude nadále tématem téhle série. Pro všechny…

TVG: Vlastně jsem se na tohle chtěla zeptat! Další díl je zaměřen na vzpomínky Dysona, že?

EA: To je! Vlastně se jedná o opravdu zábavnou epizodu pro fanoušky Dysona a i další fanoušky. Je to excelentní epizoda, kde uvidíme naše herce roztáhnout jejich křídla.

TVG: A ne jen způsobem jako to udělala Tamsin.

EA: Jo, všichni se změní v kuřata! (smích) Ne, v pár případech budou hrát naprosto odlišné typy a zažijí trochu zábavy.

TVG: Můžete nám říci o Laře Jean Chorostecki jako Iance? Protože v Hanibalovi toho ukázala celkem dost jako Freddie Lounds.

EA: Ano! Je úžasná. Na konkurzu nás všechny oslnila. Měli jsme pár dobrých hereček, ale ona zmákla dokonale akcent a kombinaci síly a zranitelnosti. A i přesto jste ji věřili, že je někým, kdo je zvyklý být divou. Museli jsme ji mít a byla milá. Bylo mi líto vidět ji umírat, abych byla upřímná. Shledala jsem tuto postavu opravdu zajímavou.

TVG: Jak si myslíte, že by vypadal crossover mezi Lost Girl a Hannibalem? Točíte přece ve stejném městě!

EA: Můj Bože. Co by se stalo, kdyby Bo použila svou svádějící sílu na Hannibala? Jaké by asi dostala odpovědi: Nebo jak by vypadala válka rozumů mezi Lauren a Hannibalem? Koho se snažím oblbnout? Snědl by její játra neuvěřitelnou rychlostí! (smích) Myslím, že by to bylo úžasné. Zavolej mi, Hannibale!

TVG: Zpět k Dysonovi. Bude mít nějaký bezprostřední následek jeho bitva s Una Mens?

EA: Neuvidíme bezprostřední důsledek, ale to, že má Dyson problémy. Jsou rozhodně silou, se kterou se musí počítat. Takže musíme Dysonovi v dalším díle pomoc!

TVG: Něco dalšího, co nám můžete prozradit o další epizodě?

EA: Upřímně bych řekla, že ať už je Vaše oblíbená postava kdokoliv, trochu zaječíte, když ji v příštím díle uvidíte v plné parádě. Je to pro herce opravdu dobré. Jsem z toho nadšená. A je to super zábavné!

TVG: Jaký byl Váš nejoblíbenější moment při produkování „Of All the Gin Joints“?

EA: Myslím, že sex scéna byla opravdu sexy! A není tajemstvím, že jsem fanouškem vztahu Kenzi a Hale, takže jsem byla nadšená z jejich malé scény na lavičce. Myslím, že to zvládli na jednu klapku a bylo to roztomilé. A líbila se mi scéna mezi Bo a Iankou, kde Ianka říká, že umře, ale že umře volná, i když jen na chvíli. Myslím, že to byl opravdu hezký výkon od Anny, kdy si uvědomí, že musí bojovat, aby byla znovu volná.

A taky se mi líbil úvod s Kenzi a Bo, který ukázal jak blízké si jsou. Vedou úplně oddělené konverzace, ale Bo pak řekne: „Bože, mluvit s tebou je prostě super.“ Úplně se neposlouchají a to prostě ukazuje jak blízké si jsou a jak vtipné to je.

Rozhovory k dílům 4×4 a 4×5 budou, nebojte :)

Zdroj: Showcase

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Citát

For Valkyries, our last life, it's not called dying… It's called rising. 

Reklama

Momentka

Momentka

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama